Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Spotlight > Noutati > Cum se prepară corect pastele. 10 greșeli pe care (probabil) le faci
  • Noutati

Cum se prepară corect pastele. 10 greșeli pe care (probabil) le faci

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 15 iulie, 2020
  • Data modificare : 7 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Spaghetele se numără, cu siguranță, printre primele preparate pe care ai învățat cum să le faci. Dar asta nu înseamnă automat că știi cum se prepară corect pastele. În realitate, e posibil să faci unele mici greșeli frecvente. De aceea, ține cont de câteva detalii importante.

prim plan cu o farfurie cu alb si albastru plina cu o portie de spaghete cu legume și sos de rosii, pentru cum se prepară corect pastele

În teorie, nu e nimic complicat în a fierbe niște paste și a turna sos peste ele. Dar pentru a face o porție perfectă de spaghete, e nevoie de ceva mai mult decât a arunca niște tăiței în apă fierbinte.

Dacă și tu te-ai întrebat cum se prepară corect pastele (că doar de asta citești acest articol), ar trebui să știi că e important inclusiv câtă apă folosești, momentul în care torni pastele în apă, dar și cât de des le amesteci. Adaugă în ecuație și câteva trucuri și vei obeserva diferența în preparatul final!

Ce greșești și cum se prepară corect pastele

Așadar, hai să vedem câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac când gătesc paste, dar și rezolvarea corectă pentru fiecare.

1. Nu folosești suficientă apă

oala rosie plina cu apă tinuta in maini de o femeie, pentru a găti paste

Proporția între cantitatea de paste pe care vrei să le prepari și cantitatea de apă necesară, contează! Dacă folosești prea puțină apă, pastele vor fi prea lipicioase sau făinoase.

Ce ar trebui să faci: Ai nevoie de aproximativ 4 litri de apă la 500 g de paste. Așadar, dacă folosești o oală de 8 litri, va trebui să o umpli pe jumătate dacă folosești o pungă sau o cutie întreagă de paste uscate (majoritatea au 500 g).

2. Torni pastele în apă prea devreme

o mana de spaghete deasupra unei oale cu apa care fierbe, urmand a fi gatite

Pastele adăugate într-o oală cu apă care nu fierbe, nu vor fi niciodată așa cum trebuie! Orice ai face, nu turna pastele în oală dacă apa nu s-a încălzit suficient încât să atingă punctul de fierbere. Altfel crește timpul de gătire necesar, iar pastele vor avea o textură mai puțin granulară. În ochii unei bunicuțe italience, ar fi un lucru de neiertat!

Ce ar trebui să faci: Așteaptă până începe apa să fiarbă, abia apoi adaugă și pastele în oală.

3. Adaugi ulei în apă

prim plan cu o zaharnita cu zahra brun, doua salnite albe si o sticla de ulei, toate langa un chiveci cu flori

Sunt persoane care adaugă ulei în apa pentru paste așa încât oala să nu dea în foc sau pentru a preveni lipirea pastelor una de alta. Dar n-ai să întâlnești niciun italian care să facă așa ceva. Indiferent că vorbim de paste uscate sau crude, nu ar trebui să adaugi vreodată ulei în timpul fierberii! Motivul? Sosul nu va mai adera la fel de bine la paste. Tocmai de aceea, ele trebuie să fie puțin lipicioase.

Ce ar trebui să faci: Dacă folosești o cantitate corectă de apă și pui pastele la fiert la momentul potrivit, ele nu ar trebui să se lipească oricum. Așa că ia mâna de pe sticla de ulei și ia solnița de sare, în schimb. Uite așa ajungem la punctul următor…

4. Nu pui suficientă sare în apă

femeie care gateste si pune sare dintr-o solnita rosie intr-o oala inalta rosie, aflata pe aragaza, ca metoda de cum se prepara corect pastele

Acesta este unul din cazurile acelea rare în care chiar nu e cazul să reduci cantitatea de sare folosită la mâncare. Asta pentru că sarea este cea care accentuează gustul pastelor.

Ce ar trebui să faci: Adaugă sarea în apă când aproape atinge punctul de fierbere, dar înainte de a turna pastele. Și ține cont: e bine să folosești cât mai multă sare. Cea mai bună metodă de a determina cantitatea optimă este să guști, pur și simplu – ar trebui să fie la fel de sărată ca apa de mare. Știu, pare o exagerare, dar rezultatul va fi excelent și… așa se prepară corect pastele!

5. Aștepți prea mult înainte de a amesteca pastele

femeie fotografiata din spate, stand in bucatarie in dreptul unui blat de lucru pe care e un bol de portocale, iar deasupra rafturi cu oale si cratite albastre

Știi deja că este nevoie să amesteci pastele așa încât ele să nu se lipească. Dar probabil obișnuiești să le lași o vreme în apă în timp ce te ocupi de restul ingredientelor (de exemplu, prepari sosul), înainte de a le amesteca zdravăn în oală. Iar asta e o problemă. Riscul ca pastele să se lipească între ele este mai mare la începutul procesului de gătire, înainte ca amidonul să se împrăștie în apă.

Ce ar trebui să faci: Amestecă bine pastele încă din primele două minute de când le pui în oală, după ce s-au înmuiat.

6. Lași pastele să se fiarbă prea mult

bol alb cu paste care urmeaza sa fie turnate intr-o oala cu apa fiarta

În mod tradițional, pastele se servesc al dente. Asta înseamnă că, atunci când muști din ele, trebuie să fie încă ferme. Fierberea excesivă este una din greșelile cele mai frecvente atunci când vordim despre cum se prepară corect pastele.

Ce ar trebui să faci: Respectă timpul de fierbere indicat pe ambalaj (ba chiar micșorează-l cu un minut-două).

7. Arunci apa în care au fiert pastele

oala cu capac pusa pe aragaz pe foc, la fiert, pentru cum se prepară corect pastele

Majoritatea celor care prepară paste aruncă la chiuvetă apa în care acestea au fiert, de îndată ce sunt gata. Dar a nu adăuga ceva din această apă la preparatul final este una din greșelile pe care le faci, deoarece pierzi ocazia de a da mâncării mai multă aromă.

Ce ar trebui să faci: Nu arunca toată apa din oală, mai păstrează ceva din ea. Amestecă pastele cu sosul și apoi adaugă puțin din apa în care au fiert. Va săra ușor mâncarea, iar amidonul din apă va ajuta la lipirea sosului de paste. În mod contrar așteptărilor, sosul în sine nu devine mai apos, ci din contră, îi conferă mai multă consistență.

8. Folosești prea puține ingrediente

close up cu o farfurie cu paste penne gatite in sos rosu, cu verdeata

Ingredientele sunt cele care fac diferența între o farfurie de paste grozave, sau doar… ok. Nu pleca de la premiza că poți să mai reduci ceva din cantitatea de brânză sau legume pe care le folosești, doar pentru că oricum vor fi acoperite de sos.

Ce ar trebui să faci: De la roșiile pe care le folosești pentru sos, la cantitatea de paste și toppingurile folosite, asigură-te că folosești ingrediente de cea mai bună calitate. De asemenea, nu te feri să folosești și alte tipuri de brânză pe lângă parmezan – spre exemplu, brânză pecorino (o brânză de oaie cu o aromă puternică, ușor iute) sau Ricotta sărată (o versiune de Ricotta mai uscată decât cea obișnuită).

9. Te bazezi prea mult pe sos

tigaie cu spaghete gatite in sos rosu, pe aragaz

Deseori pastele sunt „înecate” în sos. Ori se așază în farfurie și se pune sosul deasupra – caz în care toppingul nu se va distribui uniform. În ambele cazuri, nu așa se prepară corect pastele.

Ce ar trebui să faci: Pastele ar trebui „drese” ca o salată. După ce s-au fiert, scoate-le din oală și toarnă-le în tigaia în care ai preparat sosul. Amestecă-le bine, adăugând câte puțin din apa în care au fiert, după nevoie. Astfel te asiguri că fiecare bucățică de pastă intră în contact cu sosul.  

10. Încălzești resturile la microunde

Deși e puțin probabil să-ți rămână ceva dintr-o porție delicioasă de paste, dacă totuși se întâmplă, nu le reîncălzi la microunde. Pe lângă faptul că îți vor păta casoleta definitiv (dacă sunt făcute cu sos roșu), asta chiar nu e cea mai bună metodă pe care să o folosești pentru o farfurie plină de savoare. Chiar dacă îți ia ceva mai mult timp să le reîncălzești pe foc, merită efortul în plus.

Ce ar trebui să faci: Folosește o tigaie în care pui un strop de apă și încălzește pastele pe aragaz. Acea mică cantitate de lichid va ajuta pastele să aibă un gust proaspăt din nou.

Acestea fiind zise, spor la treabă! 

Iar dacă ai poftă de o porție de paste gustoase, dar nu ai chef sau timp să gătești, nu uita că poți oricând să faci rezervare prin Restograf la unul din restaurantele italienești din București! Îți ia doar câteva secunde, primești confirmare pe loc și ai garanția că vei savura niște paste delicioase!


Citește și:

  • Îți plac fructele de mare? Hai să iei masa la terasă!
  • Alimente care combat anxietatea, în perioada pandemiei de coronavirus

  • Vedetele bucătăriei mexicane în meniul restaurantelor din București

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • cum se gatesc pastele
  • cum se prepară corect pastele
  • paste bune
  • paste gustoase
  • penne
  • prepararea pastelor
  • restaurante italienesti
  • retete paste
  • spaghete
Citește și
Farfurii de multe stele: ce au mâncat starurile la Oscar?
Citește articolul
  • Noutati
Farfurii de multe stele: ce au mâncat starurile la Oscar?
Plan de weekend: vizită la târguri de Mărțișor din București
Citește articolul
  • Noutati
Plan de weekend: vizită la târguri de Mărțișor din București
Hard Rock Cafe lansează „Battle of the Burgers”
Citește articolul
  • Noutati
Hard Rock Cafe lansează „Battle of the Burgers”
Bacșișul va fi trecut pe nota de plată și pe bon
Citește articolul
  • Noutati
Bacșișul va fi trecut pe nota de plată și pe bon
Chef Liviu Morărescu, câștigătorul UniChef Cup 2022
Citește articolul
  • Noutati
Chef Liviu Morărescu, câștigătorul UniChef Cup 2022
„Taste of Transylvania”, primul festival din Transilvania care aduce în prim plan gastronomia locală
Citește articolul
  • Hot Events
  • Noutati
„Taste of Transylvania”, primul festival din Transilvania care aduce în prim plan gastronomia locală
Terasa urbană Kraft Market: un nou concept-experiență în inima Bucureștiului
Citește articolul
  • Hot Spots
  • Noutati
Terasa urbană Kraft Market: un nou concept-experiență în inima Bucureștiului
Hai să întâlnești cei mai buni sushi chefs din lume, la Romanian Sushi Cup
Citește articolul
  • Hot Events
  • Noutati
Hai să întâlnești cei mai buni sushi chefs din lume, la Romanian Sushi Cup
Top 50 cele mai bune pizzerii din Europa (una chiar din București)
Citește articolul
  • Noutati
  • Pe la ei
Top 50 cele mai bune pizzerii din Europa (una chiar din București)

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 27 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ