Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • NOUTĂȚI

S-a deschis terasa restaurantului Roberto

  • Autor : Alexandra Tiron
  • Data publicare : 31 mai, 2024
  • Data modificare : 7 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Chiar în inima Bucureștiului, la InterContinental Athénée Palace, ai să găsești o terasă cochetă, cu o atmosferă chic, și cu un meniu care aduce în prim plan autenticitatea bucătăriei italiene. E vorba de terasa restaurantului Roberto’s, redeschisă de curând pentru sezonul estival. Cu un nou look și un meniu de vară.

Terasa restaurantului Roberto's fotografiata ziua vara,, cu mobilier de lemn si umbrele mari, albe, multe plante decorative

Cu o poveste atent țesută între tradiția italiană și luxul contemporan, Roberto’s reprezintă locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de delicii culinare autentice în inima orașului. Situat în cadrul hotelului InterContinental Athénée Palace, restaurantul îmbină rafinamentul clasic cu prospețimea și inovația, și ne încântă cu preparate italienești desăvârșite. 

Dar Roberto’s este mult mai mult decât un loc unde se servește mâncare excelentă. Are o atmosferă elegantă și sofisticată, dar și o terasă foarte cochetă, unde să te experimentezi „la bella vita” italiană în toată splendoarea ei.

O vară în stil italian, pe terasa restaurantului Roberto’s

Vara aceasta, mergi să te bucuri de preparate clasice italienești într-o atmosferă de relaxare și eleganță. Noul meniu al restaurantului Roberto’s aduce în prim-plan autenticitatea bucătăriei italiene, infuzată cu cele mai bune ingrediente provenite din Italia sau de origine locală, în ton cu demersurile de sustenabilitate ale hotelului. Un meniu de vară, creat de Executive Chef Yevgen Denysenko împreună cu Roberto’s Chef Andrei Androne și echipa lor.

„Meniul de vară include preparate ușoare, proaspete, potrivite zilelor călduroase, dar cu un puternic accent pe bucătăria italienească tradițională. Aducem încă o dată în prim plan conceptul Roberto’s de pura cucina italiana – bucătăria autentică italienească, și am construit un meniu cuprinzător, care aduce omagiu atât clasicelor paste și risotto, dar și preparatelor specifice diferitelor zone din Italia” – Chef Yevgen Denysenko.

Ce bunătăți găsești în meniu

Pentru o masă ușoară, mergi pe terasa restaurantului Roberto’s pentru a savura o varietate de antreuri și salate, precum salata de creveți roșii cu fenicul și citrice. Ești iubitor de carne? Au diverse opțiuni și pentru tine — de la pește la fripturi de vită, toate preparatele fiind transformate în adevărate delicii gastronomice prin adăugarea unor dressing-uri și garnituri speciale.

Pastele, emblematice pentru bucătăria italiană, sunt prezente în meniu sub diverse forme și combinații, de la clasice spaghetti carbonara și linguine cu ragu de caracatiță, la preparate specifice diferitelor regiuni din Italia, cum ar fi oricchette di Puglia. Și vin acompaniate de vinuri provenite din aceleași regiuni, pentru o experiență culinară completă. Nou introduse în meniu sunt cele două tipuri de risotto, specialitatea chef-ului, cu piure de sparanghel și risotto negru cu fructe de mare, la care se adaugă specialitățile dulci ale Pastry Chef-ului Mihaela (Mimi) Dima.

Dacă mergi să iei masa la ei, ai să primești și sugestii și recomandări gastronomice personalizate și vei putea gusta preparate pregătite pentru două sau mai multe persoane, care încurajează conceptul de sharing.

cotlete de miel servite elegant alaturi de un pahar de vin rosu
desert cu crema de vanilie, baton de ciocolata si crumble, decorat cu o floare comestibila
foccacia cu rucola si branza
oricchette di Puglia de la restaurant Roberto's Bucuresti
salata de vara cu smochine si crochete de branza, pe care o poți savura pe terasa restaurantului Roberto's

Pe lângă servirea à la carte, pe parcursul verii restaurantul va continua să găzduiască brunch-uri lunare, tematice, cu ocazia cărora vei putea să ia masa la aer, pe terasă. O dată pe lună, în restaurant are loc brunch-ul duminical, un adevărat festin culinar ce reunește mâncăruri variate, alese cu grijă pentru a mulțumi toate gusturile. 

În plus, va fi lansat un nou concept săptămânal de seri tematice cu muzică live și DJ, asigurând divertismentul perfect pentru serile de vară.

Rezervă o masă la Roberto’s

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • athenee palace
  • InterContitental
  • meniu de vara
  • restaurant elegant
  • restaurant hotel
  • restaurant italian
  • terase bucuresti
  • terase centru
  • terase verzi
Citește și
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Alătură-te creatorilor care transformă gătitul în spectacol digital
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Alătură-te creatorilor care transformă gătitul în spectacol digital
BurgerFest 2025: mare adunare, mare la „întrecerea” burgerilor
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
BurgerFest 2025: mare adunare, mare la „întrecerea” burgerilor
Ți-ar plăcea să ai propriul restaurant, cafenea ori bakery? Învață de la cei mai buni la FOMO – The Festival Of Modern Owners
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Ți-ar plăcea să ai propriul restaurant, cafenea ori bakery? Învață de la cei mai buni la FOMO – The Festival Of Modern Owners
Blind-Dining Michelin Dinner: experimentează o cină cum nu ai mai trăit vreodată
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Blind-Dining Michelin Dinner: experimentează o cină cum nu ai mai trăit vreodată
TRICKSHOT în AFI Cotroceni: o nouă locație #FunDining
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
TRICKSHOT în AFI Cotroceni: o nouă locație #FunDining
Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
  • UNDE IEȘIM
Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
FoodService & Hospitality Expo 2024 s-a dovedit încă o dată a fi un târg de nivel mondial
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
FoodService & Hospitality Expo 2024 s-a dovedit încă o dată a fi un târg de nivel mondial
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.