Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie (S.E.R.V.E) si Restaurantul Red Angus Steakhouse au organizat saptamana trecuta un eveniment care a avut ca scop degustarea a trei soiuri de vinuri- Merlot si Cabernet Sauvignon- Vinul Cavalerului si Feteasca Neagra – Terra Romana. S.E.R.V.E. e recunoscuta ca fiind prima societate privata din sectorul viticol romanesc. Printre invitati s-au numarat oameni de afaceri din domeniul bancar, brokeri de asigurari, organizatori de evenimente, furnizori de solutii de procesare automata a datelor si corespondentei, reprezentanti ai domeniului HORECA , ai agentiilor de real estate , ai firmelor de recrutare, dar si ai industriei pharma. Evenimentul a durat aproximativ doua ore, timp in care invitatii au putut schimba pareri asupra vinurilor puse la dispozitie pentru degustare. In prima parte a evenimentului s-a facut o mica prezentare a vinurilor din gama S.E.R.V.E, iar in incheiere a avut loc o cina organizata de Red Angus Steakhouse. Gazdele evenimentului, Dragos Panait, Acquisition & Development Manager al restaurantului Red Angus Steakhouse si Dragos Cadir, Director de Vanzari SERVE, au asigurat invitatii ca nu va fi ultimul eveniment de acest gen, colaborarea urmand sa aiba mai multe etape.
Acasa > Arhivă articole > Degustare de vin la Red Angus Steakhouse
Degustare de vin la Red Angus Steakhouse
- Autor : Restograf
- Data publicare : 11 aprilie, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Tags
Citește și