Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:
Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de duminica cu un meniu delicios si bogat semnat Chef Silviu Furdui si Chef Robert Pujina.
Vedeta brunch-urilor noastre este Honey Toast pe care va invitam sa il incercati incepand din 19 Martie intre 12:00 – 16:00.
Meniu Brunch:
*Sweet Honey Toast (aluat cozonac, crema de lapte cu coniac, inghetata de soc, capsuni, biscuite cu alune, sos de fragi)
*Salty Honey Toast (aluat de paine cu parmezan, ou posat, spanac, seminte de dovleac, bacon crocant, pesto de busuioc)
*Omleta cu cascavea si trufe
*Omleta cu somon fumé si salata verde
*Oua scrob cu marar si urda
*Oua posate cu spanac si ulei din seminte de bostan
*Supa crema de broccoli cu branza de burduf si nuci
*Sandwich cubanez cu obraz de vita
*Bauturi incluse: Apa plata si minerala, Cafea, Ceai, Fresh de Portocale, Limonada, Mimosa
Pret: 79 Ron/persoana
Locurile sunt limitate. Rezervarile sunt obligatorii la nr de tel 0740 123 455 sau email: hello@musebistro.ro