Bucurestenii pot lua din nou masa suspendati desupra orasului, pentru ca Dinner In The Sky a revenit in capitala, iar intre 25-28 august, in Piata George Enescu, vor avea loc o serie de evenimente inedite la inaltime.
Am fost si noi la prezentarea de presa, unde am avut ocazia sa vedem cum este sa iei masa pe o platforma plutitoare, deasupra Bucurestiului.
In primul rand, celor carora le este frica de inaltime le putem spune ca platforma urca atat de incet incat nici nu simtit cand treci de la 0 la 50 de metri, iar centurile de siguranta si scaunele sunt proiectate in asa fel incat sa nu aveti nicio clipa senzatia de nesiguranta.
De asemenea, chiar daca afara batea un pic vantul, platforma nu s-a miscat deloc, asa ca senzatiile tari s-au rezumat la privelistile ametitoare cu Bucurestiul vazut de la inaltime.
Privelistea este foarte frumoasa si in cele 35 de minute de suspendare, recunoastem ca am stat mai mult cu ochii pe peisaje decat la ce se intampla la masa.
Presa si bloggerii au avut parte doar de un o gustare ce a constat intr-o portie de Dorada in aqua pazza, care merge de minune cu sampania. Insa, cel mai probabil, pentru restul urcarilor, meniul este mai bogat.
Apropo de meniu, acesta este pregatit de Chef Franz Conde, Executive Chef of Athenee Palace Hilton Bucharest si Chef Marco Magri, Executive Chef of Roberto’s Bucharest.
Totodata, pentru prima oara in Romania, pe platforma Dinner In The Sky se va putea auzi duetul dintre Alexandra Violin si Dorina Vasilashko. Alexandra Violin este ambasadoarea Dinner In The Sky Romania din 2014, iar Dorina Vasilashko, fosta participanta la X Factor Romania, este cunoscuta mai ales sub titulatura “Edith Piaf de Romania”.
Pe Alexandra Violin am avut si noi ocazia de a o asculta live, pentru cateva minute placute.
Concluzia noastra a fost ca Dinner in the Sky este o experienta foarte interesanta, placuta si foarte safe, dar un pic cam scumpa (preturile le aveti mai jos, in functie de eveniment) si scurta (in afara de Dinner in the Sky, care tine o ora si un pic, celelalte 3 evenimente au o durata de 30 – 40 de minute).
Insa, ce-i drept, toate cele 4 evenimente sunt gandite pentru a fi exclusiviste si nu chiar pentru toate buzunarele.
Ce mai trebuie sa stiti:
Aceasta editie a Bucharest In The Sky aduce patru concepte diferite: Breakfast In The Sky, Cocktail In The Sky (by Distileriile Alexandrion) Bucurestiul Interbelic si Dinner In The Sky.
Partenerul fine dining al evenimentului Bucharest In The Sky este Athénée Palace Hilton Bucuresti, care asigura si meniurile.
Rezervarile se fac exclusiv pe dinnerinthesky.ro. Avand in vedere ca locurile sunt limitate (22 de locuri/urcare), rezervarile vor fi confirmate in ordinea inscrierilor si plata se face in avans.
Oaspetii Dinner In The Sky vor face “check-in-ul” intr-un lounge de lux si apoi vor fi condusi de stewardese catre poarta de imbarcare.
Preturile Dinner In The Sky sunt:
Breakfast In The Sky – 400lei/persoana
Cocktail In The Sky – 150 lei/persoana
Bucureștiul Interbelic – 450 lei/persoana
Dinner In The Sky – 750 lei/persoana
Programul Bucharest In The Sky este urmatorul:
Joi, 25 august 2016
Ora 13:30 – sosirea oaspetilor din presa, impreuna cu personalitatile invitate. Deschiderea oficiala a evenimentului de catre Primarul General al Bucurestiului, Gabriela Firea
Ora 14.00 – 15.00 – Ridicare pentru oficialitati, invitati si presa
Ora 15.00 – 16.00 – Ridicare pentru presa si bloggeri
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail in the Sky by Distileriile Alexandrion
Ora 17.00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic: La bordul Dinner In The Sky va urca un invitat special, care le va prezenta oaspetilor istoria Palatului Regal, a Ateneului si a altor cladiri reprezentative din zona, intr-o de lectie de istorie itineranta, asezonata cu un vin de buna calitate si muzica de fundal a Bucurestiului de altadata. Prezent in cadrul zborului va fi si somelierul Sergiu Nedelea, care va imbina simturile pline de altitudine cu o frumoasa poveste a Bucurestiului monden din perioada interbelica. Tabloul de altadata va fi completat auditiv prin melodii vechi, celebre, interpretate in duet de catre Alexandra Violin (la vioara) si Dorina Vasilashko (voce).
Ora 19.00 – 20:15 – Dinner In The Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si alte surprize culinare: o cina gourmet altfel. Alexandra Violin te va invita sa degusti desertul in acompaniamentul viorii sale emotionante.
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky
Vineri 26 august 2016
Ora 15.00 – 15.30 – Cocktail in the Sky
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail In The Sky
Ora 17:00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20.15 – Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky
Sambata 27 august 2016
Ora 10:30 – 11:15 – Breakfast In The Sky
Ora 15.00 – 15.30 – Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail In The Sky
Ora 17.00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20:15 – Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky
Duminica 28 august 2016
Ora 10:30 – 11:15 – Breakfast In The Sky
Ora 15.00 – 15.30 – Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail In The Sky
Ora 17.00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20:15 – Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky