In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva.
Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, fructe si frisca, la pretul de 13,5 lei.
Shaormeria cofetarie a fost deschisa in acest week-end in Piaţa Libertatii din Timisoara, iar investitia a fost de 20.000 de euro.
Ideea de afacera i-a venit lui Ionut Gheorghescu, un tanar de 19 ani care a terminat liceul in acest an.
“Am cautat pe Internet o idee noua de afacere si am descoperit din greseala asta, mi s-a parut foarte interesanta. Am inceput cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit sa merg pe insule comerciale, in mall-uri, dar pana la urma am ajuns sa amenajez un spatiu, care m-a facut sa dublez investitia. Parintii mei au dorit sa-mi cumpere o masina si am decis sa nu o cumpar, ci sa-i investesc in aceasta afacere, pentru ca visul meu e sa nu lucrez pentru altii“, a declarat Ionut Gheorghescu pentru Mediafax.
“O shaorma dulce standard contine fructe, ciocolata, topping-uri, zahar pudra. Avem si variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul sa-si faca kebab-ul cu ceea ce doreste“, mai explica Ionut Gheorghescu.
Insa, nu este primul astfel de local din Romania, deoarece mai exista un choco-kebab in Ploiesti (deschis in aceasta vara), iar in Bucuresti puteti gasi asa ceva la Divan Express.