Starul latino pop, Enrique Iglesias, a sustinut pe 12 mai un mult asteptat concert in Bucuresti. Pe perioada sederii sale in Romania, el a fost rasfatat cu preparate rafinate din meniul restaurantului Chefs Experience, iar daca aveti curiozitatea sa aflati ce mancaruri anume a ales artistul, va povestim mai jos.
Unul dintre acestea este chiar preferatul vedetei de talie internationala: muschiul de vita adus special pentru el din America de Nord si asezonat cu clorofila de spanac si delicioasele ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Frantei.
Una dintre cerintele speciale ale artistului a fost ca ingredientele folosite sa fie de cea mai buna calitate si atent selectionate, motiv pentru care Red mullet-ul, pestele cu carnea rosie si frageda, a fost adus din zona Marii Mediteraneene si va fi servit cu piure fin de mazare, spanac si rosii cherry saute si sos de lime proaspat, cu sofran.
Pentru a-l familiariza si cu preparatele autohtone, starul international a fost servit si cu “Gustul Ciobanului” un preparat savuros, din bucataria romaneasca reinterpretata, facut din mamaliga fiarta in lapte, trufe culese din Padurea de la Viscri, oua de prepelita, chipsuri de chorizo si spuma de telemea de oaie.
In plus, Enrique Iglesias a mai cerut ca inainte de terminarea show-ului, cu 30 de minute, sa ii fie livrat in camera un platou cu sushi si sashimi de ton si somon.
Preparatele cu care a fost rasfatat artistul pot fi savurate zilnic la restaurantul din Calea Floreasca 55, Chefs Experience.
Afla mai multe detalii despre meniul ales de Enrique Iglesias.