Spotlight
Articole recente
Care-i treaba cu butter boards? Cum se fac și de ce sunt peste tot?
În ultimele luni, untul a fost întins, mânjit, gustat și răspândit peste tot pe rețelele de…
Share
Hard Rock Cafe lansează „Battle of the Burgers”
Hard Rock Café România a împlinit 15 ani și a sărbătorit prin lansarea meniul „Battle of the…
Share
Food trends 2023: care cred experții că vor fi vedetele culinare
Ce preparate se mai inventează? Ce le gâdilă clienților papile gustative? Ce e hot și ce e…
Share
Rezervă online o masă la restaurant!
Din aceeași secțiune
Mese calde și donații pentru refugiați. Cum ajută restaurantele & co. (și cum poți ajuta și tu)
De la voluntari, la ONG-uri și asociații, dar și restaurante și localuri, toți dau o mână de…
Share
Regăsește „gustul de acasă” în preparate legendare
Pornind de la un studiu care vrea să definească gustul de acasă, tazz lansează o nouă…
Share
Este oficial: restaurantele rămân deschise
Restaurantele rămân deschise, însă doar pentru cei vaccinați sau care au trecut prin boală.
Share
Certificatul verde, obligatoriu la restaurant
Certificatul digital este dovada vaccinării anti-Covid-19, a testării sau a trecerii prin boală.
Share
Negroni Week: o săptămână plină de experiențe speciale și cocktailuri grozave
Eveniment global dedicat celebrului cocktail italian, se desfășoară și la noi între 13-19…
Share
Înghețata artizanală La Romana dal 1947 aduce gustul vacanțelor în Italia pe Calea Victoriei
Ai descoperit-o în vacanțele la Roma, iar savoarea sa ți-a rămas întipărită în memoria…
Share
Primul bucătar român cu stea Michelin și-a deschis un restaurant la Cluj
Chef Bogdan Dănilă, primul bucătar român care a obținut prestigioasa stea Michelin, a…
Share
A început BUCHAREST RESTAURANT WEEK
Mâncarea bună ne readuce împreună! Timp de 14 zile, ai discounturi de până la -70% la cele…
Share
Noi măsuri de relaxare: fără mască și restricții de noapte din 15 mai
Prima etapă a relaxării măsurilor anti-COVID va avea loc chiar de sâmbătă, 15 mai, a anunțat…
Share
Ai încercat noile produse Plant-Based de la Burger King?
De luna aceasta, Burger King a adus și în România mult așteptatele lor produse plant-based –…
Share
Se deschide un nou restaurant în București: Oliveto by Caelia
În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria,…
Share
Tendințe culinare 2021. La ce să ne așteptăm?
Ca la fiecare început de an, pasionații de gastronomie încearcă să facă previziuni cu…
Share
Restograf lansează Consultantul Virtual HoReCa
Consultantul Virtual Restograf este primul ghid complet pentru deschiderea, operarea și…
Share
Romania’s Greatest Chefs – descarcă gratuit colecția de rețete de la cei mai mari bucătari ai României
Ne-am unit forțele cu cei mai mari bucătari ai României pentru a-ți oferi în dar o carte de…
Share
Asociația Dăruieşte Viaţă lansează un nou apel de strângere de fonduri pentru #NoiFacemUnSpital
Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu duc mai departe inițiativa #NoiFacemUnSpital și vor…
Share
Urmărește-ne pe Instagram!