In seara aceasta s-a redeschis Chocolat din strada Beller sub noul concept, Restaurant Boutique, Createur de Gout. Invitatii au avut surpriza sa gasesca restaurantul in lucru, literele tocmai se lipeau pe pereti, painile calde tocmai erau scoase din cuptor si prajiturile proaspete tocmai erau puse in vitrine (nu am reusit sa aflam daca facea parte din regia evenimentului, dar ne place sa credem ca da). Dintre personalitatile lumii publice au fost prezenti: celebrul caricaturist Mihai Stanescu, cantareata Maria Radu si Oana Roman. La dispozitia invitatilor au fost platouri cu diverse antreuri si dulciuri din meniul creat special de Chef-ul Robert Cruicu. Vorbind despre aportul sau la crearea noului concept Chocolat, Robert Cruicu spune ca a “transformat fiecare farfurie intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare”. Meniul se imparte in trei colectii, Bar, Restaurant si Boutique. In colectia Bar gasim soiuri variate de cafea, ceaiuri, vin, sampanie si digestive; in colectia Restaurant, noutatea consta in specialitatile dulci si sarate oferite la micul dejun, meniul zilei si weekend-brunch-ul; in colectia Boutique gasim specialitati de paine, tarte, prajituri, torturi si fursecuri.
Restaurantul din Dorobanti este cel de a doilea Chocolat deschis sub noul concept, primul fiind cel din Centrul Vechi.