Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Oferte de Revelion la restaurantele din Bucuresti – partea I
  • Arhivă articole

Oferte de Revelion la restaurantele din Bucuresti – partea I

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 25 noiembrie, 2015
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

E sezonul acela in care oamenii incep sa se gandeasca ce sa faca in noaptea de Revelion. Pentru cei care raman in Bucuresti, am aruncat un ochi sa vedem ce petreceri si ce meniuri au pregatit restaurantele din oras. Speram ca aceasta lista sa va ajute daca inca nu ati luat o decizie legata de noaptea aia dintre ani. Asadar, mai jos va oferim o lista cu ofertele de revelion de la restaurantele din Bucuresti.

Beraria H 

revelion beraria h
Sursa foto

Beraria H va propune sa petreceti alaturi de Horia Brenciu, Julie Mayaya si Zuralia Orchestra, iar de spectacolul culinar se va ocupa Chef Catalin Scarlatescu. El a pregatit urmatorul meniu de sarbatoare: curcani umpluti, rate prajite, purcei vietnamezi la protap, prepelite fripte, pesti nenumarati, antreuri si deserturi fel de fel, salate daca tii la silueta. Peste 50 de mancaruri care mai de care, disponibile oricand pe toata durata evenimentului.

Preturi:
– intre 419 si 619/ persoana in functie de zona, preturi reduse pana pe 5 Decembrie, urmand sa se schimbe dupa aceasta data. Copiii de pana in 12 ani beneficiaza de 200 lei discount, loc la masa si meniu complet.

Toate zonele beneficiaza de acces la ringul de dans central si de toate mancarurile si bauturile din meniu.
Contravaloarea poate fi achitata in 2 transe: 200 lei avans pentru rezervarea locului si restul sumei pana la 15 Decembrie.

Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00), marca Chef Catalin Scarlatescu & Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00).

Detalii.

 

The Old Sibiu 

revelion old sibiu
Sursa foto

Restaurantul care a adus spiritul Transilvaniei in Bucuresti a pregatit ‪un program artistic de revelion cu trupa D-LEMA, dar si cu un taraf si galagie-n farfurie.

De partea artistica se va ocupa D-LEMA Band, cantece moderne si coveruri, cantece romanesti ardelenesti si din toate zonele tarii, cantece de petrecere LIVE, iar Dj-ul selectat de ei va intregi petrecerea cu multa muzica de dans. Pentru o atmosfera perfecta de petrecere, Taraful Bucuresti va ramane alaturi de dvs pana dimineata. Cu alte cuvinte conceptul de “traditie reinventata” la The Old Sibiu nu se dezminte nici la noaptea dintre ani.

Meniul suna cam asa:

GUSTARE RECE:
Piept de rata afumat cu ananas; Frigaruie de creveti cu sos de mango; Prosciutto cu salata ruccola; Bocconcini cu sos pesto; Role de somon fume cu kiwi; Rosii cherry cu parmezan; Foie gras cu dulceata de ceapa; Rulada din muschi de vita cu branzeturi fine; Terina de curcan.

PESTE:
File de ton rosu cu piure de dovlecel si cartof copt + Salata verde cu lamaie

FEL DE BAZA:
Muschi de vita Cumberland cu garnitura de broccoli si baby carrot sote

TORT SUMEGYI – Specialitate ardeleneasca cu ciocolata si foi de bezea

PLATOU CU BRANZETURI SI FRUCTE USCATE

Meniul de bar care include vin, racoritoare, cafea, apa si spirtoase.

Pret:

399 lei/ persoana; jumatata din suma pentru copii

Detalii.

 

Hanu’ Berarilor

revelion hanu berarilor
Sursa foto

Hanu’ Berarilor deschide Casa Soare in noaptea de Revelion si invita boieri si conite la palat sa recreeze atmosfera eleganta a Bucurestiului de odinioara. Dress code-ul trebuie sa respecte linia elegantei interbelice.

De programul artistic se vor ocupa urmatorii: Salon: Valentin Albeșteanu, DJ Adrian, Contessina – Dansuri Cabaret, Contessina – Dansuri Latino, Altița – Obiceiuri la români; Oranjerie: Valentin Albeșteanu, DJ Adrian, Contessina – Dansuri Latino, Altița – Obiceiuri la români.

Meniul suna cam asa:

Mezelicuri festive: Rosii cherry servite cu pasta de branza, Rulada de pui, Tartine cu mix de icre, Piept de rata afumat in casa, File de somon Gravlax, Terina din carne cu legume, Masline Kalamata, Rulada din sunca si cascaval, Prosciutto crudo cu pepene galben si mascarpone, Piftie de curcan servita cu hrean, Branza Camembert.

Sarmale cu fast: Sarmale de gasca invelite in foi de vita, servite cu mamaliguta fiarta in lapte.

Friptura nobila: Antricot de vitel cu sos de vin, servit cu broccoli, cartof copt si morcov.

Duet de peste cu legume: Butterfish cu sos de lamaie, servit cu sfecla rosie, varza de Bruxelles si zucchini.

Dulceturi domnesti: Tort cu mousse de ciocolata amaruie, fructe de padure si praline noisette.

Licori elegante.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 12 ani.

Detalii.

 

Pescarus 

revelion pescarus
Sursa foto

Si la Pescarus, restaurantul din Herastrau de langa lac, se incinge mare petrecere de Revelion.

Programul pentru noaptea dintre ani se anunta asa:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu vin spumant Rhein si selectie de tartine cu somon, icre de pastrav, branza Brie
21:00 – 21:45 Pescarus Band – Cafe concert
22:00 – 23:00 Dansuri populare grecesti, dansuri bavareze si dansuri tiganesti cu grupul Rapsodia Carpatilor si Taraful Gabi Stoica
23:00 – 23:45 Pescarus Band – muzica internationala
00:00 – 00:30 Foc de artificii si vin spumant
00:30 – 01:15 Colinde traditionale si obiceiuri in noaptea dintre ani cu grupul Rapsodia Carpatilor
01:15 – 02:00 Pescarus Band
02:00 – 5:00 Taraful Gabi Stoica

APERITIV:
Piept de rata afumat cu dulceata de afine, Muschi de vita afumat in crusta de ierburi cu rucola; Drob de peste cu sos de iaurt cu menta, Somon Gravlax, Branzeturi fine: Emmentaler, Cedar, Branza nobila cu mucegai; Muschiulet de porc in crusta de piper rosu; Rosie cu salata de creveti; Rulou de dovlecel cu rosii uscate.

PESTE:
Rulou din file de chefal cu creveti, sos veloute si icre de pastrav alaturi de broccoli, conopida saute si morcovi glace

STEAK:
Muschi de vitel Olanda cu sos de ciuperci atent culese din padure servit cu cartof copt, rosii cherry la grill si sfecla cu hrean

DESERT:
Tort de ciocolata fina

OPEN BAR.

Pret: 490 lei/ persoana;  10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 10 ani.

Detalii.

 

Hanu’ lui Manuc 

revelion manuc
Sursa foto

La Hanu’ lui Manuc nu e o petrecere oarecare, e un adevarat zaiafet ca pe vremuri, asa cum li se spunea pe turceste petrecerilor din anii lui Manuc. Pentru zaiafetul de Revelion, la Hanu’ lui Manuc va asteapta:

PROGRAM ARTISTIC:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu sampanie si Recital de pian si vioara cu Duo Strings Café
21:45 Program DJ
00:00 Sarbatorim cu sampanie si confetti Noul An
1:00 Muzica live cu Bedda Band
3:00 – 5:00 Program DJ

PROGRAM ARTISTIC – CRAMA MANUC:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu sampanie
21:00 Recital Café Concert – Taraful Hanu’ lui Manuc
21:50 Program DJ
23:00 Muzica de petrecere, muzica romaneasca cu Taraful Hanu’ lui Manuc
00:00 Sarbatorim cu sampanie si confetti Noul An
00:15 Muzica de petrecere, muzica romaneasca cu Taraful Hanu’ lui Manuc
1:00 Dansuri si obiceiuri romanesti cu ansamblul Rapsodia Carpatilor
1:30 – 5:00 Petrecerea continua cu Taraful Hanu’ lui Manuc

GUSTARI:
Roastbeef cu parfum de Grenadine si piper de Cayenne; Mousse de foie gras servit cu dulceata de fructe de padure;
Salata de caracatita servita cu nuca de cocos, grapefruit si otet de zmeura; Branzeturi asortate cu arome de
Provence invelite in alge marine; Stiketti Capresse cu baby mozzarella de bivolita, rosii cherry si busuioc proaspat;
Carpaccio de ton rosu in crusta de mac; Pastrama de rata servita cu salata de valeriana.

PESTE:
Chefal in crusta de parmezan servit cu strudel de cartofi dulci

FRIPTURA:
Marbre din antricot de vitel de Olanda mapat cu sos de vin si hribi de padure servit cu orez prajit cu fructe confiate

DESERT:
Tort de ciocolata fina

OPEN BAR.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 12 ani.

Detalii.

 

Caru’ cu bere 

revelion caru cu bere
Sursa foto

Faimosul restaurant Caru’ cu Bere nu avea cum sa nu organizeze ceva in noaptea de Revelion. Astfel, in restaurantul devenit deja o adevarata atractie turistica, pe 31 decembrie se pregateste un bal vienez cu Orchestra Wiener Walzer.

21:00 – Invitatii vor fi intampinati cu vin spumant si selectie de tartine cu somon, icre de pastrav, branza Brie
21:30 – 22:10 – Orchestra Wiener Walzer
22:10 – 22:40 – Dansuri de societate cu grupul Contesina, pe melodii interpretate de Orchestra Wiener Walzer
22:40 – 23:10 – Orchestra Wiener Walzer
23:10 – 23:45 – Program DJ
00:00 – Foc de articii si vin spumant servit in strada
00:15 – 00:45 – Dansuri – Tango Argentinian cu Grupul Contesina
1:15 – 1:35 – Colinde traditionale si obiceiuri in noaptea de Revelion
1:15 – 5:00 – Program DJ

Meniu de Revelion:

• terina de pui, terina de carne de porc, vitel si curcan, piept de rata afumat cu salata rucola si dulceata de afine, muschi de vaca afumat in crusta de ierburi, mousse de ton, tartar de somon, oua de prepelita cu caviar, rosii cherry umplute cu pasta de branza, branzeturi ne frantuzesti cu nuca si struguri, rulada de cascaval si sunca Praga

Foie Gras de rata servit cu dulceata de ceapa si paine toast

File de lup de mare cu sos de unt si lamaie servit cu orez salbatic

Muschi de vitel in sos brun, cu garnitura de morcov, broccoli, rosie coapta si mix de salata

Tort caramel

Open bar.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 10 ani.

Detalii.

 

Red Angus Steakhouse 

revelion red angus
Sursa foto

Si la Red Angus Steakhouse se pregateste o sarbatoare, una mai discreta si mai intima. De programul artistic se va ocupa o trupa, zic ei ca cea mai buna, de blues live, in interpretarea lui Brent Melancon. Mai pregatesc tombole si un meniu special, friptura suculenta si frageda cu care ne-au obisnuit, dar si cateva specialitati pentru noaptea de Revelion.

Meniu Ceremony:

Amuse bouche

Tartar de vita cu ulei de trufe, sos bearnaise, parmezan amturat si paine la gratar

Sorbetto

Somon pave a la plancha, piure de cartofi cu piper alb si parmezan gratinat, sos cremos pe baza de mustar Dijon

Muschi de vita royal cu foie gras rumenit, ciuperci la cuptor si sparanghel, sos Bordelaise

Cheesecake cu blat de biscuiti si capsuni

Pret: 480 lei/ persoana

Meniu Gala:

Amuse bouche

Tartar de vita cu ulei de trufe, sos bearnaise, parmezan amturat si paine la gratar

Sorbetto

Lup de mare pe varza murata in sampanie si spuma de lamaie verde

Piept de rata in crusta de cimbru pe pat de fenicul si sos Bordelaise

Pret: 445 lei/ persoana;  10% din valoarea meniului, daca achiti avansul pana pe data de 30 noiembrie, 10% discount pentru grupuri mai amri de 10 persoane.

Detalii.

 

Beraria Siegfried 

revelion siegfried
Sursa foto

La Beraria Siegfried, de Revelion se incinge o petrecere nemteasca cu accente romanesti. Atmosfera va fi asigurata de un Dj, iar meniul aduna ce-i mai bun din meniul german dupa placul clientilor romani:

Gustare rece: rulada de branza cu legume, terina de branza cu spanac, canape cu pasta de branza cu ceapa si marar; foietaj cu tartar de somon si miere, tartina cu mousse de ton, salata nordica cu peste afumat, salata berlineza, canape cu tartar de somon, canape cu spuma de ton.

Gustare calda: carnati cu cascaval si carnati picanti

Fel principal: ciolan crocant, coaste la gratar, sarmale cu mamaliga la ceaun pe pirostrii, popmana porcului la ceaun pe pirostii.

Garnituri: cartofi germani calzi, cartofi cu rozmarin la cuptor, varza calita, salata de varza

Desert: surpriza

Open bar

Pret: 250 lei/ persoana

Detalii.

 

Britannia

revelion britannia
Sursa foto

Britannia are 3 saloane pe care le pune la dispozitie pentru noaptea de Revelion. Nu a anuntat niciun program artistic, dar a afisat care va fi meniul pentru noaptea de sarbatoare:

Somon Fumme
Cocktail creveti
Piept de rata pe pat de rucola
Carpaccio de vitel
Gorgonzola cu nuca pe crackers
Cosulet cu Ementhal
Rulada curcan cu sos de padure
Grilled Vegetables Tower
Peste Spada cu dovlecel si red pepper
Chateubriand cu sos Bernaise
Piept de rata pe pat de pesto piure
Salata de sfecla rosie

Tort si sampanie la miezul noptii

Open bar

Pret: 300 de lei/ persoana

Detalii.

 

Vatra Neamului 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sursa foto

La restaurantul Vatra Neamului, putin mai departe de Bucuresti, organizatorii au pregatit un adevarat program artistic pentru noaptea de Revelion:

Trupa Ad Hoc (Transilvania)
Doinita Spataru (Chisinau)
Orchestra Vatra Neamului
Taraful de la Marsa
Red Cabaret
Magicianul Robertino si Claudia Stroe
Prezentator: Nae Alexandru
Foc de artificii, DJ, tombola cu premii, concursuri si surpize
Loc de joaca pentru copii, animatori si meniu special

Au anuntat si care vor fi bucatele servite in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie:

Gustare rece: rulou din varihou cu sparanghel si bacon, tartar de vita servit cu rosii cherry coapte si fulgi de parmezan, terina de branzeturi cu nuci si caise confiate, rulada de porc cu prune usacate, salata “stolychinaya”, mini-frigarui de creveti cu sos dulce-acrisor, pastrama afumata din piept de rata servita pe ananas la cuptor, legume proaspete, trio de masline picante.

Gustare calda: file de somon in mantie de foietaj servit cu varza de Bruxelles si sos de visine

Fel de baza: duet de muschiulet de porc, cotlete de berbecut si sos de mustar; cartofi si ciuperci la cuptor, salata mixta

Desert: tortul anului

Pret: 399 lei /pers. – pana pe 1 decembrie 2015; 499 lei /pers. – dupa 1 decembrie 2015

Detalii.

 

Stadio 

revelion stadio
Sursa foto

Si Stadio si-a anuntat planurile pentru noaptea de Revelion si, desi nu a anuntat un program artistic, a dictat tema petrecerii: Revelionul Socialist Roman. Pentru aceasta petrecere tematica, meniul de la Stadio se prezinta cam asa:

Gustarele: Tacos din ala spaniol, de vita, facut in casa cu mult cascaval si salsa; Halumi pe bune cu spanac si naan; Frantuzisme cu midii in sos à la Provence si paine prajita; Italienisme adica ravioli cu somon in sos de cimbrisor; Senvisele de le zice acum crostini cu branza de capra si anghinare; Salata lui Cezar cu panceta crocanta, briosa in unt si oua de prepelita; Curcan pregatit in stil oriental si asezat in foietaj crocant; Salata de vinete asa cum trebuie dar si cu putin curry si cu ardei copti; Puiut, dar numai pieptul pregatit pe stilul Teriyaki, cu legume afumate in wok; Sfecla coapta preparata ca salata cu seminte.

Lucruri serioase: Burgeri Americani in format de buzunar langa niste cartofi copti cu smantana si ierburi; Coaste de porc din alea fragede cu sosul care merge la gratar si cu putin de rodie; Rata de la care folosim pieptul afumat in casa si punem sos destept de linte cu ciuperci salbatice; Pui dar numai piept crocant si marinat, cu spanac in unt si sos de parmezan; Somon filé de calitate superioara facut la cuptor, cu legume tot de la cuptor si cu branza de capra
Sarmaleee ca asa e treaba completa, doar ca cele mai bune si cu putin de crème fraiche 🙂

Dulcegarii: Cheesecake cu Nutella si suflet de zmeura; Tiramisu pregatit in pahar de sampanie; Compot din fructe bune si cu rom.

Open bar.

Pret: 399 lei/ persoana

Detalii.

 

Lente & Sotron 

revelion lente
Sursa foto

In frumoasa casa de la Lente & Sotron se pregateste o petrecere cu veselie pentru noaptea de Revelion. Funky Monkey Party i se zice si in program se anunta urmatoarele:  o seara de dans antrenata de un DJ cu muzica buna, jocuri si concursuri, blitz quiz cu premii si alte surprize.

 

Meniul de la party-ul unde maimutareala este incurajata:

Antreu
— mini croissante cu mousse de branza de capra si banana cu piper verde
— choux cu Camembert, chorizo si miere de cimbru
— omleta roz cu banane verzi, somon si rucola
— verina cu mousse de broccoli si pui cajun
— bouche cu mousse de ricotta si prosciutto crudo
— crepe cu spanac, vita in cafea si sos sweet chili

Fel principal, asortat cu muraturi facute in casa
— friptura de porc la cuptor in crusta de arahide si dulceata de rosii, cu orez cu stafide atlas si banane tempura
— pui cu sos matelot si conopida cu galbiori
— vita brezata in cimbru cu sos de prune si cartofi cu sos mornay

Desert
— selectie de fructe cu banana la loc de cinste
— panacotta cu mousse de mango si caju copt
— mousse de ciocolata alba cu banana glasata in rom de Martinica

Dimineata, inainte de somn usor
— Bors de cocos

La bar vor curge rauri de vin bun, bere si cocktailuri, dar si racoritoare, limonade si ceaiuri pentru maimuticile ce vor sa isi pastreze capul pe umeri.

 

Pret: 300 lei/persoana, valabil pana la data de 6 decembrie 2015. Pana pe 20 decembie 2015, pretul este de 350 lei/persoana, dupa care, 400 lei/persoana.

Detalii.

 

Zahana 33 

revelion zahana 33
Sursa foto

Zahana 33, conservatoare in spiritul promovat, si-a propus sa readuca Bucurestiul la rangul de “Micul Paris”. O face cu o paleta muzicala pornind de la Jean Moscopol si ajungand pana la Patricia Kaas. Organizatorii promit sa aduca bucate alese si aerul de odinioara al Bucurestiului Interbelic zis si ” Micul Paris”.
Dress Code: eleganta interbelica
Reducere 10% pentru biletele vandute pana la data de 15 Noiembrie.

Capacitate saloane:
Salon Regal – 150 locuri
Salon Zahana – 50 locuri
Salon Zahana bar – 36 locuri

Detalii.

 

Vom continua sa urmarim ofertele lansate de restaurantele din Bucuresti pentru noaptea de Revelion. Daca si voi mai stiti alteevenimente de Revelion, va rugam sa ne dati de veste la [email protected] si ne vom apuca de o noua lista cu sugestii pentru noaptea dintre ani. 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • meniu de revelion 2016
  • meniu revelion restaurante bucuresti
  • oferte de revelion 2016
  • oferte revelion restaurante
  • preturi revelion 2016 bucuresti
  • program artistic revelion 2016
  • revelion 2016
  • revelion la restaurant
  • revelion restaurante bucuresti
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Caută
Postări recente
  • Cele mai bune tarte și plăcinte din București să iasă în față!
    Cele mai bune tarte și plăcinte din București să iasă în față!
    • Data publicare : 7 iunie, 2023
    • Data modificare : 7 iunie, 2023
  • Cum să faci singur bere acasă
    Cum să faci singur bere acasă
    • Data publicare : 6 iunie, 2023
    • Data modificare : 6 iunie, 2023
  • Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție
    Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție
    • Data publicare : 31 mai, 2023
    • Data modificare : 31 mai, 2023
  • Glamping în România: 13 destinații pentru o experiență inedită
    Glamping în România: 13 destinații pentru o experiență inedită
    • Data publicare : 30 mai, 2023
    • Data modificare : 30 mai, 2023
  • 11 alimente pentru o piele frumoasă și sănătoasă
    11 alimente pentru o piele frumoasă și sănătoasă
    • Data publicare : 29 mai, 2023
    • Data modificare : 29 mai, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
Alegerea editorilor
  • Colecția primăvară-vară: noutăți în meniurile restaurantelor
    • Hot Plates
    Colecția primăvară-vară: noutăți în meniurile restaurantelor
  • 10 trucuri ca să fii „Lord of the grill”. Cum să faci un grătar perfect
    • Tips & Tricks
    10 trucuri ca să fii „Lord of the grill”. Cum să faci un grătar perfect
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ