Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Forumul Vinul.ro 13-14 aprilie
  • Arhivă articole

Forumul Vinul.ro 13-14 aprilie

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 31 martie, 2013
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Programul Forumului Vinul.Ro 2013:

Sambata, 13 aprilie

10:00-10:30 Deschiderea Forumului – Vinul.Ro
10:30-10:45 Rares Marinescu, specialist marketing – Descrierea conceptului Speed Wine Networking
10:45-11:15  Mihai Draghici, Project Manager, Shopper Marketing Department, G2 Romania – “Povestea cumparatorului trasformata intr-o experienta de branding, eficienta si rezultate, timp si vizibilitate in magazin”
11:15-11:30 Marian Timofti, presedinte al Organizatiei Somelierilor din Romania – “Cine sunt somelierii”
11:30-12:00 Catalin Mahu, proprietar al lantului de restaurante La Mama – Cafepedia – “Vanzarea vinului la pahar in restaurante. Cresterea vanzarilor de vin”
12:00-12:30  PAUZA CAFEA
12:30-13:00 Carmen Savu, Director General ParmaFood – “Probleme si oportunitati in distributie”
13:00-13:30 Mario Reichle, Managing Director IPPU Packaging– “Despre cat de mult influenteaza o eticheta perceperea si alegerea unui brand”
13:30-14:00 Alfred Binder si YG Design Argentina, specialist in marketing si vanzari – “Eticheta de vin. De la concept la realizare”. Studiu de caz familia Hetei
14:00-15:00 Michel Blanc, presedintele Asociatiei Producatorilor din Chateauneuf du Pape – ” Edificarea unei legende – Chateauneuf du Pape”; insotita de degustare
15:00-15:30 Cristiana Irinel Stoica – proprietar al Cramei Avincis din Dragasani – “Afaceri mici, posibilitati mari. Cum se inving dificultatile“

19:00 Dineul de gala: Decernarea premiilor pentru vinurile castigatoare la concursul “Vinurile Primaverii” si lansarea campaniei “Primavara in Rose”

Duminica, 14 aprilie

10:00-10:30 Rodica Ana Capatana, ex-Director General Crama Oprisor – “Vinul potrivit la locul potrivit”
10:30-11:00 Liviu Grigorica, enolog – “Piata vinului: mandrie și prejudecata”
11:00-12:00 Nicolai Tand, proprietar restaurant La Cantine de Nicolai – “Cum asociem gastronomia cu vinul in La Cantine? Ce asteptari avem de la producatori? Cum compunem lista de vinuri?”
12:00-12:30 PAUZA CAFEA
12:30-13:00 Cristi Pitulice, consultant in turism –  ”Enoturismul in Romania. Proiectul Drumul Viilor”
13:00-13:20 Catalin Paduraru – “Wine writter. Scriitorul de vin. Cine, ce, de ce…cum?”
13:20-13:50 Cosmin Grozea si Nicusor Cazan, bloggeri de vin – “Cine sunt bloggerii de vin si ce vor ei”
13:50-14:10 Nelu Turcu, proprietar Nelsand – “Problemele importatorului roman de vin”
14:10-15:00 Elisa Lucchese, reprezentant Virna Barolo si Bredasole Franciacorta – prezentare si degustare
15:00-15:45 Gianni La Marca, proprietar La Marca, Cantine di Tufo – prezentare si degustare

Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi aici: http://vinul.ro/programul-forumului-vinul-ro-13-14-aprilie-2013-hotel-marshal-garden-bucuresti.html

(comunicat de presa)

*

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Alfred Binder
  • Avincis
  • Bredasole Franciacorta
  • Cantine di Tufo
  • Carmen Savu
  • Catalin Mahu
  • Catalin Paduraru
  • Cosmin Grozea
  • crama oprisor
  • Cristi Pitulice
  • Cristiana Irinel Stoica
  • Elisa Lucchese
  • Gianni La Marca
  • IPPU Packaging
  • La Marca
  • Liviu Grigorica
  • Marian Timofti
  • Mario Reichle
  • Michel Blanc
  • Mihai Draghici
  • nelsand
  • Nelu Turcu
  • Nicolai Tand
  • Nicusor Cazan
  • ParmaFood
  • Rares Marinescu
  • Rodica Ana Capatana
  • Virna Barolo
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.