Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > PRIN ORAȘ > NOUTĂȚI > Descoperă excelența în universul gustului cu produsele Voilà Professionnel
  • NOUTĂȚI

Descoperă excelența în universul gustului cu produsele Voilà Professionnel

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 28 iunie, 2024
  • Data modificare : 28 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
patru cutii de carton, in culori belu si albastru cu produsele Voilà Professionnel

Voilà Professionnel ajunge în laboratoarele și bucătăriile din România, oferind fiecărui preparat rafinament și calitate franceză. Lansat pe piața locală în anul 2023, brandul oferă o gamă profesională completă de smântână, lapte și unt, produse în inima Franței din lapte proaspăt 100% francez, respectând cerințele celor mai exigenți Chefi și Chefi Cofetari.

Smântâna 35%, secretul deserturilor și preparatelor delicioase

Smântâna Voilà Professionnel este starul gamei, cu un procent ideal de grăsime (35%), fiind obținută din laptele dat de văcuțele ce pasc pe pajiștile franțuzești. Extrem de versatilă, este potrivită atât pentru deserturi, cât și pentru preparate sărate. Se încorporează ușor și păstrează volumul produsului final. Este alegerea perfectă pentru Chef Cofetarii care pregătesc deserturi cu ganache-uri, frișcă Chantilly sau folosesc metode ingenioase de decorare.

Smântâna este ideală și ca bază în preparate culinare, pentru sosuri, paste, dressinguri sau supe. Are o rată de reducție foarte bună dată de procentul de grăsime și de timpul de gătire foarte rapid, care păstrează toate aromele și proprietățile nutritive ale ingredientelor. Rezistă foarte bine la temperaturi înalte și se îngroașă rapid, ceea ce permite o preparare ușoară chiar și cu ingrediente acide.

Andreea Druță Brand ambassador al produselor Voilà Professionnel

Gustul este completat de stabilitate și textură cremoasă. Are un randament crescut, datorită volumului mare (2,7 ori pentru 1 litru de smântână utilizată) și își menține stabilitatea în timp.

Pentru a beneficia de calitățile Voilà Professionnel, se recomandă Chefilor și Chef Cofetarilor să păstreze produsul la frigider cel puțin 12 ore înainte de mixare. Înainte de utilizare, este recomandat să agite bine pentru a omogeniza compoziția. Toarnă produsul răcit (+2 °C…+10°C) într-un bol rece, curat. Mixează la viteză medie pentru câteva minute, apoi mixează la viteză maximă până la final. Timpul de mixare depinde de aparat, cantitate și textura dorită.

Laptele și untul asigură o savoare inconfundabilă creațiilor Chefilor

Laptele integral cu 3,5% grăsime, produs în Franța din lapte 100% francez, garantează calitatea și proprietățile sale remarcabile. Franța, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume, beneficiază de un terroir excelent și de o climă temperată, ideale pentru pajiștile ce hrănesc văcuțele. Solul și clima conferă lactatelor caracteristici unice, iar fermierii adaptează metodele de producție la specificul fiecărei regiuni pentru a obține cel mai bun lapte.

Untul Voilà Professionnel, cu un conținut de 82% grăsime, este recunoscut pentru textura sa fină și gustul intens. Acest unt de calitate superioară este secretul din spatele aluaturilor delicate, foietajelor fragede și deserturilor bogate. Datorită conținutului ridicat de grăsime, asigură o consistență perfectă și o savoare inconfundabilă preparatelor care poartă semnătura Chefilor și Chef Cofetarilor din România.

mini prajituri
mini prajituri

Un nou capitol în arta culinară

Parteneriatul recent cu Andreea Druță, care a devenit brand ambassador Voilà Professionnel, subliniază angajamentul de a aduce excelența franceză în laboratoarele și bucătăriile din România.

Andreea Druță este fondatoarea Lapterra®, un laborator de cofetărie artizanală, unde astăzi lucrează o echipă de 25 de profesioniști, care produc și livrează prăjituri premium din ingrediente naturale. Călătoria ei în lumea deserturilor și a afacerilor a început cu un angajament ferm față de calitate, iar fiecare desert creat în laboratorul ei este o dovadă a acestui principiu.

Andreea Druță prepara prajituri cu cu produsele Voilà Professionnel
Andreea Druță brand ambassador Voilà Professionnel
cofetar Andreea Druță
Andreea Druță prepara prajituri cu cu produsele Voilà Professionnel

Cu Voilà Professionnel, Chefii și Chef Cofetarii creează preparate excelente cu ingrediente de calitate. Misiunea brandului este să contribuie la creșterea sectorulului românesc de Food Service.

Produsele Voilà Professionnel completează un portofoliu de peste 100 de branduri premium naționale și internaționale, comercializate de Nordic Food – una dintre cele mai mari companii românești în domeniul distribuției de produse alimentare premium, parte a Nordic Group.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Andreea Druta
  • produse cofetarie
  • Voila Professionnel
Citește și
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
Citește articolul
  • DINE IN
  • NOUTĂȚI
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.