Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Supa de peste a la Noordzee in patru amanunte
  • Arhivă articole

Supa de peste a la Noordzee in patru amanunte

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 17 martie, 2012
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Orice poveste despre hrana are niste coperti, geografic – de aici si de acolo, temporal – de ieri si de azi. Si orice zi din viata poate oferi surpriza unei experiente gastronomice uimitoare. Duminica 4 martie anul acesta a fost o zi la fel de buna ca oricare alta pentru o plimbare prin Belgia. Prin Bruxelles. Un oras pe care, daca l-am vazut prima oara in 1994 si m-a surprins si nedumerit, la fiecare revenire mi-a devenit tot mai familiar si tot mai de-acasa.

Coada la supa de peste in Bruxelles

Quai au Bois a Bruler

Cand am ajuns prima oara in orasul Bruxelles, cu 18 ani in urma, am locuit la hotel Orion (acum din lantul Citadines), un apart’hotel aflat aproape de Piata Mare, pe langa Catedrala Sfanta Ecaterina, pe latura unei strazi, largi si lungi care se numeste si azi Quai au Bois a Bruler. Camera de hotel, avea ce trebuie pentru gospodarire. Masina de gatit cu gaze, cu frigider, o canapea extensibila, totul pentru gatit cu resursele minime asigurate de diurna. Cheiul cu lemne de ars sau cu butuci de ars, era chiar asa ceva, un chei al unui canal plin cu apa. Insotit pe lungimea lui, de zone pietruite, pietonale, de-o parte si de alta. Apoi tot de-o parte si de alta, carosabil si trotuare, pana la partea presarata de-a lungul, cu casute. Multe casute model tipic belgiano-flamand, una langa alta. Dar, cu restaurante la parter. Multe restaurante, mici, mai degraba bistrouri. Acesta este amanuntul Unu. M-a frapat atunci cheiul, existenta lui, fara nicio legatura cu marea, nu? Dar dandu-ti impresia sau lasandu-te sa crezi ca, odata, marea ajungea, prin canale, si acolo. Graba calatorului si superficialitatea nu m-au lasat sa aprofundez geografia si contextul. Dimineata m-am plimbat prin zona si am descoperit un mic en-gros pentru vanzare de peste, fructe de mare, exista si azi. Mirosul acela atatator, sarat, iodat, de alge, de peste. Acel en-gros raspandea larg mirosul negotului cu peste. Acesta este amanuntul Doi. Deci canalul, istoric, avea un sens. Resturantele, si ele. Lantul hranei arata logic inchis cu mica “piata” de peste, ce arata ca un garaj. De fapt eram in aria magica a vismarkt, a pietei de peste.

Apres 18 ani, pe langa Quai

Meniu Nordzee la Bruxelles

Inapoi in prezent, 4 martie. Ce sa faci in cateva ore libere, in cadrul programului, intr-un oras asa de mare, atat de repede? Niciodata, desi am cercetat localurile, restaurantele cu specific de pescarie din preajma Groote Markt, nu am insistat pe experimente gastronomice. Desi mi-am fixat punctele de reper pofticioase in zona centrala, m-am hranit cu mici si frugale expediente. Mi-a placut sa absorb gesturi, asezari, vitrine, grupuri si forme de socializare si explorare urbana. Asa ca am raspuns pozitiv propunerii prietenului meu A. Iancu, belgian de peste 20 de ani, sa dam o tura prin preajma Groote Markt, o plimbare rotunda, astfel ca, la un moment dat, sa mancam ceva. Hoinareala nu imi displace, sincer marturisesc si-am zis „Hai!” Am coborat de la hotel, care era pe Rue du Congrés, aproape de Colonne du Congrés, un monument imens, o coloana traiana, dedicata unuia din momentele fondatoare ale Regatului Belgiei. Si apoi inainte pe langa Parcul Regal, tot la vale, am ajuns la Gare Central, apoi pe langa statuia celor doi aventurieri celebri, Sancho Panza si stapanul sau, Don Quijote, aflata in spatele hotelului Best Western. Si asa am ajuns la Groote Markt, pe unde am dat o roata si am privit la adolescentii scouts belgieni. Am mers mai departe, am traversat Boulevard Anspach. Si am ajuns dintr-o data la Noordzee. Acesta este amanuntul Trei. Noordzee se afla in preajma catedralei Sfanta Ecaterina si pe langa Quai au Bois a Bruler. Dupa 18 ani am revenit, miraculos, implinitor si intamplator, in aceeasi zona pescareasca a Bruxelles-ului. „Mergem intr-un loc unde se mananca ciorba de peste! Doar pana la 5 dupa amiaza, cand termina tot, inchid!”, ma pregatise deja Iancu, pe masura ce ne apropiam. „Mai, sa fie, ciorba de peste!” – imaginatia mi-a creat asteptari – „O sa dam peste un restaurant-ceva sau ciorba de peste o fi ca aia mancata in noiembrie anul trecut la Sulina?”

Noordzee

Supa de peste la Nordzee

Mancare de peste la Nordzee

Doar in cativa pasi, ne apropiem de un loc, chiar aparte. Cu firma pe care scrie, usor de inteles, Marea Nordului sau Noordzee. La un colt de strada, pe rotundul de la parter al cladirii, un bar de inox, lung de cativa metri, circular. Inalt de circa un metru si ceva, si lat de un brat, flancat de niste mese. La bar, persoane asezate ca la un bar adevarat, in scopul lui adevarat, de bar. Asteptand livrarea preparatelor cerute, ori infulecand pofticios, hrana din niste boluri. In fata lor este agitatie la preluarea comenzilor, portionarea preparatelor din diverse vase aflate in spatele tejghelei si totul este o combinatie conviviala de servicii gastronomice. Cu un pachet de gastronomi, insirati, perechi, prieteni, in picioare, aflati in diverse stagii culinare. „Ce servim?”, „Pai sa comandam ciorba de peste, doua portii si de baut, un pahar de vin alb, un pahar de vin spumant? ” Da, am decis si am comandat.

Pescareala de la botul pestelui

Supa de peste de la Noordzee poate fi descrisa ca un preparat asemanator unei supe cu bucati de piept de pui. Cu alte cuvinte, bucatile de peste erau fara oase, amalgamate cu vegetale fierte, cu usoare urme de miros de peste, aproape imperceptibile. Legume, probabil telina, morcov, rosii, o fiertura de o consistenta potrivita, cu componentele nici foarte amestecate, dar totusi bine definite. Un gust de supa placut, care nu iti umplea memoria gustativa cu o doza prea pronuntata de aroma de peste. Gustoasa supa, insotita de un pahar de vin alb, sec.

Morala: nu cautati gastronomie pescareasca la Tulcea!

Marche aux poisson a Bruxelles

Nu cautati nici macar cherhanale, legale. Din pacate, din nefericire, si cu tristete constatat. Orice handicap cultural gastronomic, poate si trebuie sa ne dea de gandit, ca romani, ca gastronomi. La Tulcea si in judet, avem de-a face cu un paradox, cu un nou exercitiu al formei fara fond. Exista mediu acvatic, avem orasul ca zona de locuire, este un habitat urban, dar lipsesc instrumentele culturii gastronomice: nu esti asaltat de restaurante pescaresti pe faleza, nu exista o oferta gastronomica de bun gust, locala, nu sunt bucatari, ce sa mai vorbim de consumatori. Preparatele din peste sunt prezente accidental, pe ici, pe colo. Pentru prima oara, este in curs un proiect co-finantat de AFCN, contractat cu Asociatia Ivan Patzaichin-Mila 23, de cartare a culturii gastronomice din Delta Dunarii. Cu o echipa condusa de prof. Vintila Mihailescu. Acesta este amanuntul patru. Conform statisticii privind unitatile de alimentatie publica atestate de catre MDRT, in tot judetul Tulcea exista: 1 (un) restaurant pescaresc, 2 (doua) restaurante cu specific local. Restul pana la total? Zeci de restaurante clasice, pizzerie-cofetarie, disco-bar-uri, o cafenea, un snack, o terasa. Si un restaurant vanatoresc. Noordzee ramine un vis, de ce? Au bon entendeur, salut!

Resurse

Rowmania: http://www.rowmania.ro
MDRT: http://www.mdrt.ro/turism/unitati-clasificate
YELP Noordzee, Bruxelles: http://fr.yelp.be/biz/noordzee-mer-du-nord-bruxelles
Trip Advisor Noordzee, Bruxelles: http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g188644-d1133830-Reviews-Noordzee_Mer_du_Nord-Brussels.html
Citadines Sainte-Catherine, Bruxelles: http://www.citadines.com/fr/belgium/brussels/sainte_catherine.html
Place Sainte Ecatherine, Bruxelles: http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g188644-d246036-Reviews-Place_Ste_Catherine-Brussels.html
Boulevard Anspach, Bruxelles: http://en.wikipedia.org/wiki/Boulevard_Anspach

Foto: Tiberiu Cazacioc

.

Despre autor

Tiberiu Cazacioc este implicat in proiecte de comunicare de circa 20 de ani, cu un accent din 2006 pana in prezent, in domenii precum regenerarea urbana, dezvoltarea rurala si produse locale si de traditie, agricultura traditionala. Este implicat in proiecte ale Asociatiei Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, Asociatiei Ivan Patzaichin – Mila 23, Slow Food in Romania, fiind angajat curent si in contracte comerciale ale companiei de comunicare DC Communication. Prezent in mediile sociale, precum Facebook, Linkedin, Twitter, Google+, foloseste uzual tehnologiile informatice curente.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • peste
  • supa de peste
  • tiberiu cazacioc
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 27 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ