Veste buna pentru iubitorii de vinuri! De curand cei de la Chefs Experience si-au modificat intreg meniul de bauturi cu ajutorul unui somelier, la sfatul caruia au introdus o multime de vinuri interesante.
Acum fiind nerabdatori sa vi le prezinte, cei de la Chefs au reluat deja bine cunoscutul eveniment: Meet the makers – Fish & wine, ocazie cu care puteti face cunostinta saptamanal cu o crama sau un importator prezent in noul meniu.
Martea aceasta sunteti invitati sa descoperiti 2 vinuri cu 91 de puncte acordate de Wine Spectator/James Suckling, o prestigioasa publicatie in care vinul de pe locul 1 are un punctaj de 95. Acest punctaj denota ca sunt vinuri cu adevarat remarcabile, pe care trebuie neaparat sa le incercati!
Pe langa asta, chefii de la restaurantul de pe Calea Floreasca 55, va pregatesc saptamanal preparate noi si delicioase pe baza de peste si fructe de mare.
Doar martea, in cadrul acestui eveniment poti savura burgerul cu chifla neagra (cu Nero di Seppia), somon si coriandru, tocana cu fructe de mare a lui Chef Scarlatescu, deliciosul calamar proaspat, umplut cu branza feta si multe alte preparate special gandite pentru a se ridica la inaltimea vinurilor prezentate.
Si pentru ca nicio masa nu ar fi completa fara vin, somelierul te invita si la o degustare!
Marti, pe 31 ianuarie de la ora 19:30, veti putea degusta atat vinuri de 91 Puncte cat si un vin ORGANIC, din Spania – Honoro Vera, destinat consumatorilor grijulii cu sanatatea lor. Vinul organic reprezinta o revolutie in industria traditionala a vinului, asta pentru ca strugurii din care se face nu sunt tratati cu pesticide sau insecticide.
Iar daca sunteti curiosi si vreti sa incercati vinuri din Lumea Noua, mai exact din Chile, puteti degusta aici si un vin rosu sec spectaculos – la Joya Gran Reserva.
Cei de la Chefs Experience v-au pregatit si un super deal. Daca in urma degustarii de marti seara, v-au placut 2 vinuri si doriti sa le achizitionati pentru acasa, primiti inca 3 vinuri surpriza din partea lor. Adica veti pleca cu 5 vinuri acasa la pret de 2.
Daca nu puteti ajunge marti, pe 31 ianuarie, la Meet the makers, nu va faceti griji, o puteti face in orice alta zi de marti.
P.S: puteti sa urmariti pagina lor de facebook pentru a fi la curent cu meniul de preparate si bauturi al acestui eveniment, care se schimba in fiecare saptamana.
Afla detalii despre acest eveniment.
*NU se percepe taxa de participare!
Rezervari: 0723 856 916