Saptamana trecuta a avut loc, la Belgrad, competitia Golden Balkan Chef. Evenimentul a fost organizat de Federatia Asociatiilor Culinare din Serbia, in parteneriat cu World Association of Chefs Societies. Echipa României a fost compusă din maestrul Mărioara Vîrtop, membru fondator al Asociaţiei Naţionale de Gastronomie (ANG), maestrul Nicolae Guştere, membru fondator ANG, chef Daniel Cheregi, membru fondator ANG. Au mai participat echipe din Serbia, Croaţia, Grecia, Macedonia, Bulgaria, Rusia, Polonia, Slovenia, Muntenegru, Cipru, Italia si Austria. Meniul care a adus Romaniei cea mai mare distinctie a fost : armonie de peste din ton, somon si pangasius ca antreu, piept de rata cu sos de gutui ca fel principal si un desert din branza Camembert cu sos de ciocolata si menta. Este pentru prima oara in istoria concursului cand trofeul este castigat de echipa romaneasca.
Acasa > Arhivă articole > Romania a castigat trofeul Golden Balkan Chef
Romania a castigat trofeul Golden Balkan Chef
- Autor : Restograf
- Data publicare : 21 aprilie, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Tags
Citește și