Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment organizat de Muse Bistro.
Detaliile le aflam de la ei, mai jos.
Va invitam sa calatoriti in lumea trufelor, supranumite si diamantele negre ale bucatariei de catre marii Chefi ai lumii. Chef Silviu Furdui a pregatit un meniu dedicat trufei cu trei preparate de poveste.
La Bottega Del Tartufo va dezvalui din secretele trufelor si va tine o degustare inedita cu o selectie de trufe si vom avea si vinuri delicate pentru un pairing ce va vor incanta simturile pentru a completa aceasta poveste culinara!
MENIU:
Din partea casei: degustare selectie trufe
Starter: Tartar de galbiori cu trufe si praz umplut cu branza de burduf
Main: Porumbel confiat cu risotto de arpacas si sos de caşcavea cu trufe
Desert: Branza de vaci trufata cu piure de macese si biscuite de ovaz
Pret 150 lei / persoana
Locuri limitate
Rezervari: 0740123455
hello@musebistro.ro