Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Un restaurant de centru bine facut
  • Arhivă articole

Un restaurant de centru bine facut

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 25 iulie, 2015
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Naan

A fost o surpriza placuta sa vad un restaurant nou deschis in centru, cu mancare buna si preturi foarte rezonabile, cu atentie la detalii. Sunt convins ca muncesc din greu si depun toate eforturile posibile ca sa faca un lucru bun acolo, muncit si onest.

Noul restaurant se cheama NAAN, denumire care vine de la celebra paine naan, originala din Persia, pe care o pregatesc in cuptorul tandoor. E la parterul unei cladiri vechi de pe C A Rosetti, foarte aproape de bulevardele Nicolae Balceascu si Magheru, langa foarte-micul parculet cu statuia lui Constantin Dobrogeanu Gherea. Acolo au mai fost niste restaurante inainte, care nu au dus-o prea bine, aproape ca nu auzise nimeni de ele. Eu imi aduc aminte de Grand Philippe, urmat de Crama La Rosetti. Or mai fi fost si altele.

Ei se prezinta ca “fostul restaurant Welness Cuisine care s-a deschis sub un nou concept intr-o noua locatie”, restaurantul Wellness Cuisine ramanand doar pentru evenimente, echipa mutandu-se in locatia din C.A Rosetti nr 26, la Naan.

Localul a fost renovat in intregime, pare sa fie o investitie consistenta acolo. Au avut un arhitect bun, arata foarte bine, conceptul e unitar, stilul in voga in zilele noastre, materiale bune, de calitate. La subsol au o crama cu sala de vinuri, arata foarte bine si aceea, frumos luminata, chiar cu ceva plante ca decor. Au banchete spre perete. Mesele sunt prea mici, asta le face incomode. Ferestrele sunt mari, vezi parculetul prin ele si ceva Bucuresti vechi, cu istorie. Pacata ca sunt fixe, ar fi meritat o investitie suplimentara in niste geamuri care se deschid, sau care sa poata fi scoase cu totul cand e cald, mai ales ca nu au terasa. Asta ar fi schimbat cu totul atmosfera de la Naan, schimbat in si mai bine, evident! Bine, macar, ca nu au perdele, dupa moda bucuresteana. Si nu stiu daca atunci cand am fost eu faceau economie la aerul conditionat sau nu il dadeau mai tare fiindca erau niste fapturi femeiesti in zona, si stiti cum sunt acestea: cand tu te dai de ceasul mortii din cauza inabuselii, ele isi mai pun un sal pe umeri, pentru ca li se pare cam racoare…

Meniul e luat foarte in serios la Naan, e scurt, inspira incredere din prima. Bucatarie internationala, mai degraba clasica, fara sa caute sa iasa in evidenta cu orice pret. Eu am luat o supa cappuccino de hribi si trufe, adusa chiar intr-o ceasca de cappuccino, ceea ce m-a cam indispus. A fost putin mai groasa decat era cazul (si asta pare sa fie “obsesia” majoritatii bucatarilor bucuresteni, sa faca supe cat mai groase), insa foarte buna la gust. Am mai luat un ton, bun si acela, apoi un pui tandoori cu sos bun, insa cu un pui facut cu o zi inainte, probabil, nu avea ce cauta in farfuria unui restaurant cu pretentii. Painea excelenta – despre cea care nu era arsa spun.

Serviciul a fost rapid, eficient, insa nenatural, excesiv de formal, cu o politete exagerata care nu folosea la nimic in ambianta de acolo, ba dimpotriva, unii l-ar percepe ca agasant de-a dreptul. Un chelner cu parul dat cu gel era aproape caraghios de ceremonios, in special.

Clienti am vazut, ceea ce e incurajator. Preturile sunt destul de mici, dupa cum am spus, insa si portiile sunt mici, ceea ce e o greseala de calcul din partea lor, dupa parerea mea. Munca in bucatarie la o portie mai mare e aceeasi, food-costul e cu 35% mai mare, insa parerea clientului e cu 70% mai favorabila, asa ca pare sa merite investitia.

Recitind ce am scris pana acum, cred ca toate notele pe care le-am pus sunt ceva mai mari decat ar fi fost cazul si, poate, asta ii nedreptateste pe cei de la alte restaurante. Dar sper sa ia asta drept incurajare, fiind la inceput, si sa nu ma faca sa-mi para rau…

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • cronica restaurant
  • lista restaurante bucuresti
  • restaurant naan
  • restaurante centru bucuresti
  • restaurante noi bucuresti
  • restaurante zona rosetti bucuresti
  • top restaurante bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.