Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Luna Torturilor la Dulcineea Roz
  • Arhivă articole

Luna Torturilor la Dulcineea Roz

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 15 februarie, 2014
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Dulcineea Roz declara luna februarie Luna Torturilor!

Tort Dulcineea Roz rotund pentru copii Acum cativa ani stiam de februarie ca fiind luna Faurar, adica luna pregatirilor, acum toata lumea vorbeste de “luna iubirii”.  Chiar daca Valentine’s Day este o sarbatoare imprumutata, multi romani aleg sa sarbatoreasca iubirea lor atat pe 14 februarie cat si de Dragobete, zece zile mai tarziu.

Februarie e luna celebrarilor, iar cu asta in minte, Cofetaria Dulcineea Roz declara luna februarie LUNA TORTURILOR!  Si daca vorbim de torturi, in 2014 torturile tind sa urmeze cateva tendinte:

Torturile statement – torturi de nunti sofisticate, torturi de botez impresionante sau pur si simplu torturi unice. Sunt torturile cu o arhitectura ce sfideaza gravitatia, torturi geometrice, cu modele structurate, torturi artistice, uneori minimaliste, care devin instant atractia petrecerii si exprima in acelasi timp personalitatea sarbatoritilor.

Torturile romantice – torturi cu funde, volanase si detalii pictate manual. Asemeni tinutelor de sarbatoare, torturile imbraca un look usor vintage, cu decoratiuni bogate: perle, trandafiri, panglici dantelate, funde cu buline … Toate sunt detalii clasice in cofetarii dar acum sunt lucrate minutios si imbogatite cu noi detalii pictate manual, ceea ce aduce un farmec aparte fiecarui tort.

Torturi in culori vibrante. Culorile pastel, pudrate si vintage sunt la moda si in 2014, mai ales cand vine vorba de torturi delicioase, delicate si elegante, ideale pentru nunti. Nu lipsesc nici culorile indraznete, pe care intotdeauna parinti le aleg pentru tortul de botez sau pe care le aleg toti cei care vor ca tortul lor sa sara in evidenta intr-un mod deosebit.

Acestea sunt cateva idei prin care Dulcineea Roz si-a imaginat torturile anului 2014.

Dar in Cofetaria Dulcineea Roz nu numai torturile sunt rotunde ci si prajiturile frantuzesti.  “Pregatesc prajituri frantuzesti pentru ca sunt cele mai fine delicii si mi-am dorit ca toate sa aiba forma perfecta, rotunda, o forma deosebita si imbietoare. Recent clientii chiar au inceput sa imi ceara in loc de prajiturile frantuzesti – mini torturi, tocmai pentru ca le vad rotunde si cu o textura delicata.”  spune Mihaela Mineata, fondatoarea Dulcineea Roz.

Daca tot e februarie,  Dulcineea Roz pregateste si torturi sub forma de inima, de doua persoane pentru a sarbatori in cuplu o seara romantica.  In fiecare zi in cofetarie o vei gasi pe Mihaela  pregatind si decorand cu truda fiecare prajitura sau tort, fiind receptiva la sugestii si comenzi de design personalizat. Ea iti va povesti cu drag si cu o amabilitate rara despre prajiturile ei, despre ingredientele pe care le foloseste si despre gusturile clientilor Dulcineea Roz.

Dulcineea Roz iti propune prajituri cu texturi delicate si torturi spectaculoase cu ingrediente naturale, culori ce iti incanta ochii si straturi fine ce se imbina armonios. Decorate subtil cu fructe, decoratiuni din martipan sau bucati de ciocolata, prajituri frantuzesti si torturile Dulcineea Roz te vor impresiona prin design si te vor rasfata cu arome delicate.

Despre Cofetaria Dulcineea Roz:

Dulcineea Roz a adus in Romania cele mai fine prajituri frantuzesti chiar in urma cu un an. Totul a inceput cu o cofetarie mica, take-away in Bucuresti, cu o notorietate purtata din gura in gura ca un secret bine pastrat de fiecare gurmand amator de dulciuri sofisticate.

(comunicat de presa)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucuresti cofetarie
  • bucuresti cofetarii
  • bucuresti patiserie
  • cofetaria dulcineea roz
  • cofetarie bucuresti
  • cofetarie dulcineea
  • cofetarii
  • cofetarii bucuresti
  • dulcinea roz
  • dulcineea
  • dulcineea cofetarie
  • dulcineea roz
  • dulcineea roz cofetarie
  • patiserie
  • patiserie bucuresti
  • patiserii
  • patiserii bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.