Hard Rock Cafe, ocazional, da sansa si unor alte bucatarii sa se joace cu meniul acestui restaurant. Acum, a venit randul bucatariei mexicane sa isi gaseasc un loc in meniul Hard Rock Cafe. Detaliile le aflam direct de la echipa restaurantului:
Hard Rock Cafe se inspira din tara tequilei pentru cea mai noua provocare culinara: o fiesta de preparate iuti ca focul! Celebrul brand international isi “condimenteaza” meniul si omagiaza bucataria traditionala mexicana cu o serie de produse reunite sub numele „Taste of Mexico”.
Lansarea oficiala va avea loc pe data de 4 mai printr-o petrecere cu mariachi si oferte speciale la bauturile de origine mexicana. Meniul va fi disponibil doar pentru o luna in restaurantele Hard Rock Cafe din toata lumea, inclusiv la Bucuresti.
Taste of Mexico ofera o varietate de preparate culinare si de cocktailuri, incluzand diverse tipuri de taco, quesadilla si optiuni vegetariene, toate imbogatite cu arome mexicane.
“Cei care trec pragul restaurantelor Hard Rock Cafe se asteapta sa gaseasca arome incitante si alegeri culinare deosebite, acesta fiind motivul pentru care ne-am indreptat atentia catre bucataria mexicana, care este plina de savoare” a declarat Antonio Bautista, Senior Vicepresident of Franchise Cafe Development & Operations la Hard Rock International. “Noile produse din meniu reflecta preocuparea noastra pentru a satisface gusturile mereu in schimbare ale clientilor nostri si pentru a le oferi acestora o experienta culinara autentica, pe care nu o pot gasi in niciun alt loc.”
Meniul Taste of Mexico va include preparate proaspete si indraznete precum:
· Ceviche de creveti in stil Yucatán – Creveti asezonati cu lamaie verde, portocala, avocado proaspat, castravete, coriandru, tomatillo, ardei iute habanero si serrano, serviti alaturi de chipsuri de porumb.
· Creveti crocanti cu sos picant Aji Amarillo – Creveti rumeni aurii, inveliti in pesmet Panko, presarati cu branza proaspata, nuci picante, coriandru, ceapa verde, branza Feta si sos picant Aji Amarillo.
· Creveti cu tequila la tigaie – Creveti picanti la gratar, marinati cu ardei chipotle si achiote, serviti in sos de rosii si ardei iute, amestecat cu tequila, coriandru si sos picant Aji Amarillo. Insotiti de orez Mexican.
· Creveti la gratar cu salata mexicana de porumb – Creveti marinati cu achiote, preparati la gratar, pe un pat de salata verde, fasole, pico de gallo, avocado proaspat, ardei jalapeno si porumb copt, asezonati cu bucatele de ardei iute galben si vinegreta de portocale si chili.
· Taco vegetarian – Tortillla de porumb cu piure de cartofi dulci si ardei chipotle, quinoa, pico de gallo, branza si smantana. Servit cu salsa de tomatillo.
· Huaraches – Lipii din faina de porumb si fasole, cu topping de barbacoa, chorizo, pui southwest sau carnitas, servite cu cu avocado, branza, sos picant si smantana.
· Tinga tacos cu pui afumat – Tortilla de porumb cu fasii de pui marinat in sos chipotle, branza, avocado proaspat si sos de ardei iute galben, servite cu salsa de tomatillo si sos picant.
· Mexican street tacos – Trei mini-tacos cu tortilla de porumb, salata verde, pico de gallo, branza, sos picant, smantana si topping de carnitas, barbacoa, pui southwest sau creveti la gratar.
· Mexican corn fritters – Bulete rumenite din porumb, branza si ardei iute habanero, stropite cu salsa din tomatillo si sos de lamaie verde preparat in casa. (vegetarian)
· Quesadilla cu pui – Fasii de pui marinat in sos chipotle, alaturi de ananas la gratar si branzeturi asortate. Se servesc cu smantana, guacamole proaspat si sos picant.
Meniul mexican va fi completat de cocktailuri pe baza de tequila, inspirate de retete traditionale.
Oaspetii sunt asteptati in luna mai pentru a degusta noile preparate si pot intra pe site pentru mai multe informatii.
Cine e curios sa incerce acest meniu?