Antonio Passarelli, noul chef al Osteriei Gioia, a lansat un nou meniu, bazat pe valorile clasice ale Bucatariei Italiene. Vladimir Mihulescu (Vova), patronul restaurantului ne-a spus astfel: “Avem placerea sa va anuntam ca familia Osteria Gioia se imbogateste cu doi magicieni ai gastronomiei italienesti. Antonio Passarelli si sotia sa Daniela s-au alaturat echipei noastre, adaugand unicitatea mediteraneana creativitatii culinare din bucataria noastra. Antonio va coordona bucataria iar noile preparate se vor baza de acum pe vasta sa experienta acumulata de-a lungul a peste treizeci de ani de activitate in domeniul restaurantelor si care de altfel i-a adus participarea frecventa la emisiunile televizate de arta culinara. Antonio a finalizat deja un nou meniu provocator, care va reprezenta debutul sau in gastronomia de inalt rafinament din Bucuresti. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a experimenta ceea ce noi declaram cu mandrie ca fiind un nou nivel, mai savuros, atat al preparatelor creative cat si al celor traditionale italienesti, toate pregatite in clasicul stil al Osteriei Gioia, dovedit deja a fi cel mai bun din oras.” Noi le dorim tot succesul pe care il merita!
Meniul Osteria Gioia – Aprilie 2012 (click pentru a deschide)