Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Insider > Repere > Despre Andie
  • Repere

Despre Andie

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 11 august, 2015
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

andie 2Andie, Andreea Craciun pe numele complet, e una dintre bloggeritele vegetariene din Romania, o maestra in retetele cu legume si fructe, dar si in arta fotografierii lor. Andie a inceput blogul ei culinar in anul 2010 si de atunci si-a incantat cititorii cu fel si fel de retete din universul veggie. Tot Andie este si coordonatoarea revistei online VEG, o colectie de retete, sfaturi si poze minunate cu bunatati vegetariene.

De la ea am vrut sa aflam mai multe despre food blogging in Romania, despre mancarea pentru vegetarieni si despre restaurantele din Bucuresti.

Mai jos, un interviu cu Andie:

Restograf: Ai inceput blogul din anul 2000. Care sunt cele 3 mari invataminte pe care le-ai tras de atunci pana acum cu privire la food blogging? 

Andie: Grea intrebare. In primul rand, ca trebuie sa fii responsabil fata de cititorul tau. Mi-am inceput blogul din dorinta de a avea o colectie de retete vegetariene pentru mine, asa ca primele retete au fost postate fara prea mare atentie la detalii si fara a testa si re-testa mancarea. Nu ma gandeam ca ma va citi cineva vreodata. In afara de mama, desigur. Explicatiile erau simpliste, pozele un dezastru si recunosc ca am propagat fara sa-mi dau seama cateva tampenii pe care le gasisem “pe net,” fara sa-mi verific sursele. Am inteles mai tarziu ca nu poti sa scrii orice, la intamplare, ca “merge si asa”. Stiu multi oameni care scriu la cantitate pentru a atrage trafic sau care posteaza niste porcarii infinite bazate pe pseudo-stiinta si pe cunoasterea faptului ca nimeni nu ii va lua la bani marunti sa demonstreze lumii ca sunt sarlatani, insa pentru mine calitatea a devenit primordiala. Vreau mereu poze si texte impecabile, fara greseli de gramatica sau exprimari grabite, retete testate astfel incat sa pot oferi raspunsuri pertinente oamenilor care imi pun intrebari si sa nu ii fac sa isi strice ingredientele pe prostii. Vreau sa simta tot interesul pe care mi l-am dat cand am postat reteta respectiva si sa aiba incredere in ceea ce citesc si mananca.

In al doilea rand, ca trebuie sa fii autentic. Si aici nu ma refer numai la abtinerea de la furtul de idei si de fotografii, care din pacate este foarte la moda si la noi. Ma refer la necesitatea de a-ti gasi propria voce, propriul stil, de a-ti da seama cine esti si ceea ce ai tu de oferit special publicului tau. E foarte mare tentatia sa emulezi modelele bloggerilor de succes pe care ii admiri, insa asta nu te va duce niciodata prea departe, pentru ca ei au facut-o deja mult mai bine decat tine. Eu sunt de parere ca publicul te simte, isi da seama imediat daca esti sincer, daca ceea ce spui are substanta, simtamant, daca ceea ce le oferi vine din experienta ta reala. Si apreciaza sinceritatea si originalitatea!

Nu in ultimul rand, ca trebuie sa inveti continuu. Nu va pot spune in cuvinte cat am putut eu invata in ultimii cinci ani. Fotografie, design, grafica, SEO, cod, comunicare – e o lista nesfarsita. Uneori ma simt ca o enciclopedie ambulanta si totusi inca invat in fiecare zi. Ma adaptez noilor tehnologii care apar, fac schimb de experienta cu alti prieteni bloggeri, fotografi sau designeri, urmaresc mereu tutoriale pe net, citesc si ma informez enorm pentru fiecare articol mai deosebit pe care il scriu. Pe de alta parte, experienta asta m-a ajutat enorm, pentru ca acum le pot oferi clientilor mei pachete complete si integrate de servicii, ceea ce este un mare win-win si pentru ei si pentru mine. Practic, toata chestia asta cu food bloggingul mi-a schimbat viata radical.

Restograf: Ai simtit din 2000 pana acum vreo transformare la nivelul alegerilor oamenilor in ceea ce priveste meniul vegetarian? S-a schimbat cumva notabil acest capitol culinar? 

Andie: Oh, da! In ultimii cinci ani blogurile vegetariene au inflorit pur si simplu si s-au inmultit foarte mult, la fel ca si apetitul romanilor pentru viata sanatoasa – sau ideea de viata sanatoasa cel putin. Curentul raw-vegan e foarte la moda, multe celebritati vorbesc despre sucuri verzi si mancarea vegetariana la televizor si online, totul a luat o amploare foarte mare. Se vede si se simte asta chiar si in faptul ca din ce in ce mai multe restaurante au inceput sa introduca optiuni speciale pentru vegetarieni ceea ce este extrem de incurajator. Acum gasesc pe piata toate ingredientele deosebite la care acum cinci ani doar visam – de la nigari pentru tofu pana la sirop de curmale – si chiar nu trebuie sa mai fac excursii culinare in strainatate special pentru a ma aproviziona. Chiar si lanturile mari de magazine au introdus produse speciale pentru noi, insa mai au de muncit pana cand sa pot spune ca aceste raioane sunt “respectabile.”

andie veg
Coperta revistei VEG. sursa foto

Restograf: Din ce ai observat, care sunt aspectele care ii intereseaza cel mai mult pe oameni cand vine vorba de mancarea pentru vegetarieni, cele mai mari curiozitati?

Andie: Top 3 intrebari: “De unde iti iei proteinele?” “Nu ti-e pofta de carne deloc-deloc?” “Pai si ce mananci de fapt?” Multi oameni au impresia ca daca nu mananci carne nu iti procuri toti nutrientii necesari – intre noi fie vorba, proteinele sunt ultima mea problema, ma preocupa mult mai mult fierul, calciul sau complexul de B-uri – si ca, inevitabil, vei ajunge sa ai probleme de sanatate sau carente. Sunt de asemenea socati de ideea ca o persoana poate sa “reziste” gustului apetisant al carnii, ceea ce pentru majoritatea romanilor e aproape de neconceput, macar “la ocazii speciale.” Li se pare ca e un efort fantastic, cam ca al unui dependent de alcool sau droguri care incearca sa reziste tentatiei. Insa nu e deloc asa, nu pentru vegetarienii de cursa lunga. Eu mereu incerc sa le explic prietenilor mei ca pentru mine carnea nu mai reprezinta un aliment si ca urmare nu poftesc la el, e ca si cum te-as intreba eu pe tine daca nu poftesti sa mananci o bucata de carton. In fine, sunt absolut fascinati de ideea ca ar putea exista o mancare vegetariana din care sa traiesti, alta decat salata verde :).

Am observat insa ca se produce un declic major daca mentionez cuvantul “de post”, in acel moment parca se deschide o usa invizibila din care curg tot felul de preparate cu potential: varza calita, iahnie de fasole, pilaf, ciorba de legume, etc, si asta doar din bucataria romaneasca. De fapt, romanii care au trait la tara au fost vegetarieni mai mult decat si-au dat vreodata seama iar bucataria noastra e plina de astfel de retete.
E fascinant insa pentru mine sa vad cum tutunul sau alcoolul, care omoara milioane de oameni anual, sunt perfect acceptate in societatea romaneasca si nimeni nu se scandalizeaza daca te vede fumand sau band alcool peste limita, insa daca le spui ca esti vegetarian – bum! Toti se transforma instant in nutritionisti si iti dau lectii despre cat de periculos este acest stil de viata. Food for thought, right?

Restograf: Crezi ca Bucurestiul sta bine la capitolul restaurantelor vegetariene? Ce ti-ar placea sa vezi pe piata restaurantelor bucurestene ca o ambasadoare veggie? 

Andie: Nu. Daca e sa il compar cu alte capitale europene nu sta prea bine. Restaurantele vegetariene sunt inca destul de putine si, desi sunt preparate care imi plac la fiecare din ele, nu pot spune ca a aparut restaurantul viselor mele pe piata. Eu sunt o gurmanda, mi-ar placea enorm un restaurant vegetarian indraznet care sa puna gustul pe primul loc si care, poate cu ajutorul unui chef ingenios si creativ, sa aseze pe masa preparate de exceptie gatite prin tehnici cat mai inteligente si sanatoase (posat, fiert, copt, etc.), sa foloseasca ingrediente atent alese si sa realizeze combinatii simple dar memorabile. Mi-ar placea sa avem genul ala de restaurant care sa isi atraga clientela nu pentru ca e dedicat vegetarienilor si stii sigur ca acolo nu se gateste cu carne, ci pur si simplu pentru ca mancarea e atat de buna si atmosfera atat de placuta incat orice omnivor ar vrea sa manance acolo! E posibil, sunt foarte multe retete vegetariene absolut fantastice, trebuie doar sa apara cineva care sa aiba un concept modern si care sa inteleaga ca vegetarienii nu sunt bolnavi, ci doar nu consuma carne. Spun asta pentru ca de multe ori in imaginatia unor patroni de restaurant vegetarienii primesc mancare de om bolnav sau la regim: salate fara dressing, morcovi, broccoli si cartofi fierti, eventual fara sare sau, culmea rafinamentului, legume la punga sotate in tigaie cu putin ulei. Mi s-a intamplat, dar nu e acceptabil.

andie reteta
Reteta marca Andie. sursa foto

Restograf: Crezi ca va exista in viitorul apropiat si varianta accesibila financiar de a manca sanatos si vegetarian pe strada? In loc de patiserii sa existe gherete cu fast food sanatos si veggie… 

Andie: E posibil oricand! Gustul se educa si cred ca, daca exista o strategie de marketing inteligent facuta si retete bine alese (subliniez asta), o astfel de afacere ar fi un adevarat succes. Nu vreau sa fac reclama, dar uita-te la brandul Fru-Fru cat de bine a inteles asta! Exista un mare gol pe piata bucuresteana fix in acest punct, asa ca astept cu interes sa vina cineva si sa il acopere.

 

Andie ne-a povestit si care sunt restaurantele ei preferate din Bucuresti, dar si retetele ei preferate. 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • andie
  • blogger culinar
  • blogger vegetarian
  • food blogger romania
  • interviu andie
  • interviu food blogger
  • invitat special
  • retete vegetariene
Citește și
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Citește articolul
  • Repere
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Citește articolul
  • Repere
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
Citește articolul
  • Repere
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
5 ani de Caju by Joseph Hadad. Care e secretul braseriei care are mereu mesele pline?
Citește articolul
  • Repere
5 ani de Caju by Joseph Hadad. Care e secretul braseriei care are mereu mesele pline?
Când e ok să refuzi mâncarea la restaurant?
Citește articolul
  • Repere
Când e ok să refuzi mâncarea la restaurant?
Dancing Lobster, etalonul gastronomiei portugheze în România
Citește articolul
  • Repere
Dancing Lobster, etalonul gastronomiei portugheze în România
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Citește articolul
  • Repere
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Cât de mult ne pasă, de fapt, de clienți?
Citește articolul
  • Repere
Cât de mult ne pasă, de fapt, de clienți?
Despre lideri și leadership: o întâmplare și mai multe perspective
Citește articolul
  • Repere
Despre lideri și leadership: o întâmplare și mai multe perspective
Caută
Postări recente
  • Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    • Data publicare : 29 martie, 2023
    • Data modificare : 29 martie, 2023
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Gastronomie sustenabilă. Respect față de mediu și față de producători locali 👨‍🌾. Ingrediente naturale, sezoniere 🍃... Hai să descoperi câteva restaurante din țară care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon. ✨
Ce zici de un strop de culoare care să sperie norii ăștia gri? 🌬
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ