Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Insider > Repere > LA MASĂ CU… Cornel Ilie
  • Repere

LA MASĂ CU… Cornel Ilie

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 11 noiembrie, 2019
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Cornel Ilie: Piața restaurantelor din România mi se pare una dintre piețele cel mai la zi cu ceea ce se întâmplă afară.

La cei 42 de ani ai săi, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, se poate consider un om împlinit. Are o familie foarte frumoasă (de curând i s-a născut al doilea copil) și o trupă de succes. Când spui Vunk, îți vin în minte instant acorduri din hituri precum „Noi o scoatem la capăt” și „Regele Șoselelor” și parcă îi vezi pe membrii trupei plecați pe drumuri tot timpul, la fel ca în videoclip. De curând, pe 16 octombrie, trupa Vunk a aniversat 25 de ani de la primul concert și au marcat momentul cu un mare concert, „Deja Vu”, la Sala Polivalentă. Tot atunci, Cornel și-a lansat și cartea autobiografică „Deja Vu”.

Și pentru că merge prin atâtea locuri în turnee, noi eram curioși să știm ce, cum și unde mănâncă printre și după repetiții.    

Restograf: În general, ești atent la ce mănânci sau ești pofticios/gurmand? 

Cornel Ilie: Sunt pofticios și mănânc orice, la orice oră, fără să țin seama de vreo regulă legată de dietă sau să am vreun stres în privința asta. Știu cum funcționez și am norocul să nu-mi fac griji din cauza asta, a atenției legate de cât și ce mănânc. Fiind mult plecat pe drumuri prin țară, nu pot să am un program fix de mese, așa că m-am obișnuit să pot mânca la orice oră – asta însemnând chiar și prăjituri la miezul nopții 🙂


Restograf: Când ești în turnee, ce mănânci? Cum alegeți localul? Sau intrați în primul restaurant ieșit în cale?

Cornel Ilie: De preferat este să alegem locurile în care putem găsi mâncare specifică zonei în care suntem. Mergem pe recomandările prietenilor din acel loc sau întrebăm pe Facebook sau Instagram unde găsim un restaurant bun. În cele mai multe dintre orașe știm deja să mergem la punct fix.


Restograf: Când aveți concert și faceți multe repetiții, cu ce vă umpleți bateriile în pauze și de unde? Comandați, mergeți la bistrouri/restaurante etc.? 

Cornel Ilie: Lichide multe, iar mie-mi place să am fructe la mine. Zmeură, afine sau piersici sunt preferatle mele în materie de energizare. Asta pentru pauzele mici, pentru că atunci când vine vorba de pauza de masă, comandăm de la un restaurant. Eu prefer sushi sau chinezesc.


Restograf: Noaptea, după repetiții/concerte, nu ți se face foame? Ce găsești prin frigider dacă ești în București?

Cornel Ilie: În primul rând, caut o bere rece:) Pe urmă, mai mult ceva de poftă, nu de foame neapărat. Dar, culmea, în special caut ceva dulce.

Cornel Ilie: Poalele-n brâu, grișul cu lapte sau ardeii copți mă transportă în copilărie.


Restograf: Ce ingrediente/preparate nu îți lipsesc din casă în general?

Cornel Ilie: În general, preparatele făcute în casă – zacuscă, griș (sunt fan!), magiun de prune, paste, mălai etc.


Restograf: Care sunt preferințele tale culinare?

Cornel Ilie: Nu pot să mă abțin să nu comand ton la grătar de fiecare dată când îl găsesc într-un meniu. Sushi sau fructe de mare – aș mânca toată viața, dar sunt înnebunit și după ardei umpluți.


Restograf: Ai preparate care să funcționeze pentru tine precum madlenele lui Proust?

Cornel Ilie: Plăcintele „Poale-n brâu”, grișul cu lapte sau ardeii copți mă transportă instantaneu în copilărie, în bucătăria unde gătea mama cu zâmbetul pe buze.


Restograf: La polul opus, ce nu ai mânca sub nicio formă?

Cornel Ilie: Orice este picant. Nu îmi place să mânânc iute sau picant, pentru că nu mai simt gustul adevărat al preparatului acela. În rest, orice este permis.


Restograf: Care a fost cel mai neobișnuit/ciudat preparat încercat până acum?

Cornel Ilie: Am mâncat gândaci acum doi ani, când am fost în concursul Fort Boyard. Erau uscați, crocanți și foarte mari. Nimic nu mă crede că erau buni la gust! 😊

Cornel Ilie: Apar multe restaurante, cu din ce în ce mai multe specificuri și tot mai multe sunt interesante ca design interior sau concept vizual.


Restograf: Cât de des iesiți în familie la restaurant? Aveți niște locuri preferate?

Cornel Ilie: Locuiesc la vreo 30 km în afara Bucureștiului, așa că nu mai ies atât de des la restaurante. Cel mai des merg în White Horse sau în La Belle Epoque.


Restograf: Când vă alegeți locurile de ieșit, care sunt criteriile?

Cornel Ilie: Acum, având doi copii (Zara de aproape 4 ani și Cezar, care este bebeluș), ne alegem locurile în funcție de cât de prietenoase sunt pentru copii. Iar dacă au și ceva amenajat de joacă, cu atât mai bine! Pe lângă asta, mie nu prea-mi place să să mă întind la mese lungi, așa că pentru mine este important și cât de repede vine mâncarea.


Restograf: Cea mai frumoasă cină romantică a fost…

Cornel Ilie: Acasă 😊


Restograf: Ai avut și experiențe mai neplăcute?

Cornel Ilie: Am pățit-o de multe dăți, ori să fie mâncarea stricată, ori atitudinea angajaților să fie nepotrivită. Nu sunt un tip mofturos și nici nu mă enervez ușor, dar când se întâmplă să nu-mi placă ceva, încerc să-mi fac știută părerea. În general, am văzut că așa cum este patronul unui local, așa sunt și angajații.


Restograf: Cum vezi piața restaurantelor din România? 

Cornel Ilie: De neoprit. Apar foarte multe, cu din ce în ce mai multe specificuri și tot mai multe sunt foarte interesante ca design interior sau concept vizual. Mi se pare una dintre piețele cel mai la zi cu ceea ce se întâmplă afară.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Cornel Ilie
  • trupa Vunk
  • Vunk
  • White Horse
Citește și
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Citește articolul
  • Repere
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Citește articolul
  • Repere
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
Citește articolul
  • Repere
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
5 ani de Caju by Joseph Hadad. Care e secretul braseriei care are mereu mesele pline?
Citește articolul
  • Repere
5 ani de Caju by Joseph Hadad. Care e secretul braseriei care are mereu mesele pline?
Când e ok să refuzi mâncarea la restaurant?
Citește articolul
  • Repere
Când e ok să refuzi mâncarea la restaurant?
Dancing Lobster, etalonul gastronomiei portugheze în România
Citește articolul
  • Repere
Dancing Lobster, etalonul gastronomiei portugheze în România
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Citește articolul
  • Repere
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Cât de mult ne pasă, de fapt, de clienți?
Citește articolul
  • Repere
Cât de mult ne pasă, de fapt, de clienți?
Despre lideri și leadership: o întâmplare și mai multe perspective
Citește articolul
  • Repere
Despre lideri și leadership: o întâmplare și mai multe perspective
Caută
Postări recente
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    • Data publicare : 17 martie, 2023
    • Data modificare : 17 martie, 2023
  • Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    • Data publicare : 16 martie, 2023
    • Data modificare : 16 martie, 2023
  • Ghidul Gurmandului: ce să mânânci în Praga. Street food, preparate locale & restaurante
    Ghidul Gurmandului: ce să mânânci în Praga. Street food, preparate locale & restaurante
    • Data publicare : 15 martie, 2023
    • Data modificare : 15 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Dacă primăvara asta te-a scos din hibernare 🌿🌞 și ai un chef nebun să ieși zilnic prin oraș, avem noi o sugestie: Stadio Unirii.
Mămăligă à la Joseph 😲❤️. Joseph Hadad.
De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești 🇷🇴, până la cele cu bucătărie internațională de înaltă calitate ✨, hai să dăm o tură culinară prin Oradea și să vedem câteva localuri excelente!
Team lunch @matbucuresti 🥰 Best tacos ever!!!🌮❤️ What’s your choice for today?
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ