Chef Mimi Nicolae, „finalist Master Chef”, si Chef Patrick, „Chef Saptamana Gustului”, au incantat papilele gustative ale participantilor din atelierul de gust inter generational. Desi se spune ca exista un conflict intre generatii, iata ca de aceasta data cele doua generatii, cei mici si cei varstnici, au comunicat si s-au inteles foarte bine intro atmosfera conviviala cu vreme frumoasa, si au apreciat retetele bine inspirate care au fost realizate in jurul branzei Roquefort Papillon.
Retetele preparate :
– Mazare verde trasa la tigaie si asezonanta cu sos de Roquefort Papillon,
– Paste cu piept de pui, nuca macinata si branza Roquefort Papillon,
– Tartine La Lorraine cu Roquefort Papillon, pere si samantana Danone,
– Rondele in foietaj cu mazare verde Bonduelle si crema de Roquefort Papillon,
Apoi o degustare de sosuri suedeze Lohmanders, create de Bertil Lohmander „jurat Master Chef Suedia’.
Pentru o viata echilibrata si un viitor mai bun este necesara implicarea in mod fundamental in educatie prin transmiterea de valori in directia deprinderii un stil de viata echilibrat, sanatos si eco-responsabil.
Multumim partenerilor nostri care ne-au sprijinit in realizarea acestui atelier: Fundatia Principesa Margareta, Whirlpool, La Lorraine, Carrefour, Bonduelle, Danone, Lohmanders, Food Story.
(comunicat de presa)