Restaurantul Octopus cu bucatarie mediteraneana contemporana pregateste un nou meniu si, mai mult, pregateste si o degustare a produselor din noul meniu. In perioada 15-17 aprilie puteti avea o masa completa cu preparate noi gandite in bucataria Octopus. Detaliile despre degustare:
MENÚ DEGUSTATIÓN – 65 lei/ persoana
MUZICA LIVE & PREPARATE DIN NOUL MENIU LA UN PRET SPECIAL
APERITIV (la alegere un preparat)
– Hamsii prajite cu dresing de lamaie si usturoi
– Trio tartar din somon, ton si lup de mare cu piure de avocado si salsa de mango
– Camembert la cuptor cu usturoi, mixt de salate si rozmarin
– Ciorba de pui crescut la curte cu taitei de casa
– Consommé de vita
– Salata greceasca cu halloumi
FEL PRINCIPAL (un preparat la alegere)
– Tigaie picanta cu fructe de mare si legume
– Caracatita cu cartofi si ceapa rosie
– Creveti in panco cu salsa de rosii picanta
– Midii a la marinera
– Piept de curcan în crusta de parmesan cu salsa de rosii
– Paste cu piept de pui, sos de rosii si parmesan
DESERT (un preparat la alegere)
– Sorbeto de lamaie
– Inghetata
– Salata de fructe proaspete
*Oferta este valalbila doar cu rezervare
Pentru rezervari online.