Valentine’s Day – ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul restaurant L’Atelier – l’art culinaire, Chef Samuel Le Torriellec a pregatit un meniu deosebit pentru EL&EA.
Cu ce va asteapta la cina de Valentine’s Day, aflati mai jos:
⭕ AMUSE BOUCHE
Ravioli cu creveti, rosii cherry, coriandru si sos delicat de sampanie
⭕ ANTREU/ STARTER
Pentru Ea:
Terina de ficat de rata cu dulceata de mango, ghimbir murat si coriandru aromat
Pentru el:
Ficat de rata pe plita cu sos de trufe si briosa de casa
⭕ PESTE/ FISH
Pentru ea:
Scoici St. Jacques si risotto cu trufe
Pentru el:
Monkfish servit cu gnocchi cu trufe si sos Bisque
⭕ FEL PRINCIPAL
Pentru ea / For Her
Muschi de vita decorat cu sos de mustar si cartofi Dauphine
Pentru el / For Him
Scarita de miel gatita la cuptor si servita cu cartofi Anna
⭕ DESERT
Mousse de ciocolata cu biscuit crocant, jeleu de zmeura si inghetata de ciocolata
Pret: 290 lei
O rezervare în prealabil este indicata, locurile fiind limitate.