Un nou Muse Bistro&Wine Bar se contureaza pe Strada Paris, la numarul 17! Astfel, sambata, pe 2 aprilie, amatorii de gusturi fine, stari de bine&pahare pline sunt asteptati la relansarea oficiala a conceptului gastronomic impreuna cu prezentarea si degustarea noului meniu, intr-un decor proaspat, boem si inovator.
Departe de a fi un local simandicos, Muse Bistro reuneste dinamica unei taverne grecesti cu atmosfera prietenoasa a unui bistro frantuzesc, in decorul cosmopolit al unui restaurant contemporan. Este locul care imbina, in mod echilibrat dar firesc, noul cu clasicul, minimalismul cu familiarul si confortul cu eleganta.
Meniul Muse, care se va lansa impreuna cu o degustare pe data de 2 aprilie, poarta semnatura lui Chef Silviu Furdui si se adreseaza celor care doresc sa traiasca o experienta culinara unica si onesta. Este construit de cunoscatori pentru cunoscatori, dar si pentru cei care sunt deschisi sa isi completeze cunostintele gastronomice mergand, cu incredere, pe mana unui bucatar de exceptie, care stie, cu adevarat, ce inseamna actul culinar.
Majoritatea sectiunilor din meniu, includ preparate cu specific mediteranean si sunt infuzate cu o doza consistenta de influente gastronomice frantuzesti. In ansamblul sau, Muse reprezinta un periplu gastronomic si o incantare atat pentru amatorii de bucatarie fusion, cat si pentru iubitorii de licori bahice alese, savurate pe indelete la o cina romantica, o masa in familie sau o iesire in oras cu prietenii.
Printre light motivele meniului pe care il veti degusta pe 2 aprilie, se regasesc preparate cu denumiri creative precum Bon-Ton, adica tonul cu puree de lamaie si salata verde, Marmaris – supa de fructe de mare, dar si terina de foie gras cu dulceata de rosii sau superba Nougat Glacé care ti se topeste in gura.
Astfel, daca iubiti ambianta micilor bistro-uri moderne din Montmartre sau aerul detasat si aromat cu miros de creveti la gratar, de pe malurile Mediteranei, atunci Muse Bistro este locul ideal. Un loc pentru… gusturi fine, stari de bine&pahare pline.
Sa aruncam un ochi in noul meniu:
Marmaris – supa din fructe de mare, cu caracatita, calamari si creveti
Houmous&Tabouleh
Zen Turkey – curcan in crusta de panko cu parmezan&sos de merisoare
Poisson de Tarascon – dorada cu zucchini & sos Provensal
Apollo – Salata cu haloumi & pesto
Cine confirma prezenta la degustarea de la relansarea Muse bistro & wine bar?
* Pana la lansarea noului meniu, Muse Bistro va functiona cu vechiul meniu, pe care il gasiti spre consultare, aici.