Hard Rock Cafe, periodic, mai coace un nou meniu in bucatarie. Fie ca vorbim de burgeri, mancare mexicana sau retete vegetariene, in meniul restaurantului apar diverse vedete, un fel de personaje periodice care sa se alature preparatelor clasice de la Hard Rock.
Asadar, asa cum am fost obisnuiti, Hard Rock Cafe Bucuresti va invita sa incercati cele mai incitante arome din lumea intreaga! Meniul Smoke, Fire and Spice contine sosuri si mirodenii ce acompaniaza feluri traditionale de pe tot globul si va fi disponibil pana la sfarsitul lunii septembrie.
“Un trend important al acestui an vizeaza elementele cu caracter etnic, din zone precum Africa sau Asia de Est. Meniul Smoke, Fire and Spice se inscrie exact in aceasta tendinta, oferind clientilor sansa sa experimenteze condimente pe care poate nu le-ar fi testat niciodata”, a spus Darryl Mickler, Senior Director de Cercetare si Dezvoltare la Hard Rock International. “Prepararea pe gratar a produselor scoate cel mai bine in evidenta aceasta diversitate incitanta de arome,” a completat el.
Meniul Smoke, Fire & Spice include mirodenii si sosuri preparate dupa retete speciale, ce acompaniaza frigarui suculente de pui, porc, vita sau creveti, gatite pe gratar. Toate felurile de carne sunt servite pe o tava fierbinte de fonta, alaturi de lipie indiana, legume la cuptor, branza rasa si salata Coleslaw cu susan.
Pentru un gust desavarsit, puteti alege dintre urmatoarele sosuri:
· Kalbi (Coreea) – Un duet dulce si savuros pe baza de soia si ghimbir;
· Charmoula (Africa de Sud) – Un amestec rebel de coriandru, usturoi si lamaie, presarat cu praf de piper rosu;
· Jerk Mayo (Jamaica) – Maioneza condimentata cu ardei habanero, cu note de ghimbir si ceapa;
· Barbacoa (Mexic) – Un sos pentru amatorii de senzatii tari, cu ardei chipotle, ceapa si usturoi;
· Yakitori (Japonia) – Mix asiatic pe baza de soia, sake si piper Szechuan;
· Chimichurri (America de Sud) – Un amestec perfect de usturoi si coriandru, care insoteste in mod traditional mancarea argentiniana.
Oaspetii sunt asteptati in lunile august si septembrie pentru a degusta noile preparate.