“De la inceput, Beraria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spatiu dedicat unei berarii in Sud Estul Europei si cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie. Dupa 5 luni de la lansare, vrem ca si despre meniul Berariei H sa se vorbeasca la superlativ. Practic, o data cu venirea lui Catalin Scarlatescu – cel mai bun Chef din Romania – facem trecerea de la mancare buna la mancare memorabila.”, a declarat Vlad Dumitru – General Manager al Berariei H.
Astfel, incepand cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berariei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile in noul meniu, toate purtand semnatura Chefului Catalin Scarlatescu: de la supa crema de peste si pana la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceata de ceapa si camembert, totul intr-o chifla dupa o reteta originala a lui Scarlatescu.
“Noul meniu al Berariei H este, pur si simplu, chimie, fizica si matematica. Mancarea nu este una sofisticata, ci mai degraba clasica, cu specific de berarie. Nu exista preparate vedeta, toate trebuie incercate: carnatii, ciolanul, snitelul vienez, dar si preparatele din carne de porc mangalita sau coaste scurte de vita. Începand cu 19 februarie va invit sa va convingeti ca gustul este cu adevarat fabulos.”, a declarat Chef Catalin Scarlatescu.
***
Lansata in septembrie 2014 cu o investitie de 3 milioane de euro, Beraria H este situata in parcul Herastrau din Bucuresti, fiind totodata cea mai mare berarie din sud-estul Europei.
In Orasul cu Chef de Viata se organizeaza anual cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie: de la spectacole de cabaret si magie, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) si concerte cu artistii in voga din Romania si din strainatate, indiferent de stilul muzical.
Initiativa antreprenoriala a lui Vlad Dumitru, Iulian Stanciu si Ioana Iancu atrage un numar de 4.000 de clienti in zilele de varf si este detinatoarea Premiului Food & Bar 2014 pentru cea mai buna locatie nou deschisa.
(comunicat de presa)