Symphony Romanian Fusion lanseaza primele retete romanesti cu valoare calorica mica!
Miercuri, 11 martie 2015, la Symphony Romanian Fusion a avut loc lansarea primelor retete romanesti hipocalorice, reinterpretand retete romanesti traditionale. Lansarea s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, la eveniment participand jurnalistii si blogerii interesaţi de domeniile: arta culinara, HORECA, lifestyle si timp liber.
In cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea sa testeze meniuri speciale, cu o valoare calorica mica, in timp ce le-au fost prezentate conţinutul si modul de preparare a fiecarui produs. Degustarea de vinuri din cadrul evenimentului a cuprins prezentarea mai multor sortimente de vinuri de la doua crame romanesti. Pe durata evenimentului a avut loc un spectacol de vioara electrica, sustinut de Cristina Kiseleff, artista realizand prin muzica sa conexiuni intre genuri precum hip hop, electro, pop, folclor.
“Am incercat sa pastram savoarea bucatariei traditionale, sentimentul de bucurie pe care familia de romani il traieste de fiecare data cand se strange in jurul mesei, cat si ospitalitatea proverbiala a romanilor. De aceea, am gandit un meniu care sa acopere o gama cat mai larga de gusturi si placeri culinare, fiind intotdeauna preocupati atat de calitatea, cat si de scopul ultim al mancarii, acela de a ne pastra sanatatea si fericirea la cote cat mai ridicate. Ne dorim sa fim un restaurant de casa si de familie pentru ca acest restaurant face parte dintr-un concept dedicat in totalitate familiei”, a declarat Cosmin Alexandru Gheorghiu, actionar Symphony Romanian Fusion.
Am facut acest restaurant pentru ca de patru ori am avut peste 100 de kilograme! (click pentru a deschide)
Despre retete
Retetele restaurantului cuprind atat ciorbe si sarmale facute dupa reteta bunicii, paste (de influenta vegana sau italiana), macaruri pe baza de carne, cat si preparate gatite cu grija pentru copii. O parte din retetele restaurantului cuprind produse sarace in carbohidrati, preparate pentru persoanele interesate de mancaruri hipocalorice gustoase.
Despre restaurant
Restaurantul Symphony Romanian Fusion este o afacere de familie, fiind o imbinare a gusturilor a trei generatii de romani care au contribuit la alcatuirea meniului, in armonizarea elementelor culinare pana la cele mai mici detalii, in echilibrarea bucatariei traditionale romanesti si in exploatarea celor mai noi tendinte culinare.
Cu o suprafata de 120 mp si o terasa de 55 mp, Restaurantul Symphony Romanian Fusion a fost gandit pentru a deservi o gama variata de evenimente, de la organizare de petreceri tematice, pana la cele cultural artistice, prin mici schimbari de design si functionalitate. Pentru familiile cu copii, restaurantul a pregatit un loc de joaca unde copiii pot fi lasati sub supraveghere video.
(comunicat de presa)