Pe harta Bucurestiului se adauga un nou loc in care puteti iesi la o prajitura, ca pe vremuri. Casa Victoria Floreasca e noul spatiu cu deserturi pe care il puteti vizita ori de cate ori vi se face pofta de ceva dulce.
Mai multe despre aceasta cofetarie aflam din detaliile de mai jos:
S-a deschis Casa Victoria Floreasca, un loc cochet in care iti poti savura cafeaua de dimineata alaturi de o prajitura sau te poti rasfata cu o pauza de dulce in timpul zilei de lucru. La fel de bine poti poposi seara, pentru o intalnire cu prietenii, inainte de a ajunge acasa. Localizata in zona Dorobanti-Floreasca pe Strada Banul Antonache numarul 59, te va impresiona imediat cu ambianta retro-chic, dar si cu gustul delicios al produselor de cofetarie, patiserie si gelaterie “ca la mama acasa”.
Cu o traditie de peste un deceniu, lantul de cofetarii Victoria este o afacere de familie pornita in 2002, care s-a extins treptat prin adaugarea de sortimente variate in meniu si ulterior inaugurarea mai multor puncte de desfacere.
“Povestea noastra a inceput de la o idee simpla: am fost curiosi sa aflam daca senzationalul cozonac facut de mama ar avea acelasi succes si in afara familiei. Reactiile primilor clienti ne-au depasit toate asteptarile. Cozonacii mamei au devenit in scurt timp atat de populari incat am inceput sa luam in serios ideea”, isi aminteste Alin Chivu, managing partner, Casa Victoria.
Ideea de a pastra ingredientele naturale, fara adaosuri artificiale s-a pastrat pentru absolut toate produsele adaugate in meniu. Cremele sunt preparate doar prin metode traditionale, foietajul este facut cu unt, frisca este din smantana, iar ciocolata pentru glazuri este intotdeauna veritabila. Secretul prajiturilor gustoase sta in ingredientele folosite, motiv pentru care in laboratorul Cofetariei Victoria vom gasi mereu: fructe proaspete, vanilie de Madagascar, nuci, migdale, alune de padure, iar pentru cremele si prajiturile insiropate bauturi alcoolice de cea mai buna calitate – Grand Marnier, Jidvei Vinars, Havana Club.
“Dar mai presus de orice, ingredientul cheie este, fara doar si poate pasiunea noastra pentru deserturi senzationale. Excelenta, autenticitatea, generozitatea, sinceritatea si respectul sunt valorile care ne definesc. Pentru noi, clientul este tot timpul pe primul loc si zi de zi, vreme de peste un deceniu ne-am pus in slujba misiunii de a face ziua mai dulce oricui ne calca pragul, in oricare din locatiile noastre… si mai nou si pe site, de unde preluam tot mai multe comenzi”, mai precizeaza aminteste Alin Chivu.
Noua locatie din zona Floreasca pastreaza farmecul usor retro al retetelor de la mama, dar aduce o nota contemporana si un puternic accent urban prin decoratiunile folosite si prin intregul concept de design. Asemeni unei prajituri care se naste din combinatia ingredientelor, fiecare amanunt de design contribuie la aspectul retro-chic obtinut.
“Contrastul dintre materiale si culori dinamizeaza spatiul, iar mixul de forme moi, texturi naturale, culori pastelate, alaturi de accente metalice cu iz industrial aduce elementul surpriza. Aspectul ludic se regaseste in detalii de tip: forme rotunde, abajururi, rafturi fantezie dispuse intr-o dezordine creativa. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca mozaicul pardoselii este inspirat de forma prajiturilor, iar piesele de mobilier sunt manufacturate pentru a pastra un aspect retro si merita mentionat faptul ca au fiecare o poveste aparte, pe care va invitam sa o descoperiti vizitand Casa Victoria”, puncteaza designerii de la Yellow Office Architecture, care au lucrat la amenajarea spatiului.
Valorea investitiei in noul spatiu se ridica la suma de 100.000 de euro, iar proprietarii estimeaza ca aceasta se va amortiza in urmatorii 3 ani.