Gabriele Savini este, incepand cu 9 martie, noul executive chef pentru restaurantele si serviciile de banqueting ale hotelului Athene Palace Hilton. Primul proiect al sau este redeschiderea Restaurantului Roberto’s, aflat in prezent in renovare. Gabriele Savni s-a nascut in Senigallia, Italia. A urmat cursurile scolii hoteliere din Roma si a obtinut la finalul celor cinci ani de studiu diploma in specializarea management culinar. Timp de 10 ani, Savini a condus propriul restaurant din Senigallia, impreuna cu sotia sa. Dupa doi ani petrecuti in St. Petersburg, Rusia, a acceptat postul de Executive Chef la Hilton Imperial Dubrovnik, Croatia.“Dupa doi ani alaturi de Hilton, am acum onoarea de a accepta o noua provocare si totodata oportunitatea de a-mi perfectiona abilitatile in noua functie la Athenee Palace Hilton” a declarat Savini.
Acasa > Arhivă articole > Un nou executive chef la Athenee Palace Hilton
Un nou executive chef la Athenee Palace Hilton
- Autor : Restograf
- Data publicare : 11 martie, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Tags
Citește și