What’s Cooking@Barbizon – A patra editie a competitiei gastronomice din 23 Octombrie 2014 a pus fata in fata trei gratii feminine din lumea publica mondena.
Initiat si gazduit cu caldura la World Trade Center Bucuresti, evenimentul a devenind deja o traditie! Ne-a relatat despre el, in aceasta etapa a competitiei, chiar doamna Cristina Chiriac, gazda acestui show si totodata managerul general al companiei: “Mi-am dorit ca inedita competitie gastronomica „What’s Cooking@Barbizon”, organizata de World Trade Center Bucuresti, sa fie un format creativ de eveniment, in cadrul caruia personalitati de marca din diverse domenii sa intre in competitie, evident nu in zona lor de expertiza unde s-au consacrat, ci in… bucatarie!”
De aceasta data, trei gratii, trei muze: Diana Bart (Prezentatoare TV), Nicoleta Munteanu (avocat) si Ellie White (ex-solista DJ Project) au fost puse in fata unei provocari complet diferite de viata lor curenta: aceea de a-si arata priceperea in bucataria restaurantului Barbizon, gatind pentru peste 30 de persoane, sub ochiul critic al lui Dumitru Bucsa, Chef-ul Restaurantului.
Concurentele s-au descurcat de minune „la cratita” si au gatit cate un meniu complet, cu trei feluri fiecare (aperitiv,felul principal si desert) pe care l-au ales singure. Fiecare a fost sustinuta de un grup de prieteni si suporteri. Astfel s-a creat un intreg spectacol, sa vezi fiinte atat de gingase si delicate, elegante si „la patru ace”, invartind tigaia si cutitul de tocat sau ornand cu rabdare si migala…
Ellie a inceput cu un cantec suav: legume la gratar cu spuma de branza, pentru a continua mai hotarat cu Vita Stroganoff. Nicoleta a raspuns cu Magie de Ton, cu seminte de bostan si ghimbir, urmata de felul doi mai lejer, dar nobil: Tagliatelle proaspete cu creveti tigrati si trufe! Inspirata, probabil, de „Focus Monden”, Diana a atacat in avocado cu salata de creveti, urmat de Calamari pe gratar umpluti cu ciuperci si mozarella printre frunze de rucola… Dar desertul a fost o simfonie a gustului! Nicoleta ne-a vrajit cu ineditul: „Witch Dessert”, Diana s-a cantonat in ciocolata 100% oferind un „Moelleux au chocolat ” iar Ellie a contrastat prin traditionala crema de zahar ars (cu fructe si pandispan).
Invingatoarea serii a fost Diana Bart care a uimit cu reusitul avocado cu salata de creveti. Ea va concura in confruntarea finala din Decembrie cu castigatorii etapelor anterioare, Dan Paul, Presedintele Asociatiei Brokerilor, Ana Maria Branza, campioana mondiala la scrima, si Mihai Georgescu, de la Beregratis precum si cu invingatorul sau invingatoarea urmatoarei editii. Premiul cel mare este o excursie la unul din hotelurile lantului Accor, unde marele castigator va beneficia de lectii de gatit de la un renumit Chef.
Acesta este cel de-al patrulea eveniment din seria What’s Cooking@Barbizon, prin care ne propunem sa reunim personalitati ale societatii romanesti intr-un mod inedit si intr-o atmosfera destinsa, la restaurantul Barbizon din cadrul WTC… speram ca finala din decembrie, o adevarata gala la care vor participa laureatii fiecarei etape, sa fie tot atat de palpitanta! Aducem astfel evenimentelor noastre un suflu nou, dinamism si prospetime, intr-o logistica de standard international.
World Trade Center Bucuresti,care implineste 20 de ani de activitate in 2014, are in portofoliu Hotelul de 4 stele Pullman, parte din lantul Accor,cu 203 camere, un Centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, Centrul expozitional Plaza, 11.000 mp spatii de birouri, 3.500 mp galerii comerciale si 2.000 mp de restaurante. Va asteptam sa ne cunoasteti direct!
(comunicat de presa)