Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Insider > Repere > Cum e să fii food blogger, din perspectiva FoodInRomania
  • Repere

Cum e să fii food blogger, din perspectiva FoodInRomania

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 21 iunie, 2023
  • Data modificare : 22 iunie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Lumea influencerilor e mare. Și sunt atât de multe persoane care fac asta, încât (hai s-o spunem p’a dreaptă) am ajuns să cam strâmbăm din nas la termenul ăsta. Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că avem, cu toții, câteva persoane pe care le urmărim mereu. Pentru că reușesc, cumva, să vină cu recomandări pe gustul nostru. Iar când vine vorba de mâncare, cu atât mai mult contează… gustul ăsta de care vorbeam. Unul dintre cei pe care îi urmărim și noi constant este FoodInRomania. Și am vrut să aflăm de la el cum e să fii food blogger, dar și cum ar arăta un top de recomandări, în viziunea lui.

Colaj foto cu Catalin aka FoodInRomania, logo si o imagine cu mancare in fundal

Acum, și noi avem în cap numai mâncare și restaurante 😊, dar nu stăm numai în bula noastră și ne place să ne împrietenim cu oamenii care ne împărtășesc pasiunea. Iar comunitatea asta de food bloggeri a crescut fantastic în ultimii ani. Ceea ce e foarte bine, credem noi – cu cât mai multe păreri, cu atât mai bine. Și cu cât mai mulți „ochi” puși pe explorări culinare și pe găsit locuri faine prin oraș, iar e cu atât mai bine.

De-a lungul timpului ne-au atras și nouă atenția câteva persoane care fac treaba bine. Iar unul dintre ei este Cătălin, aka Food In Romania (cum îl găsești pe Instagram și pe Facebook). A adunat peste o mie de postări despre mâncare, aproape 52.000 de followers și peste 500 de localuri vizitate din 2016 și până acum. Așa că are ceva experiență încât să ne poată povesti despre această părticică din viața lui.

Cine este FoodInRomania?

Cătălin FoodInRomania si chef Iosif Stefanescu de la OshoHai să o luăm cu începutul. Cine este omul din spatele FoodInRomania?

Sunt Cătălin, soț, tatăl Mayrei care urmează să facă 6 ani pe 28 iulie, ITist sau corporatist cum zice lumea și gurmand desăvârșit, toate într-o anumită măsură 😊

 

De unde pasiunea asta pentru mâncare? Cum a început totul? Și de când te-ai apucat de treabă?

Sunt gurmand de mic sau foodie cum este termenul la modă acum. Iar de când am ajuns la București din Focșani (cu facultatea, acum 18 ani), mi-a plăcut să descopăr locuri mișto, cu mâncare bună, și să le recomand mai departe prietenilor, colegilor, vecinilor etc.

 

Ai pornit din start pe ideea de o construi o pagina unde să „documentezi” toate explorările tale culinare de prin oraș, sau a venit cumva natural… mâncând și postând 😊 despre asta?

Da, cumva am pornit pe ideea să documentez mai mult pentru mine și ca să nu uit de locurile care-mi plac. Dar și pentru a le recomanda old school, pe cale orală pe mai departe 🤣. Dar încet, încet a devenit virală pagina, nu eu, pentru că nu am postări plătite și postez fix ce vreau și ce cred eu că merită. Cred că a contat mult asta.

friptura fotografiata de FoodInRomania
closeup cu un desert tartă cu fructe
friptură cu piure fotografiata de FoodInRomania

Din bucătăria internă…

Când ți-ai dat seama că oamenii chiar țin cont de recomandările tale și treaba devine serioasă?

Nici acum nu știu sigur dacă țin cont de recomandările mele 😊. Dar, de exemplu, imediat după ce s-a deschis Oh La La Patisserie, am postat vineri seara iar sâmbătă au avut sold out. Nu știu dacă a fost coincidență, dar probabil au contat și postările mele.

 

Cum alegi locurile în care mergi să mănânci și cum descoperi locuri noi?

Orice om care inspiră are, la rândul lui, alți oameni care descoperă locuri noi și care îl insipră. Iar principalele mele surse sunt De Corina blog, Pia Marina, thesocialite_ro, hypnoticfoodie etc. Dar sunt cumva targetat și de ads-urile de pe Insta și imediat văd dacă e ceva new in town.

 

Te abordează și localuri care te invită să iei masa la ei? Și dacă da, ce faci dacă după aceea nu-ți place ce-ai mâncat?

Da, mă și abordează, dar merg și eu pe cont propriu. Am constant 20+ invitații, dar dacă nu îmi place cum arată locația, sau dacă are un specific incert, nu mă duc. Iar dacă mă duc și nu îmi place (au fost 5-6 cazuri), le dau feedback despre ce nu a fost OK și mă ofer să plătesc consumația, dar nu postez. Oricum nu văd niciun scop în reclamă negativă – în cazul în care mă duc eu și plătesc și nu-mi place.

Catalin de la FoodInRomania alaturi de un chef cunoscut
4 food bloggeri din Bucuresti
selfie Catalin FoodInRomania  alaturi de chef Dexter, Bogdan Alexandescu

Cum ți se pare comunitatea asta de food bloggeri din București? Pentru că mie mi se pare că sunt tot mai mulți cei care fac astfel de conținut.

E o comunitate cool (mai puțin o singură persoană care crede că i se cuvine totul și care a pornit trendul ăsta cu recomandări în zona de food din București. Și mai multe nu mai zic, știe toată lumea despre cine este vorba).

 

Ai ajuns deja să cunoști și să te împrietenești cu alți oameni care fac asta? Ai spune că e o competiție între voi sau, din contră, e ca într-o „familie” ai cărei membrii se sprijină reciproc?

Cu majoritatea vorbesc, schimb păreri despre ce locații s-au mai deschis. Cu unii chiar m-am împrietenit da, cum e influentaran, cu care inclusiv merg la locații noi, postăm amândoi… Nu văd o competiție. The more, the better cum zice o vorbă. Dar mai sunt și cazuri de hate… ca în orice pădure cu uscăciuni. 😊

Nu monetizez nimic. Scopul meu a fost să fac oamenii să mănânce în locuri pe specific, deosebite, care merită prețul. Nu, nu aș renunța la job. Ca să fii influencer trebuie să ai latura asta artistică mai dezvoltată, să ai chestii de zis. Eu sunt doar un foodfluencer, care face poze bune și recomandă chestii super.

Și un pic de know-how

Toate rețelele sociale încurajează postările zilnice. Simți o presiune a faptului că trebuie să postezi constant? Îți faci un plan de ieșiri la restaurant și de postări pe care le programezi?

Nu e o presiune, sincer. La mine e a way of living. Sunt o persoană organizată. Am 30 de memento-uri active constant 😊 plus programul pe fiecare zi, cu ce am de făcut în viața personală, la job și inclusiv ieșiri la restaurante / evenimente.

 

Cum te-ai adaptat la noile tool-uri din social media? Cât de greu ți-a fost să te familiarizezi cu ele? Urmărești recomandările și schimbările de algoritm din Instagram, de exemplu?

Nu, asta chiar nu. Postez fix cum vreau și am cam rămas în urmă, cumva, cu noile chestii gen reels – nu mă atrage deloc. Sunt mai pe stilul vechi, mă bazez că o poză bună face mai mult ca 1000 de cuvinte / un video 😊.

 

Faci și TikTok?

Nu numai că nu fac, l-am și dezinstalat. Nu sunt fan. Am amici TikTok-eri, e o platforma OK. Dar efectiv nu mai am timp să postez/urmăresc TikTok după job, familie și Insta 😊.

 

Ce sfaturi ai da cuiva care îți dorește să devină creator de conținut pe zona aceasta de food?

Să se plimbe prin restaurante, să posteze ce îi place lui și să mă urmărească pe mine 😊.

close uo cu un preparat fotografiat de FoodInRomania
preparat asiatic servit in bol
steak de vita medium rare

Despre restaurantele Bucureștene, din perspectiva FoodInRomania

Hai să povestim puțin și despre restaurante… Cum ți se pare „peisajul” nostru citadin din acest punct de vedere?

Pot spune că sunt mulțumit acum, în 2023, de peisajul gastronomic. Au apărut multe restaurante pe specific, cu meniu restrâns, foarte concentrate pe gust, nu pe profit. De la 5 restaurante nepaleze, la african, georgian, un loc cu arancini, chinezesc autentic, 2-3 cu specific korean, cubanez, mexicane muulte și bune, românești reinterpretate, panini, hawaian etc. etc.

 

Ai putea spune că găsești, în București, cam tot ce ți-ai putea dori din punct de vedere culinar?

După ce am fost în Londra, clar nu! Aș vrea să existe câte un restaurant cu specific din fiecare țară, dacă se poate, care să te transpună măcar cu gândul și gustul acolo unde vrei.

 

Unde crezi tu că este „punctul forte”? Sau ce anume ți-a atras atenția în ultima perioadă?

Revin la ideea pe specific. Mi se par că locațiile care au doar 3-4-5 chestii, le pot duce la rang de artă și pot perfecționa. Aici pot menționa Soro Lume, care lucrează doar cu foc și au niște preparate geniale, românești with a twist. Sau Cupella, care pe desert a venit cu niște brioșe calde, umplute cu înghețată. Sau Salumeria, care vine cu niște panini simpli dar super gustoși! Juicy Crab a adus un concept împrumutat din SUA, cu fructe de mare la pungă, servite direct pe masă, cu niște condimente cajun super interesante! Și închei cu nebunia care a fost după apariția New York Rolls la Angeline Cake Boutique.

 

Din reacțiile pe care le primești la postările de pe FoodInRomania, care crezi că sunt preparatele / restaurantele care au cel mai mare succes?

Cele care merită. Și aici am zis tot 🙌🏻

Portret cu Catalin FoodInRomania
close up cu un burger apetisant
Catalin de la FoodInRomania fotografiaza cu telefonul un pahar de sampanie pe care-l tine in mana

Top 3 Cool by FoodInRomania

Dacă ar fi să faci un top 3 al localurilor tale preferate, care ar fi?

Nu pot face doar un top 3, așa că o să enumăr mai multe locații care m-au impresionat de fiecare dată când am fost.

  • Rual primul aprobistro – mult pe asiatic, gust genial!
  • Poesia – cel mai bun italian around.
  • Smith Eatery – all around the world, dar cu un meniu mic, toate preparatele fiind excelente.
  • L’Atelier Relais & Chateaux – best hotel restaurant.
  • NOUA & Soro Lume & Beautyfood – best romanian with a twist.
  • Osho Steakhouse – chef Iosif is the meat master!
  • Zen Sushi & Yoshi – best sushi
  • Plantini – best brunch
  • Los Amantes – best mexican
  • Kara Lounge – best oriental
  • Ayt – best turkish
  • Mo Burgers & The Burgers – no introduction needed here
  • La Kostas Mansion – best greek
  • Eclarts & Angeline – best desserts
  • Haveli / Isha – best indian & nepalese
  • Bistropolitan & Mom – because chef Buruiană
  • Pizzamania & Centrale & Omni – best napoletan pizza
  • Casa del Pan & Grain Trip – best bread
  • LeBab – best comfort food
  • LeBab FC – best fried chicken
  • Senviș – best sandwiches

Dar un top 3 al preparatelor?

  • Yellowtail Nigiri by chef Iulian Constantin de la Zen Sushi
  • Burrito by chef Munti de la Los Amantes
  • Philly cheesesteak de la Smith Eatery

+ un desert :

New York Roll de la Angeline Cake Boutique

Ei, cam asta a fost povestea lui Cătălin despre FoodInRomania, food blogging, mâncare și restaurante de prin București. Tu ce food bloggeri mai urmărești și despre cine ai vrea să mai citești? Nu de alta, dar ne-am hotărât să-ți faci cunoștință cu fiecare, rând pe rând. Dă-ne un semn pe salut@restograf.ro și spune-ne! 

Până atunci, aruncă un ochi și pe interviurile noastre cu chefi de renume de pe la noi. 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • food blogger
  • FoodiInromania
  • interviuri restograf
Citește și
Treevi Pizza Al Taglio – o felie de succes
Citește articolul
  • Business Blog
  • Repere
Treevi Pizza Al Taglio – o felie de succes
FoodHub Consulting – prima agenție locală de food delivery marketing
Citește articolul
  • Marketing
  • Repere
FoodHub Consulting – prima agenție locală de food delivery marketing
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Citește articolul
  • Repere
Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Citește articolul
  • Repere
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
Citește articolul
  • Repere
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
5 ani de Caju by Joseph Hadad. Care e secretul braseriei care are mereu mesele pline?
Citește articolul
  • Repere
5 ani de Caju by Joseph Hadad. Care e secretul braseriei care are mereu mesele pline?
Când e ok să refuzi mâncarea la restaurant?
Citește articolul
  • Repere
Când e ok să refuzi mâncarea la restaurant?
Dancing Lobster, etalonul gastronomiei portugheze în România
Citește articolul
  • Repere
Dancing Lobster, etalonul gastronomiei portugheze în România
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Citește articolul
  • Repere
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Caută
Postări recente
  • Te plătim să ieși în oraș! Fii reviewer pentru Restograf
    Te plătim să ieși în oraș! Fii reviewer pentru Restograf
    • Data publicare : 22 septembrie, 2023
    • Data modificare : 22 septembrie, 2023
  • Destinații europene perfecte de vizitat toamna
    Destinații europene perfecte de vizitat toamna
    • Data publicare : 22 septembrie, 2023
    • Data modificare : 22 septembrie, 2023
  • Make your own New York Roll la Angeline Cake Boutique!
    Make your own New York Roll la Angeline Cake Boutique!
    • Data publicare : 21 septembrie, 2023
    • Data modificare : 22 septembrie, 2023
  • Unde mâncăm cei mai buni papanaşi în Bucureşti? 10 locuri pentru deserturi dodoloaţe
    Unde mâncăm cei mai buni papanaşi în Bucureşti? 10 locuri pentru deserturi dodoloaţe
    • Data publicare : 19 septembrie, 2023
    • Data modificare : 19 septembrie, 2023
  • Cele mai bune metode de a păstra ierburile aromatice
    Cele mai bune metode de a păstra ierburile aromatice
    • Data publicare : 19 septembrie, 2023
    • Data modificare : 19 septembrie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
Alegerea editorilor
  • Cele mai instagramabile restaurante din București
    • Hot Spots
    Cele mai instagramabile restaurante din București

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ