Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Bilant GastroPan 2013
  • Arhivă articole

Bilant GastroPan 2013

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 19 aprilie, 2013
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Cea mai mare expozitie de profil din Romania

Editia a cincea a expozitiei internationale GastroPan a atras aproximativ 20.600 de vizitatori aflati in cautarea celor mai noi si eficiente solutii de dezvoltare pentru afacerile de profil. Pe o suprafata de 10.000 mp si-au expus ofertele 132 de expozanti din 24 de tari, programul fiind imbogatit de numeroase demonstratii practice sustinute de cei mai talentati specialisti romani si straini, dar si de competitii la care au participat peste 150 de brutari, cofetari si bucatari.

Dezvoltarea expozitiei fata de anul trecut arata ca, desi industria de profil este serios afectata de criza, operatorii si producatorii din domeniu s-au aratat extrem de interesati sa gaseasca solutii de relansare a afacerilor. Furnizorii din domeniu au raspuns nevoilor adaptandu-si ofertele la realitatile pietei actuale si oferindu-le partenerilor solutii si tehnologii capabile sa ii ajute sa strabata aceasta perioada dificila.

Comparativ cu editia din 2012, anul acesta la GastroPan a crescut suprafata de desfasurare cu 65%, numarul expozantilor cu 24% si numarul vizitatorilor cu 46%. Numarul tarilor reprezentate la standurile expozitiei a crescut cu 50%, in timp ce suprafata medie a standurilor ocupate a crescut cu 62%. Mai multi expozanti au sustinut la standurile proprii numeroase demonstratii practice pentru a-i convinge pe vizitatori de eficienta tehnologiilor, echipamentelor si ingredientelor expuse. Pe tot parcursul expozitiei 20 de maestrii artizani talentati au sustinut demonstratii de modelare in zahar, ciocolata, turta dulce sau martipan, de sculptura in legume si fructe, show-uri de gatit si sesiuni de decorare a torturilor.

Zona de concurs din cadrul expozitiei a constituit una din principalele atractii ale evenimentului. Cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari si-au etalat talentul zilnic, pe o suprafata de 1.000 mp prezentand cele mai deosebite paini, produse de patiserie, torturi, platouri culinare sau piese artistice din aluat, ciocolata, zahar, fructe si legume. La cele 9 categorii de concurs s-au intrec 150 de brutari, cofetari si bucatari, iar cele mai mari premii au fost trofeele pentru Painea, Tortul si Inghetata Anului 2013.

Expozitia GastroPan si-a consolidat astfel pozitia de eveniment de referinta in industria de panificatie, cofetarie si alimentatie publica. Organizatorii tin sa multumeasca tuturor expozantilor, vizitatorilor, asociatiilor de specialitate, concurentilor, membrilor juriului si partenerilor care au sustinut desfasurarea acestui eveniment! In curand vom reveni cu detalii despre urmatoarea editie a expozitiei.

Castigatorii Concursurilor GastroPan: cei mai buni brutari, cofetari si bucatari!

PAINE (P1)
I. ADRIANA BOLGIU SNC – Urlati
II. MADEXPORT SRL – Sfantu Gheorghe
III. PRIMULA SRL – Sanmartin

CREATIE ARTISTICA IN ALUAT (P2)
I. MADEXPORT SRL – Sfantu Gheorghe
II. ELDI BRUTARIA SRL – Agristeu
III. PISLARU SRL – Roata de Jos

PATISERIE (P3)
I. ELDI BRUTARIA SRL – Agristeu
II. ANA PAN SA – Bucuresti
III. MADEXPORT SRL – Sfantu Gheorghe

TORT (C1)
I. MAGIC ROYAL SRL – Bucuresti
II. ANA PAN SA – Bucuresti
III. SENSATION CAKE – Brasov

CREATIE ARTISTICA IN COFETARIE (C2)

CIOCOLATA
I. DIOMARZIPAN – Sfantu Gheorghe
II. MOHAMED FATHY – Bucuresti
III. POEM CAFFE – Braila

ZAHAR
I. DELICE INTERNATIONAL – Campina
II. MELCAT COM IMPEX SRL – Bucuresti
III. DELICE INTERNATIONAL – Campina

MARTIPAN
I. ANA PAN SA – Bucuresti
II. VATAMANIUC MARIANA – Botosani
III. AMERICAN DESSERTS – Oradea

GELATERIE (C3)
I. LA ANGELA – Targu Mures
II. REGHINA PRODIMPEX SRL – Cluj-Napoca
III. KRYS-LUKYS SRL – Simleu Silvaniei

SCULPTURA IN FRUCTE SI LEGUME (G1)
I. GASTROHELP CATERING – Constanta
II. CASA KRAUS – Bucuresti
III. SCOALA BELLA ITALIA – Braila

* Categoriile „Platouri Preparate Reci” (G3) si „Cupa de Cristal a Bucurestiului in Arta Culinara” (G2) au fost organizate de catre Asociatia Euro-Toques Romania si respectiv Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT).

Lista castigatorilor la aceste categorii va fi publicata pe www.gastropan.ro.

DESPRE EVENIMENT

GastroPan este cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica organizat pe piata autohtona de profil si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Expozitia este organizata de compania Boro-Info SRL, editura revistelor Brutarul-Cofetarul si Gastromedia, cu peste 12 ani de experienta in stabilirea relatiilor dintre furnizorii si producatorii din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice.

(comunicat de presa)

*

*

*C

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.