Gallo Nero, restaurantul din Dorobanti, a trecut printr-un proces de make-over, o renovare in valoare de 100.000 de euro, localul schimbandu-si infatisarea, dar si meniul. Acum, aici veti gasi mancare dintr-un meniu autentic italienesc, totul intr-un decor contemporan, un design potrivit zonei si publicului Gallo Nero.
Despre renovare am gasit detalii oferite chiar de reprezentantii Gallo Nero:
“Rebrandingul Gallo Nero Dorobanti a vizat o restructurare completa a spatiului, sub viziunea arhitectului Victor Grosu, care a marjat pe un stil contemporan, adaptat cladirii si zonei corporate. Renovarea a presupus reconstruirea completa a spatiului si transformarea lui pentru a deveni si pizzerie – vechiul bar a fost inlocuit cu o zona pentru prepararea de pizza, focacccia si paine de casa, dotata cu un cuptor profesional Zanolli. Restaurantul si-a schimbat si structura, managementul, staff-ul si meniul, pentru a putea oferi clientilor de aici servicii de acelasi nivel cu cele din Decebal, una dintre locatiile consacrate din zona Alba Iulia-Decebal, infiintat in urma cu zece ani ca restaurant pentru peste si fructe de mare.”
Restaurantul are 50 de locuri in interior si 40 pe terasa acoperita, care va fi deschisa la sfarsitul lunii martie.
Meniul e de inspiratie italiana, bazat in mare pe peste si fructe de mare, dar adauga si o componenta importanta acestei culturi gastronomice: pizza. Printre produsele consacrate din meniu se regasesc supa Gallo Nero cu fructe de mare, pastele cu fructe de mare, midiile si tagliatellele casei.
Restaurantul are un acum un bar, care e o piesa centrala in puzzle-ul decorului, unul creat complet din marmura alba.
Printre noutati, reprezentantii Gallo Nero anunta ca au si 12 locuri de parcare, peste 100 de etichete de vin si un personal innoit.
Bun, si acum sa vedem: cine a fost deja in Gallo Nero, restaurantul cu haine noi?