Isoletta e un restaurant italian cu traditie in Bucuresti. Situat in parcul Herastrau, aproape de lac, Isoletta se mandreste cu preparatele pe baza de fructe de mare. Mai mult, restaurantul inchina o oda intregului ritual italian atunci cand vine vorba de masa. Atentia pentru fiecare pas al mesei e primordial, incepand cu antipasti, gustarile, pana la fabulosul desert. Cei de la Isoletta, intrebati fiind care e preparatul cu care se mandresc ei mai si cel mai mult, nu au stat pe ganduri si au spus:
Antipasto Isoletta – carpaccio de peste, tartar de ton, langustine si creveti rosii.
Antipasto este primul fel traditional de mancare la o masa formala italieneasca, iar in functie de zona difera si ceea ce contine, al nostru este bazat pe peste. Antipasto e mancarea care deschide orice pranz, orice cina, e preparatul care anunta ca a inceput masa. In mod normal, antipasto este format din diverse mezeluri, cum ar fi prosciutto si salami, dar si masline, andive sau branzeturi. In zonele Italiei aproape de lacuri, antipasto cel mai probabil va include peste proaspat.
“Mandria restaurantului nostru este ca aducem mereu peste si fructe de mare proaspete direct din Italia, si cumva de aceea acest antipasto este emblematic pentru noi si contine ceea ce are Italia mai bun de oferit – carpaccio de peste, tartar de ton, langustine si creveti rosii.”
Castiga o masa in 2 la Isoletta
Spune-ne intr-un comentariu la acest articol cum iti imaginezi tu o masa traditional italiana. Cum crezi ca e ritualul si care crezi ca sunt principalele preparate care ajung pe mesele italienilor care ies la o taverna clasica? Baga-ne intr-un film de Fellini cu acest scenariu, asta vrem de la tine.
Vineri, pe 3 iunie, anuntam castigatorul unei cine in 2 la Isoletta in urma unei trageri la sorti.
Asteptam comentariile voastre!
Castigatoarea este: Oana Durbalau. Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail la redactia@localhost ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului.