Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Spotlight > Tendințe > Top 10 food trends. Ce se va mânca în 2020?
  • Tendințe

Top 10 food trends. Ce se va mânca în 2020?

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 7 ianuarie, 2020
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Care sunt principalele food trends la care să ne așteptăm anul acesta? Specialiștii fac predicții în privința celor mai importante tendințe culinare care vor domina peisajul gastronomic în acest an. Iar noi vi le prezentăm pe cele mai importante.


De la alternative la carne, plant-based, la preferința pentru produse obținute în mod sustenabil și până la meniuri keto sau preparate cu cerneală de sepie, sunt o mulțime de noi preferințe culinare demne de luat în seamă.

Ce e vechi, ce e nou

Trendurile culinare, folosirea de noi ingrediente și gusturile în schimbare ale oaspeților, remodelează modul în care aceștia interacționează cu restaurantele, localurile sau barurile pe care le frecventează. Iar acest lucru este important, indiferent dacă privești lucrurile din punctul de vedere al oaspeților unui restaurant, cât și al managerului de local.

Astfel, în ultimii ani oamenii au devenit tot mai atenți la cât de sănătoasă este mâncarea pe care o au în farfurie, la cât de sustenabil este întreg procesul implicat. Ceea ce va deveni și mai evident în 2020. Rămâne, însă, loc și pentru distracție și experiențe noi – fie că e vorba de un mocktail interesant, sau de condimente aduse din colțurile îndepărtate ale lumii pentru a schimba cu totul un preparat clasic.

Legume precum conopida, varza de bruxelles sau kale câștigă tot mai multă popularitate, la fel și alimentele mai instagramabile, precum fructul stea (carambola) sau preparatele cu cerneală de sepie (ceea ce le dă o culoare neagră).

10 food trends pentru 2020

Ceea ce a debutat ca un trend a ajuns, în timp, să devină un obicei de consum. Spre exemplu, alternativele pentru laptele de vacă sau carne se bucură astăzi de tot mai multă popularitate. Și atunci… la ce să ne așteptăm pe viitor?

„Plant-based” vs. „Plants as Plants”

Răspândirea rapidă a alternativelor vegane la carne a fost unul dintre cele mai importante trenduri de anul trecut. Nu e de mirare că tot mai mulți producători, din teamă de a nu rămâne în urmă, vin pe piață cu astfel de produse care sunt, de fapt, surse alternative de proteine, din plante – precum produse din soia sau fasole mung (cultivată în Asia). Și uite așa, carnea de tip plant-based a trecut de la a fi ceva science fiction, la un preparat listat în meniul restaurantelor (precum deja faimosul Impossible burger, care reușește să imite aproape la perfecție un burger de vită). Așa se face că au apărut tot mai multe produse precum burgeri, nuggets sau chiar cârnați, toate fără urmă de carne, dar cu un gust cât mai apropiat de original.

Ce va urma? Aici părerile sunt împărțite cumva 50/50. Pe de o parte sunt cei care spun că lucrurile nu se vor opri aici, pentru că, așa cum spuneam, tot mai mulți producători de talie internațională deja pregătesc linii întregi de produse plant-based.

De cealaltă parte sunt păreri care susțin că oamenii vor începe să-și pună tot mai multe întrebări legate de cât de sănătoase sunt aceste produse, ce ingrediente conțin, și că, în final, vor prefera să revină la clasicele fructe și legume.

burger cu cartofi prajiti pe blat de lemn, cu verdeata si o rosie, burger fara carne, food trends
„Carnea” din Impossible burger este de proveniență vegetală, însă reușește să imite de minune carnea de vită – de la aspect, la textură și gust, ba chiar și la modul în care sfârâie pe grătar și la cât de zemos este.

Folosirea produselor sustenabile

Consumatorii, în special cei care fac parte din generația Z (născuți între 1995 și 2015), iau tot mai mult decizia de cumpărare ținând cont și de valorile companiei sau de metodele de producție pe care le folosește. Iar pe măsură ce oaspeții devin mai atenți la proveniența hranei care li se servește, la prezența (sau absența) chimicalelor și pesticidelor folosite, tot mai multe restaurante aleg să folosească ingrediente eco-friendly, de genul farm-to-table.

De asemenea, se apelează tot mai mult la ambalajele biodegradabile și se caută mereu metode noi de reciclare. Jenny Zegler, director asociat la Mintel (una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din State) spune: „companiile care vor câștiga în următorii 10 ani vor fi cele care alimentează noua eră a consumului conștient”.

CBD, un ingredient mai… altfel

Poate că nu îl vom găsi inclus în meniu prea curând în România, însă în străinătate face oarece vâlvă. CBD canabidiol (un extract non-psihoactiv din canabis, cu proprietăți care combat durerile și anxietatea) este tot mai folosit în străinătate la… orice aproape. De la hummus la înghețată, de la produse de patiserie la supe, salate sau chiar băuturi alcoolice, CBD va fi una din vedetele lui 2020 în restaurante, mai ales pe măsură ce oamenii descoperă tot mai multe despre acest ulei.

sticlute de ulei esential, cu pipeta, fotografiate de sus
CBD este un compus al canabisului cu denumirea de canabidiol, care, spre deosebire de THC, nu este psihoactiv.

Meniuri adapte pentru diete speciale

Conform unui studiu recent, 31% din chefi susțin că nu mai este suficient ca meniul unui restaurant să includă preparate vegetariene sau fără gluten, ci ar trebui adaptate la diverse diete speciale. Cu alte cuvinte, sunt tot mai apreciate preparatele vegane, raw, fără lactoză sau gluten, ba chiar și opțiunile care corespund dietei keto.

Regimul ketogenic, sau keto, este unul low-carb și, probabil, cel mai popular din lume la momentul actual. Pe măsură ce tot mai mulți oameni îl adoptă ca stil de viață, au apărut o mulțime de rețete speciale care să le satisfacă nevoia de diversitate.

Haute cuisine

Fine dining-ul nu e pe cale să dispară, contrar unelor opinii ce s-au făcut auzite în 2019. De fapt, se preconizează ca în 2020 să apară tot mai multe restaurante de acest tip. Interesul crescut pentru o experiență deosebită, precum și pentru bucătăria tradițională, regională, va duce la o revitalizare a tot ceea ce înseamnă haute cuisine și fine dining.

Și dacă tot am vorbit de experiențe deosebite, unul dintre cele mai hot food trends din 2020 va fi ceea ce se cheamă „experimental dining” – cina pe întuneric, cina la înălțime, seri tematice, sau chiar imagini proiectate direct pe masa de la restaurant – funcționează tot ce este ieșit din tipare!

Descoperă în Restograf lista restaurantelor de fine dining din București.

farfurie alba cu preparat de finine dining, unul din food trends pentru 2020
Conceptul de fine dining înseamnă garanția pentru calitate înaltă atât în ceea ce privește servirea și meniul, dar și atmosfera.

Fructul stea (sau carambola), tot mai popular

Într-o cultură culinară care devine tot mai mult tributară Instagramului, estetica preparatelor este și ea importantă. Iar fructul stea nu doar că aduce un plus de frumusețe farfuriei care va fi fotografiată și distribuită pe social media, dar are și multe beneficii pentru organism. Conține puține calorii și e o sursă excelentă de fibre și vitamina C. Tocmai de aceea se folosește din ce în ce mai des.

Preparatele pe bază de cerneală de sepie

Poate ai întâlnit și pe la noi burgerii aceia cu chiflă aproape neagră. Ei bine, sunt pe bază de cerneală de sepie. Și burgerii sunt doar un exemplu de preperat pentru care se folosește acest ingredient (pastele sunt un alt astfel de exemplu). Cerneala dă o tentă ușor sărată, marină, preparatelor și se pare că aduce inclusiv beneficii sănătății (spre exemplu, scade tensiunea arterială). Cu cât mai deosebit, cu atât mai apreciat!

Mocktail-uri și băuturile non-alcoolice

Cine a zis că o băutură fără alcool sau care conține doar o cantitate mică nu se bucură de succes, va fi contrazis de acest trend care a pornit în 2019 și care se pare că va fi unul de succes și în 2020. Tot felul de rețete, combinații și mixuri și-au făcut loc în meniurile barurilor, care mai de care mai inventive, mai sofisticate. Și lucrurile nu se vor opri aici: cafeaua va deveni unul din ingredientele preferate pentru astfel de băuturi. Cum sună un Espresso Tonic sau un nitro cold brew? Interesant, nu?

Îți recomandăm și noi 5 localuri în care poți să bei un cocktail bun. 

pahar de cocktail inalt, multicolor, cu albastru, alb si portocaliu, pe fundal albastru, unul din food trends pentru 2020
Un mocktail este o băutură non-alcoolică, dintr-un mix de suc de fructe sau alte soft drinks.

Conopida, în variante surprinzătoare

Dacă nu ai aflat până acum, să știi că au apărut preparate precum gnocchi sau blat de pizza din… conopidă. Este una dintre legumele care au câștigat tot mai multă popularitate în ultimii ani și se pare că va continua să fie tot mai folosită. Asta pentru că este un bun înlocuitor pentru făina clasică și una dintre alternativele preferate ale celor care încearcă să elimine carbohidrații din dieta lor. Din acest punct de vedere, conopida este o legumă foarte versatilă, cu un gust relativ moderat, motiv pentru care este folosită frecvent în rețetele care au apărut în social media.

Bucătăria asiatică

Preparate precum pho (Vietnam), udon (Japonia) sau kimchi (Coreea) și, în general, tot ce înseamnă bucătărie asiatică, se vor bucura de și mai multă popularitate în 2020. Asta poate și datorită faptului că preparatele sunt bogate în proteine și se folosesc frecvent pastele din orez, motive pentru care bucătăria asiatică pare a fi o alternativă mai sănătoasă.

Descoperă în Restograf lista restaurantelor asiatice din București.

bol de supa udon, cu ceapa verde si ou
Udon reprezintă un tip de tăiței specifici Japoniei, denși și gumoși, din făină de grâu, cel mai frecvent serviți în supă.
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • asiatic
  • carambola
  • CBD
  • cocktail
  • fine dining
  • food trends 2020
  • keto
  • mocktail
  • plant based
  • sustenabil
  • tendinte 2020
  • trenduri culinare
Citește și
Care-i treaba cu butter boards? Cum se fac și de ce sunt peste tot?
Citește articolul
  • În Bucătărie
  • Tendințe
Care-i treaba cu butter boards? Cum se fac și de ce sunt peste tot?
Food trends 2023: care cred experții că vor fi vedetele culinare
Citește articolul
  • Tendințe
Food trends 2023: care cred experții că vor fi vedetele culinare
Previziuni „glasstrale”: ce se bea în 2023?
Citește articolul
  • Chin-Chin
  • Tendințe
Previziuni „glasstrale”: ce se bea în 2023?
Din bucătăria internă: Care mai e situația restaurantelor la început de 2022
Citește articolul
  • Tendințe
Din bucătăria internă: Care mai e situația restaurantelor la început de 2022
„Ajutor! Ne închidem”. Strigătul unui local care e, de fapt, strigătul de ajutor al unei întregi industrii
Citește articolul
  • Tendințe
„Ajutor! Ne închidem”. Strigătul unui local care e, de fapt, strigătul de ajutor al unei întregi industrii
Tendințe culinare 2021. La ce să ne așteptăm?
Citește articolul
  • Tendințe
Tendințe culinare 2021. La ce să ne așteptăm?
Studiu HORA & Restograf: Care este situația reală a restaurantelor în contextul COVID-19
Citește articolul
  • Tendințe
Studiu HORA & Restograf: Care este situația reală a restaurantelor în contextul COVID-19
Putem ieși din nou în oraș. Dar suntem în siguranță la terasă?
Citește articolul
  • Tendințe
Putem ieși din nou în oraș. Dar suntem în siguranță la terasă?
Studiu Restograf: Situația restaurantelor în contextul pandemiei COVID-19
Citește articolul
  • Repere
  • Tendințe
Studiu Restograf: Situația restaurantelor în contextul pandemiei COVID-19
Caută
Postări recente
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    • Data publicare : 17 martie, 2023
    • Data modificare : 17 martie, 2023
  • Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    • Data publicare : 16 martie, 2023
    • Data modificare : 16 martie, 2023
  • Ghidul Gurmandului: ce să mânânci în Praga. Street food, preparate locale & restaurante
    Ghidul Gurmandului: ce să mânânci în Praga. Street food, preparate locale & restaurante
    • Data publicare : 15 martie, 2023
    • Data modificare : 15 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Dacă primăvara asta te-a scos din hibernare 🌿🌞 și ai un chef nebun să ieși zilnic prin oraș, avem noi o sugestie: Stadio Unirii.
Mămăligă à la Joseph 😲❤️. Joseph Hadad.
De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești 🇷🇴, până la cele cu bucătărie internațională de înaltă calitate ✨, hai să dăm o tură culinară prin Oradea și să vedem câteva localuri excelente!
Team lunch @matbucuresti 🥰 Best tacos ever!!!🌮❤️ What’s your choice for today?
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ