Saptamana aceasta s-a redeschis Chocolat Victoriei cu un nou concept si un meniu imbogatit. Atat interiorul, cat si terasa sunt complet modificate, trecandu-se de la simplele scaune de lemn la scaune tapitate si sofisticate. Atmosfera este mult mai eleganta, meniul s-a transformat intr-o revista stufoasa, personalul este reinstruit iar preturile au crescut. Noul concept se numeste “Chocolat Createur de Gout, Boutique Restaurant” si aduce in meniu ingrediente 100 % naturale si in prezentare mai multa eleganta si simplitate. Farfuriile din bazalt, servetelele negre si uniformele celor care servesc, create special de catre Catalin Botezatu in calitate de Fashion Designer, se incadreaza in noul concept de eleganta. Executive-Chef este Robert Cruicu. Micul dejun este servit intre 08:15 si 11:45 si costa 44, 9 lei, Meniul zilei, servit intre 12:30 si 14:30 costa 24,9 lei iar Week-end Brunch-ul, servit sambata si duminica intre 10:00 si 15:00 costa 149,5 lei. In noul meniu mai gasim feluri noi de mancare cum ar fi Caree de miel Noua Zeelanda cu 59,5 lei , Muschi de vita argentinian la gratar cu 69, 5 lei sau Filet de halibut la abur servit pe cuib de spanac proaspat, cu 39,9 lei. Preturile dulciurilor din meniul vechi a crescut cu cativa lei si au aparut si deserturile fara zahar, cum ar fi Millefeuille cu crema de alune de padure sau Duo Mousse.
Cu acest nou concept urmeaza sa se redeschida si Chocolat din zona Dorobanti.