Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Tinctura de Baracca
  • Arhivă articole

Tinctura de Baracca

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 25 martie, 2014
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Contraindicatii, efecte adverse: a nu se combina cu medicamente din categoria somniferelor, deoarece efectele se conjuga si riscati sa va cada capu’ pe tastatura. La unii subiecti s-a observat o usoara tendinta de a pune sticla la gura si a o da pe gat cu nesat, apucatura pentru care trebuie folosita ca schema de tratament, o joarda peste degete.

Avertisment: creeaza dependenta si induce oarece stari poetice.

Restaurant Baracca din Cluj 01Baracca – o dupa-amiaza mohorata de septembrie-marti, doua femei hamesite, dornice de experiente… gastronomice. In restaurant, spre satisfactia noastra, doar doua mese ocupate. In fata, chiar langa intrare, in zona cu scaune albe din plastic, doua dame-si devorau barfele si feliile de tort, cu aceeasi lacomie. Mai in fundul restaurantului, in acea zona cu niste demifotolii – tot din plastic – si cu fete de masa albe, alte trei doamne vorbeau si radeau zgomotos. Oarecum de-nteles, incepusera masa cu o sticla de vin alb.

Prin urmare, in Baracca, numai clienti-femei. Unii, mai aerisiti la mansarda, ar spune ca-i un semn al deschiderii si disponibilitatii catre experinente noi, al dezinhibarii, al scuturarii de prejudecati si de barbati, deopotriva. Altii, mai conservatori, l-ar vedea ca pe un semnal de alarma, ca femeile – cel putin cele din mediul urban si avand si un dram de educatie – si-au luat-o-n cap dar nu oricum, ci rau de tot.

Ne-am asezat strategic: la mijloc. Dupa mai multe priviri atrase hoteste de galgaitoarea conversatie a doamnelor, mi-am dat seama ca Restaurant Baracca din Cluj 02e vorba de aniversarea uneia dintre ele: cadouri desfacute, un brat de flori cu care ospatarul se-nvartea putin descumpanit, pentru a gasi o vaza potrivita. Sarbatorita, desi cea mai in varsta dintre ele, era imbracata ca si cum implinea o varsta cu cel putin 25 de ani mai mica, si pe care, se-nsela amarnic ca o si arata. Era ingrijita, coafata, parfumata – am simtit asta cand a trecut pe langa masa noastra in drum spre toaleta – dar toate astea la un nivel prea evident, care friza deja stridenta. Mara – prietena mea proaspat divortata, descurajata, dezamagita si depresiva – a catalogat-o in in stilu-i franc, afurisit de direct dar atat de plastic: o conopida.

Aperitivele noastre, de-ndata ce ne-au fost aduse, ne-au atras toata atentia spre farfurii, cu un magnetism care a spulberat si ultima particula, mai ceva ca la CERN. N-au fost imortalizate pentru ca ratiunea a fost de-a dreptu’ ingenunchiata de hipoglicemia alarmanta, garnisita cu cateva emotii artistice.

Bruschettofila si bruschettofaga cum ma aflu, fac ce fac, si pe unde ma duc, tin mortis sa le si gust – bruschetta adicatelea. Daca sunt Restaurant Baracca din Cluj 03la o masa mai simandicoasa le iau ca antreuri iar daca sunt de una singura, in pauza de pranz, si trebuie sa ma-ntorc la birou vioaie si eficienta, o portie de bruschetta langa o salata, e tot ce-mi doresc. Sa nu mai vorbim de sfarsitul de saptamana, cand ai timp de rasfaturi decadente, te scoli cand altii se culca, iti pui “La grande bellezza”, o portie dubla de bruschetta-n poala si extazul devine ceva aproape pipaibil.

Bruschetta, fiind o campioana absoluta a retetelor simple, ai putea zice: ce pretentii sa mai emiti fata de o banala pita prajita frecata cu usturoi, stropita cu ulei de masline, presarata cu niscaiva rosii si ceva umbre de busuioc? In realitate lucrurile nu stau chiar asa, caci desi este usor de pregatit, delicioasa si proaspata ca o dimineata racoroasa de vara, totusi, in putine locuri am mancat o bruschetta reusita: adica servita calda. Repeta cu mine: CAL-DA; cu feliile de paine fripte rapid pe jar sau plita si nu uscate-n cuptor, cu miezul pufos, dar cu suprafata crocanta si-nviorata de usturoi, acoperita de un strat de rosii tocate, putin busuioc proaspat garnisit cu cateva picaturi stralucitoare de ulei de masline extra-virgin, si am cam gatat cu toata filozofia. Nu administreaza cine stie Restaurant Baracca din Cluj 04ce ingrediente savante sau exotice, in schimb, ofera satisfactii gustative aproape vinovate.

La fel ca si pizza napoletana originala, de la mama ei, care e de o simplitate dezarmanta: blat + rosii + mozzarella + busuioc proaspat (chiar in culorile drapelului italian). Daca servesti o asemenea pizza unui romanas sau unui american deopotriva, ar zice ca-ti bati joc de el, daca pizza nu-i doldora de topping-uri care mai de care mai traznite: de la creveti la filament de alge marine, de la porumb la ananas si de la ton la carnati – un dezmat vulgar de ingrediente, inecate in niste sosuri rosii, translucide, amidonoase si gelatinoase, care-ntepenesc pe furculita ca aracetu’ si care nu stii daca au fost onorate de prezenta vreunei rosioare.

Dar sa revenim la bruschetta noastra concreta din farfurie – varianta “assorted bruschetta” – pentru ca fiecare felie din hora de patru era altfel garnisita: ciuperci calite-n unt cu verdeturi fine, somon crud afumat, perpelit in ulei de masline si zeama de limeta, prosciutto crudo si bresaola aduse la viata de cateva picaturi de otet balsamic si frunze de busuioc proaspat – busuioc genovez, nu de ors’cRestaurant Baracca din Cluj 05are, briza proaspata si seducatoare dinspre Mediterana. Inzorzonate cu asa-zisele topping-uri, batranele bruschetta pareau niste donsoare de pansion: decorative, zglobii, dar clasice si cuminti in aromele consacrate, cele de usturoi, busuioc si ulei de masline. Servite calde, cu painea prajita asa cum trebuie, au cazut prada rapid, nu le-am putut trata cu nepasare.

Le-am taiat in jumatate, sa poata si Mara sa-si ‘stampere curiozitatile dar sa am la randu-mi motiv sa atentez si eu la atractiile din farfuria ei. Ii comandasem – cerandu-mi dealtfel sugestia – niste sashimi de ton rosu. Putin contrariata de alegerea facuta, m-a si apostrofat:
–  Bine, draga, da’ de ce trebuie eu sa gust mancare de extraterestri, o telemea cu masline cu ce te-ar fi deranjat, ha?
–  Parca mi-ai cerut sfatul, asa ca trage fermoaru’ la slitul mentalitatilor de targ de provincie, c-ai sa vezi ce-ai sa-ti mai lingi degetele! – i-am zis-o cu iuteala, inainte de a ‘zvarli pe gat primul sashimi furat.
S-a uitat la mine cu neincrederea unei sprancene ridicate dar si cu o oarecare acceptare a statutului de dezarmata, invinsa. S-a lasat cucerita ca o reduta si Restaurant Baracca din Cluj 06avea si de ce sa se lase cucerita, caci sashimi erau absolut divine, in colcaiala aia de gusturi, arome si culori.

Subtirimi de mango si castraveti proaspeti, invaluite de un sos matasos de avocado si wassabi, se-mpleteau in cuiburi delicate, tocmai bune de cuprins cu trei degete. Peste fiecare gramajoara tronau intr-o tonalitate de rosu inchis, felii grosute de peste crud. Taiate dupa tehnica “en julienne”, amestecul de fructe si legume isi pastra textura crocant-viguroasa, doar putin domolita de hreanul din pasta wassabi. In cerul gurii, simfonia de arome era completa, prin participarea fiecarui ingredient cu partitura sa proprie si unica.

Am avut tacamuri, ca-n orice locanta europeana, dar am ales sa devoram aperitivele cu mana, intr-o simplitate paradiziaca, de-nceput de lume. Ne-am folosit degetul mare, aratatorul si mijlociul, ca pe niste betisoare, pentru a le cuprinde si a le arunca energic in gura. Experienta a fost completa, astfel incat asteptarea felului urmator devenea chiar palpitanta. In asteptarea felului principal, aperitivele ramasesera o amintire placuta, culcusita undeva-n ceru’ gurii.

Serviciul in restauranRestaurant Baracca din Cluj 07t a fost destul de bun, insa mai lent, pentru ca felurile de mancare nu stau si motaie pe plita cate-o zi intreaga in asteptarea unui client, ci sunt facute pe loc, din ingrediente proaspete. Luand in seama calitatea si prospetimea ingredientelor folosite, preturile sunt decente, la limita rezonabilului. Ospatarul nostru, o paluga infasurata intr-un sort negru, era cam pretios si ceremonios dar fara acoperire, doar de dragul pretiozitatii, cu atat mai mult cu cat Baracca nu se doreste nici pretios si nici sobru, ci doar cochet. E vorba aici despre acea politete mecanica, seaca, invatata pe de rost, golita de orice umanism, care pe mine ma descumpaneste si mai degraba ma enerveaza, decat sa ma fragezeasca. In ciuda sfintei politeti cu zambet de plastic in staniol, era totusi destul de necomunicativ, de parca-mi facea o favoare ca-mi vorbeste. Nu mai spun ca atunci cand vorbea, molfaia cuvintele-n gura si trebuia mereu sa-l intreb de doua ori ce-a vrut a spune. Parca-si vorbea-n barba, si desi oarecum iritata de prestatia dumnealui, mi-am tinut vorbele de ocara-n buzunar si m-am abtinut de la orice fel de comentariu caustic, pentru ca asta nu se face niciodata intr-un loc public in care se mananca, decat eventual la sfarsit, inainte de a onora nota de plata. Pentru mine asta e o lege nescrisa.

Mbine, asta nu-nRestaurant Baracca din Cluj 08seamna ca poti inghiti orice, ca pelicanu, si nici ca trebuie sa suporti nedreptati sau mitocanii. Te ridici, pleci si nici ca mai intorci vreodata privirea spre locul acela. Ba pe deasupra mai bati toba tuturor prietenilor si cunostintelor, si-i faci si reclama negativa prin toate canalele media avute la-ndemana. Intr-o concurenta acerba pe piata destul de garnisita a restaurantelor, nu e putin lucru.

Norocul nostru, ca felul doi ne-a fost adus de un altul, total opus: mic de statura, rapid in miscari, agil, intr-o hiperactivitate motorie, care ne-a prins bine si totodata ne-a uimit. Se vedea ca era ceva mai scolit, in primul rand pentru faptul ca facea recomandari pertinente, cunostea procesul de fabricatie al mancarurilor si avea ceva habar de ingredientele pe care le vindea pe-acolo. Paluga se pare ca era vreun proaspat recrut in ale ospatariei, ori in perioada de proba a angajarii si a fost sustras discret catre aranjarea unei mese festive, de mai multe persoane, care probabil ca era rezervata pentru seara respectiva. Imediat m-am gandit ca poate nu vom ajunge sa ne fie spulberata tihna pranzului nostru prelungit, de galagia inerenta a unei mese festive si vom reusi sa ne retragem la timRestaurant Baracca din Cluj 09p.

In rastimpuri, prin mici inghitituri, imi savuram Pinot Noir-ul de Bourgogne, pentru ca daca vrei sa cunosti gustul originar al acestui strugure asa cum a fost lasat el pe fata pamantului, trebuie sa consumi licoarea produsa chiar acolo, in patria muma – Franta. Desi ma plec in fata vinurilor noastre romanesti si prefer sa le consum inaintea celor aduse de pe alte meleaguri, totusi, de data asta, am ales acest vin, tocmai pentru ca nu-l prea gasesti peste tot, Baracca laudandu-se cu o colectie de vinuri destul de bogata.

Circula o sintagma printre oenologi care-mi place tare mult, anume ca “Daca Dumnezeu a creat Cabernet Sauvignon, atunci diavolul a faurit Pinot Noir”. Atat de dracos, rebel si atipic este vinul asta, astfel incat devine surprinzator ori de cate ori il bei. Cel mai probabil, daca cineva te-ar lega la ochi si te-ar pune sa-l ghicesti n-ai reusi, atat e de imprevizibil in buchetul lui de arome, de la un an la altul si de la un “terroir” la altul – un fel de amprenta unica a locului, o marca pe care natura o da unei regiuni anume, intr-un anumit an si intr-un anume timp. Cu fiecare inghititura, proiectam pe imensele abajururi care coborau din plafonul in stil industrial, ba imaginea unui Beaudelaire sorbind odata cu Restaurant Baracca din Cluj 10vinul picaturi de geniu, ba a unui Dumas ingenunchiat, cu palaria scoasa-ntr-o mana si cu paharul in cealalta, sau de ce nu, a unui Stefan Iordache adresandu-i-se politicos si ceremonios cu “Dumneavoastra”.

Am preferat un vin rosu sec, mai putin corpolent decat Cabernet Sauvignon-urile cu care ma mai transfuzez, tocmai pentru a-ngana mai bine savorile mancarurilor, pentru a nu le acoperi, a nu le eclipsa; pentru ca pana la urma sa particip nu oricum, ci constienta, la un ospat formidabil al simturilor.

Decorul viu din incinta restaurantului, de-a lungul prelungitei noastre sederi, suferise mici modificari. Cele doua doamne asezate in vitrina de langa intrarea in restaurant isi devorasera feliile de tort si plecasera, iar la scurt timp dupa aceea, pe aceleasi doua scaune – calde inca de destainuiri – se asezasera primii clienti-barbati. O vreme i-am privit ca girafa, cu gatul intins de interes si uimire tampa, ca si cum se strecurasera intr-un loc nepermis, sa zicem toaleta doamnelor.

(Restaurant Baracca – Cluj-Napoca, str. Napoca nr.8A.; www.baracca.ro)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    • Data publicare : 17 martie, 2023
    • Data modificare : 17 martie, 2023
  • Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    • Data publicare : 16 martie, 2023
    • Data modificare : 16 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Dacă primăvara asta te-a scos din hibernare 🌿🌞 și ai un chef nebun să ieși zilnic prin oraș, avem noi o sugestie: Stadio Unirii.
Mămăligă à la Joseph 😲❤️. Joseph Hadad.
De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești 🇷🇴, până la cele cu bucătărie internațională de înaltă calitate ✨, hai să dăm o tură culinară prin Oradea și să vedem câteva localuri excelente!
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ