Joi seara, un restaurant care a readus la loc de cinste tehnici gastronomice frantuzesti clasice, dar carora le-a dat un twist modern, va asteapta la o degustare speciala. Aroma trufelor albe va trona peste meniul de la Norma, eveniment culinar despre care aflam mai multe mai jos.
Meniul #Degustation este un concept frantuzesc adus la NORMA de Chef Sidia Sissoko. Meniul din data de 10 Noiembrie cuprinde 3 preparate deosebite cu trufe albe, servite in ordinea introducerii lor in meniu. Bauturile sunt de asemenea asociate cu mancarea de catre somelier Mihai Soare in colaborare cu bucatarul.
Meniul de mancaruri:
– Consomme de rata cu trufe, caviar, foita de aur si St. Jacques
– Porumbel in sos de porto cu trufe si piure cu trufe
– Banana caramelizata flambata in sos de ciocolata alba cu trufe si mousse de ciocolata neagra cu trufe
Meniul de bauturi (bauturile sunt incluse)
∙ Ceai, cafea, apa, digestiv
∙ Degustare de vinuri alese special pentru meniul de mancaruri
Pret: 390 Ron / persoana
Rezervari
∙ book@norma-fine-dining.ro
∙ 021 233 90 79 / 0787 53 22 44