Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > @Acasă > Fun > Interviu Fabuloasa și Otravă. Cum arată izolarea pentru doi dintre cei mai activi bloggeri
  • Fun
  • Repere

Interviu Fabuloasa și Otravă. Cum arată izolarea pentru doi dintre cei mai activi bloggeri

  • Autor : Alexandra Tiron
  • Data publicare : 21 aprilie, 2020
  • Data modificare : 20 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Diana Enciu și Cristian Șimonca (aka Fabuloasa și Otravă) sunt vedete în blogosfera de pe la noi. Un „power couple” de pe meleagurile noastre, pe viața (și postările) cărora stăm mereu cu ochii să vedem ce mai e cool. Dar cum coronavirusul ne forțează să #stămacasă și regulile de autoizolare se aplică tuturor, am vrut să aflăm ce fac ei zilele astea.

imagine pentru interviu Fabuloasa și Otravă, cu Diana Enciu și Cristian Șimonca fotografiați pe bordul unei masini negre, cu portierele deschise, purtand palarii si stand unul langa altul, vara

Ea e blogger, el e blogger, împreună formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe care le urmărim online. Fiecare abordează domenii diferite, dar Fabuloasa și Otravă și-au câștigat amândoi locul (bine-meritat) printre influencerii momentului.

Diana Enciu este jumătatea brunetă din Fabulous Muses – blogul de fashion pe  care l-a ridicat împreună cu prietena ei cea mai bună, Alina Tanasă, și care le-a făcut cunoscute peste tot în lume. Au avut proiecte la Milano și Paris, nenumărate pictoriale, au apărut pe copertele revistelor glossy, sunt o prezență constantă la prezentările de la Săptămâna Modei din marile capitale ale lumii. Au reușit să devină un brand de succes și o voce cu autoritate în materie de fashion.

Cristian Șimonca este omul din spatele Blogu lu’ Otravă. Și-a primit porecla pentru că era un tip acid, ironic, dar un tip care are un anumit fler și talent la scris – drept dovadă, numărul mare al celor care-l citesc și-l urmăresc. Otravă scrie povești, scrie despre experiențe în care ne putem regăsi. Scrie despre teatru (pasiune moștenită de la tatăl său, actor la Teatrul de Comedie) și face recenzii de filme. Scrie despre locuri frumoase din lumea asta, dar și din București. Scrie despre locuri în care se mănâncă bine. Scrie despre viață, în general.

Despre povestea lor de dragoste s-a vorbit mult și s-a scris mult. Poate pentru că pare așa… ca desprinsă dintr-un basm modern. Cert e că Fabuloasa și Otravă sunt unul dintre cuplurile de care ne plac mult! Și pentru că de obicei sunt oameni foarte activi și plimbăreți, iar zilele acestea tuturor ne este dor de libertatea de a face ce vrem și de a merge unde vrem, am fost curioși să aflăm cum trec ei prin această perioadă.

Fabuloasa și Otravă, zile pline și în carantină

Dragii mei, cum vă petreceți voi zilele astea de izolare? Cum trece ziua?

Otravă: Suntem în izolare de mai bine de trei săptămâni. Primele 2-3 zile a fost mai ciudat. Apoi am intrat în ritm și e chiar ok. Avem de lucru, mâncăm împreună, facem sport, ne uităm la filme, la emisiuni, mai facem un live. E chiar ok. Nu ne plângem de nimic. Dacă bunicii noștri au luptat pe front, noi ne „luptăm” de pe canapea. E mult mai ușor. Apă, lumină, net și ceva de mâncare și cam aia e!

Diana: Eu, una, toată ziua sunt extrem de prinsă. De la gătit, la mailuri, poze pentru instagram, dans, plajă, pilates, meditație și curățenie, evident! 😊

Cum e cu dragostea în vreme de criză? Sunteți obișnuiți să petreceți atât de mult timp împreună? E ca o lună de miere, sau se simte nevoia și de ceva spațiu personal?

Diana: Noi petrecem destul timp împreună și în mod normal, doar că fiecare cu treaba lui. În ultima săptămână parca ne-am împrietenit mai tare. 😊

Otravă: E bine. Nici că se puteam mai bine! Suntem ok și din punctul ăsta de vedere. Stăm acasă, împreună, avem activități împreună, avem și separat. E bine. Nu ne plângem de absolut nimic. Chiar mă gândeam că asta cu timpul și cu lipsa lui era un laitmotiv al tuturor oamenilor din jurul meu. Acum au timp pentru familie. Timp de calitate petrecut acasă, acolo unde e cel mai bine.

Diana, ziceai ceva de curățenie. Chiar, cum stați la capitolul „treburi casnice”? Cum vă împărțiți? Care iese la cumpărături, care dă cu aspiratorul, care gătește? 

Diana: Majoritar eu mă implic, dar dacă cer ajutorul, nu mă plâng, se implică și el 🙂 La shopping mergem împreună, pentru că sunt obsedată de control. 😊

Otravă: Da, Diana se ocupă de curățenie, mâncare etc. Eu doar o ajut. Sunt și eu pe lângă ea. Mai duc un gunoi, mai ajut la bucătărie, mai spăl un vas, mai fug în altă cameră când ea dă cu aspiratorul… Cam astea sunt atribuțiile mele. Nouă ne plăcea să facem activitățile astea în general. Așa că nu e nimic nou.

Diana Enciu și Otravă, stand intinsi pe o patura, imbratisati, in haine cu imprimeuri florale
Otravă: „Dacă bunicii noștri au luptat pe front, noi ne „luptăm” de pe canapea. E mult mai ușor!”

Otravă: „Diana este mega pricepută. Cel mai tare chef ever!”

Vă pricepeți la „bucătăreală”? Cine gătește la voi în familie, de obicei?

Otravă: Diana este mega pricepută. Cel mai tare chef ever! Face niște mâncăruri senzaționale. Tot timpul mă surprinde cu ceva! Este mega talentată la gătit, mega talentată!

Diana: Bucătăresc de când mă știu, doar că având atâta timp la dispoziție, am și început să mă bucur de treaba asta și să o vâd ca pe un challenge. De la o zi la alta parcă devin mai bună și aștept mereu cu sufletul la gură să-mi spună Otravă dacă îi place sau nu (mai mult decât ultima dată, evident). 😊

Diana, știu că tu ești vegană. Cum vă împăcați dietele?

Diana: Cristian mănâncă ce mănânc eu și ne înțelegem foarte bine, ba e chiar foarte încântat de toate invențiile mele vegane! Față de ce mănânc eu, mai are în dietă pește și lactate, însă dacă i se face poftă, comandă! În casă nu gătim pentru el decât maximum cu ou, sau prăjituri care conțin lactate. 

Otravă: E foarte gustos ce face ea și eu mănânc tot. Mai sunt mâncăruri la care adăugă ce mănânc eu – adică lactate etc. Dar în principiu mănânc ce gătește ea, pentru că este mega gustos. Dacă comandăm acasă, eu sunt cu pizza cu multă brânză, ea e cu pizza vegană.

Comandați și de la restaurante, în perioada asta?

Otravă: Dap. Comandăm de la PizzaMania pentru că ne place tare pizza de acolo. Apoi, pește și fructe de mare de la Pescaderia Alioli, paste de la Pasta del Popolo. Cafea, de la VanFruct. Tot de acolo comand și Cold Brew. Burger, de la Switch.Eat. Avem niște locuri care ne plac și de acolo comandăm.

Diana: Și ar mai fi Avocadoo și Sublimmme, din ce îmi aduc acum aminte.

Care e mâncarea voastră preferată?

Otravă: Nu am așa ceva. Îmi plac mai multe. Calamari pane aș mânca non stop, pește… Îmi place mâncarea, în general.
Diana: Curry!!!! În toate felurile, vegan să fie!

Fabuloasa și Otravă fotografiati in prim plan, iar in fundal panorama unui peisaj plin de copaci, imbracati in haine de vara, cu ochelari si palarie, sapca
Diana: „Noi petrecem destul timp împreună și în mod normal, doar că fiecare cu treaba lui. În ultima săptămână parca ne-am împrietenit mai tare”

Unde se mănâncă cel mai bine?

Cristian, tu ai o mulțime de recomandări de localuri, cafenele etc. pe Blogu lu’ Otravă. Cum faci topurile astea? Ce trebuie să aibă un local ca să-l recomanzi?

Otravă: Îmi plac cârciumile. Îmi place Bucureștiul, îmi place să ies în oraș, îmi place să mănânc în oraș, să îmi beau cafeaua în oraș. Și de aici vin și topurile.

La cafea e un mix. Cafeaua bună vine cu un loc cool și cu niște oameni mișto care se adună în locul ăla. E mixul perfect. De aia îmi place la T Zero, la VanFruct, la Steam Coffee Shop.

Și la restaurante e un mix. Loc cool și mâncare bună. O să îmi placă întotdeauna la NOR, Stadio, Social 1 sau Bistro Cișmigiu, pentru că mă simt acasă. Apoi îmi place la Finca Alioli, pentru că tot casa mea e și acolo, apoi la Sardin… și sunt multe locuri mișto!

Mă gândesc că oamenii vor să vadă un top al celor mai bune locuri unde să mănânce pizza în București. Așa că am făcut topul ăsta. Are cam 500.000 de vizualizări. Lumea e interesată. Apoi, locuri unde găsești o înghețată bună. Sau locuri de unde poți să îți comanzi burger fără carne. Urmează un top al locurilor unde poți mânca paste bune, un top cu deserturi bune.

Voi călătoriți mult. Unde ați spune că se mănâncă cel mai bine în lumea asta?

Otravă: Eu sunt cel mai mare fan Italia. Pentru mine, Italia rămâne țara perfectă. Bine, am mâncat peste tot. În Asia am mâncat bine, în Mexic am mâncat bine, în Franța… Însă pentru mine, Italia rămâne locul ideal de călătorie, din absolut toate punctele de vedere. De la cum arată orașele, până la mâncare și băutură. Pur și simplu, acest Dolce far niente mă fascinează ca și concept de viață.

Diana: Italia, Italia, Italia forever!

Care a fost cea mai ciudată/deosebită/interesantă experiență culinară pe care ați avut-o?

Diana: În prima vacanță în care am fost plecați la Nisa, la vremea în care mâncam amândoi fructe de mare, îmi aduc aminte că ne-am comandat cel mai mare platou pe care și-l poate imagina cineva și nu ne-am lăsat până nu l-am terminat. Ne-a distrus, efectiv, dar nu îl vom uita niciodată! 😊

Otravă: În Sri Lanka am mâncat tot felul de nebunii. Mi-a placut foarte mult țara asta și experiența. M-aș întoarce oricând acolo și pentru mâncare!

Hai că am vorbit destul despre mâncare… Două lucruri vreau să mai știu de la voi:

1. Ce vă lipsește cel mai mult în această perioadă?

Otravă: Teatrul, socializarea la cafenea, plimbarea cu trotineta, concertele, filmele la cinema.

Diana: Munca și călătoriile.

2. Care sunt primele 3 lucruri pe care le veți face când se termină carantina?

Otravă: Mergem la teatru, îmi schimb trotineta cu una cu mai mare autonomie că să mă plimb și mai mult, și merg la un concert CTC.

Diana: Hahaha! Nici nu mai știu ce se face afară! Probabil să mă plimb, să beau o cafea pe bancuță la VanFruct și să merg la un spectacol de teatru.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bloggeri
  • Blogu lu' Otravă
  • carantină
  • coronavirus
  • Cristian Șimonca
  • Diana Enciu
  • Fabuloasa și Otravă
  • Fabulous Muses
  • influenceri
  • interviu Diana Enciu
  • interviu Fabuloasa și Otravă
  • Interviu Otrava
  • izolare
Citește și
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Citește articolul
  • Repere
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
Citește articolul
  • Fun
  • Vin & Bere
Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
Ladies and gents… știți codul bunelor maniere la date?
Citește articolul
  • Fun
Ladies and gents… știți codul bunelor maniere la date?
Must see: 10+ filme pentru foodies pe care trebuie să le vezi
Citește articolul
  • Fun
Must see: 10+ filme pentru foodies pe care trebuie să le vezi
Biscuiții preferați ai lu’ Moșu’. Provocarea de la miezul nopții
Citește articolul
  • Fun
  • În Bucătărie
Biscuiții preferați ai lu’ Moșu’. Provocarea de la miezul nopții
Un pic poveste și 3 rețete clasice de Halloween, ușor de făcut
Citește articolul
  • Fun
  • Rețete
Un pic poveste și 3 rețete clasice de Halloween, ușor de făcut
10 ierburi aromatice pe care le poți crește în ghiveci (și cum să faci)
Citește articolul
  • Fun
10 ierburi aromatice pe care le poți crește în ghiveci (și cum să faci)
7 cocktailuri faimoase și povestea lor (+ rețetele, desigur)
Citește articolul
  • Cocktails & Spirits
  • Fun
  • Rețete
7 cocktailuri faimoase și povestea lor (+ rețetele, desigur)
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Citește articolul
  • Repere
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Caută
Postări recente
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ