Maduva de vita e considerata o delicatesa, asta si pentru ca nu e genul de preparat pe care sa-l comanzi frecvent, dar si pentru ca e foarta buna, ii citam pe cei care au incercat acest fel de mancare. Maduva de obicei ajunge in ciorbe si supe ca sa ingroase zeama si sa-i dea gust. Cel putin asta era rolul ei pe vremuri cand oamenii inca stiau cum sa se bucure de maduva de vita.
Apoi acest preparat a lua to pauza si a cazut intr-un con de umbra pana cand a fost readus la viata de cateva restaurante romanesti boieresti. Si, mai nou, maduva de vita coapta a ajuns si in meniul Chefs Experience.
La restaurantul de pe Floreasca 55 acest preparat se prezinta asa: Maduva de Vita coapta in os, suculenta, usor rumentia, completata cu bucati crocante de paine si o salata revigoranta de patrunjel, care echilibreaza textura untoasa a maduvei.
Pret produs: 27 lei
Maduva se scoate din oasele date la cuptor, se intinde pe felia de paine prajita si sa savureaza cu atentie. Nu va ganditi la colesterol, calorii si alti demoni cand savurati acest preparat gras. Bucurati-va de el si atat.
Daca n-ati incercat niciodata pana acum maduva de vita coapta in os, sunati si rezervati-va un loc la Chefs Experience.
Cativa bloggeri culinari despre acest preparat: