Martea aceasta exista trei ceasuri bune si delicioase: peste&fructe de mare, vin bun, dar si candy bar din partea casei. Totul la un nou eveniment marca Chefs Experience.
Ca in fiecare marti, de la 19:30, esti invitat la Meet the makers – Fish & wine alaturi de cei dragi si prieteni, pe Floreasca 55. Vei putea alege, dupa preferinte, printre altele, un sea bass de captura servit cu sparanghel si legume la gratar, midii fritti, tagliatelle cu scoici, dar si un delicios calamar proaspat, umplut cu branza feta.
Mai mult de atat, din meniul special nu vor lipsi nici cele 2 preparate semnate de Chef Scarlatescu: faimoasele sale scoici si tocana cu fructe de mare!
Si pentru ca nicio masa nu ar fi completa fara vin, somelierul Marina Samoila, va asteapta cu o selectie de vinuri din Franta, Italia si Romania, ce merg perfect cu preparatele alese pentru aceasta ocazie.
In plus, la acest eveniment ai posibilitatea de a-ti crea propriul carpaccio de somon, dupa preferinte, alaturi de bucatarul Pavlos.
Cat despre desert, afla ca cei de la Chefs te asteapta cu un delicios CANDY BAR, plin cu bunatati, din partea casei!
Iar vestea buna este ca la acest eveniment nu se percepe taxa de participare.
Asadar, daca vrei sa iti faci seara de marti mai frumoasa, esti asteptat la un nou eveniment Meet the Makers; pentru rezervari si detalii te poftim aici.