Competitia “Bucatarul de Aur al Bucurestiului 2011- Regandim traditia” si-a desemnat castigatorul aseara. Trofeul concursului gatronomic a revenit lui Eugen Grosu, bucatar sef la restaurantul Casa Doina. Premiul a constat intr-un training de specializare la centrul de pregatire Angelo Po in Italia si un mixer Kitchenaid- Heavy Duty. Printre finalisti au mai fost: Cristian Vaduva- bucatar independent cu o experienta de zece ani in domeniu, care a lucrat in restaurante de prestigiu din capitala, cum ar fi Taverna Sarbului, Casa Iancului sau Classico, Petre Vartolomei- bucatar sef SC Cautis, cu o experiente de peste 20 ani (a obtinut premiul al treilea), Maria Ungureanu- bucatar sef la restaurantul Maxim si Ashlie Thomas Dias- bucatar sef la restaurantul La Veranda ( a obtinut premiul al doilea). Juriul a fost format din Henrik Sebok- Executive Chef Hotel Howard Johnson, David Contant- Bucatarul de Aur 2009, Marian Timofti- sommelier si Cornelia Ghisoi, singura femeie din SE Europei careia Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor i-a acordat titlul de “Lady Chef”.
Acasa > Arhivă articole > A fost ales Bucatarul de Aur al Bucurestiului 2011
A fost ales Bucatarul de Aur al Bucurestiului 2011
- Autor : Restograf
- Data publicare : 15 decembrie, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Citește și