Fiul celebrului actor american Bill Murray si-a deschis un restaurant in New York, iar tatal lui l-a ajutat un pic cu promovarea, trecand in spatele barului si preparand bauturile pentru clienti.
Murray devenise deja renumit pentru faptul ca obisnuieste sa apara in diverse baruri modeste, unde fie canta karaoke, fie trece in spatele barului pentru a se juca de-a barmanul.
Cu toate acestea, la evenimentul de deschidere al restaurantului fiului, 21 Greenpoint, Murray a intarziat o ora si si-a inceput “serviciul” cu un shot de Slovenia Vodka.
Homer Murray si-a anuntat clientii in prealabil ca tatal sau nu are skilluri de mixologist si ca e foarte probabil sa refuze prepararea unor cocktailuri cu nume complicate.
De asemenea, dupa cateva shoturi, si Bill Murray a tinut sa faca un anunt in fata multimii:
“El e fiul meu cel mare, Homer, si sunt atat de recunoscator pentru ca-l am pe el, pe fratii si surorile sale si pe mama lui, dar si pe voi toti. Sunt fericit ca nu a continuat traditia familiei, de a se apuca de actorie, si ca s-a dedicat familiei, facand din acest lucru realizarea vietii sale. Pentru fiul meu si pentru toti prietenii sai, pentru munca lui si pentru toti partenerii lui. Homer Murray!”
Totusi, se pare ca Bill l-a impresionat pe Sean Patrick McClure, directorul restaurantului 21 Greenpoint: “Un mixologist stie cum sa amestece bauturi. Un barman stie cum sa se ocupe de un bar: interactioneaza cu clientii, se distreaza, discuta cu ei. Bill este un barman adevarat.”
Vedeti mai jos si o filmare cu Bill Murray in spatele barului: