„What’s Cooking@Barbizon” – A treia editie a competitiei gastronomice a adus fata in fata trei personalitati din show-business
Ajunsa la cea de-a treia editie, inedita competitie gastronomica „What’s Cooking@Barbizon”, organizata de World Trade Center Bucuresti, a avut ca invitati trei cunoscuti oameni din showbiz si media: solistul Mihai Georgescu, actorul Cristian Martin si realizatorul radio Bogdan Pavlica.
Cei trei sunt cunoscuti si indragiti de public pentru activitatile lor din cu totul alte domenii – Mihai Georgescu (Mita) pentru piesele interpretate cu trupa Bere Gratis, Cristi Martin pentru rolurile sale din emisiunea „Serviciul Roman de Comedie” sau serialul „Spitalul de dementa” difuzate de ProTV, iar Bogdan Pavlica in calitate de realizator Radio Romania Actualitati. Aseara au fost pusi in fata unei provocari complet diferite, aceea de a-si arata priceperea in bucataria restaurantului Barbizon, gatind pentru peste 30 de persoane, cu ajutorul, dar si sub ochiul critic al talentatului chef de la Barbizon, Dumitru Bucsa.
Purtand camasi de bucatar personalizate, concurentii s-au descurcat de minune „la cratita” si au gatit fiecare un meniu cu trei feluri pe care si le-au ales singuri – aperitiv, main course si desert. Fiecare a fost sustinut de un grup de prieteni, care s-au transformat in juriul serii si au ales cel mai apreciat fel de mancare. Cei trei au realizat un intreg spectacol la momentul servirii felurilor si au incercat sa si le prezinte cat mai atragator cu putinta.
Mihai a pregatit trei feluri cu cantec si a fost sustinut de sotia sa, Liana Stanciu, si de fiica lor, Cristi a pus mult umor in retetele pe care le-a preparat, iar Bogdan si-a dus la bun sfarsit misiunea culinara cu aceeasi inspiratie cu care si-a cucerit ascultatorii radio.
Fiecare dintre cei trei a castigat la cate o categorie, dar invingatorul serii a fost desemnat Mihai Georgescu, care a primit cele mai multe voturi din partea celor peste 30 de invitati ce s-au bucurat de preparatele realizate la bucataria Barbizon.
„What’s Cooking@Barbizon” este un format creativ de eveniment, in cadrul caruia personalitati de marca din diverse domenii intra in competitie, evident nu in zona in care s-au consacrat, ci in… bucatarie. Initiat si gazduit cu caldura de Cristina Chiriac, directorul World Trade Center Bucuresti, evenimentul a devenit deja o traditie a locului.
Castigatorii etapelor anterioare, Dan Paul, Presedintele Asociatiei Brokerilor, si Ana Maria Branza, campioana mondiala de scrima, impreuna cu Mihai georgescu si cu invingatorii urmatoarelor editii, vor participa in decembrie la marea finala. Atunci, concurentii vor lupta pentru premiul cel mare – o excursie la unul din hotelurile lantului Accor, unde marele castigator va beneficia de lectii de gatit de la un renumit chef.
„Suntem fericiti ca am putut aduce trei oameni minunati la aceasta editie prietenosului nostru show gastronomic. Am avut inca o seara vesela, in care pasiunea si creativitatea au fost la ele acasa, iar concurentii au dovedit si aici ca sunt niste artisti si oameni extraordinari, priceputi si plini de umor”, a declarat Cristina Chiriac, amfitrioana serii. „Acesta este cel de-al treilea eveniment din seria What’s Cooking@Barbizon, prin care ne propunem sa reunim personalitati ale societatii romanesti intr-un mod inedit si intr-o atmosfera destinsa, la restaurantul Barbizon din cadrul WTC”, a incheiat sefa WTCB.
Cristina Chiriac, prima femeie aflata la conducerea World Trade Center Bucuresti, a adus un suflu nou, dinamism si prospetime calendarului de evenimente desfasurate aici. Prima editie „What’s Cooking@Barbizon” a avut loc pe 25 iulie, cu personalitati din lumea financiar-bancara, a doua editie, cu reprezentante de marca din domeniul sportiv, iar seria de evenimente va continua in fiecare luna, pana in decembrie, cand va fi ales un castigator, in cadrul unei gale la care vor participa laureatii fiecarei etape.
***
World Trade Center Bucuresti are in portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 spatii de birouri, 3.500 mp galerii comerciale si 2.000 mp de restaurante. Detalii pe www.wtcb.ro.
Hotelul Pullman World Trade Center Bucuresti face parte din lantul Accor. Hotelul este clasificat la 4 stele si ofera cele mai bune facilitati, precum si acces la comunitatea de business a Bucurestiului prin locatia sa. Detalii pe www.pullmanhotels.com.
(comunicat de presa)