In intervalul 11-14 aprilie, la noul centru Exporom din localitatea Pantelimon se va desfasura editia a V-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificatiei, al cofetariei si al ospitalitatii. Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii si solutii pentru afacerile de profil vor sosi din intreaga lume pentru a expune pe o suprafata de peste 10.000 mp, ultimele inovatii din domeniu. Programul bogat in demonstratii si concursuri vor impune noi produse pe piata de profil.
Solutiile prezentate la expozitie se adreseaza atat specialistilor, cat și publicului larg, fiind un punct de legatura intre furnizori, producatori si consumatori. Painea, produsele de patiserie, sandvisurile, torturile, deserturile sau preparatele culinare complexe pe care le vor putea admira si degusta vizitatorii, respecta tendintele actuale de pe piata, precum caracterul hranitor, gustos si sanatos al alimentelor.
In acelasi timp, operatorii de cofetarii, brutarii sau restaurante aflate in cautarea unor noi nise de afaceri sau a unor oportunitati de dezvoltare a activitatii, vor regasi la GastroPan cele mai eficiente oferte de ingrediente, tehnologii si echipamente de la furnizori din intreaga lume.
Vizitatorii vor avea ocazia de a testa cele mai noi ingrediente si retete, de a urmari modul de functionare al celor mai moderne echipamente, dar si de a experimenta cele mai recente tehnologii de productie. Demonstratiile sustinute, printre care sesiunile de coacere a painii, tehnicile de sculptura in legume, fructe, zahar, ciocolata sau martipan, precum si programele de preparare a inghetatei artizanale sau show-urile de gatit dinamice transforma expozitia intr-un spatiu al inovatiei si al creativitatii. La GastroPan isi vor masura talentul cei mai buni brutari, cofetari si bucatari din tara, fiind desemnate Painea, Tortul si Inghetata Anului 2013.
La GastroPan 2013 sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori. Toate detaliile despre eveniment, precum si conditiile de participare pentru expozanti se regasesc pe pagina oficiala a expozitiei www.gastropan.ro.
DESPRE EVENIMENT
GastroPan este cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica organizat pe piata autohtona de profil si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Evenimentul prezinta cele mai noi si mai eficiente ingrediente, echipamente si tehnologii de productie. Produsele finite lansate la expozitie, concursurile si demonstratiile practice din program contribuie la dezvoltarea pietei de profil.
Daniel MAIOR – Manager PR |GastroPan 2013;
Telefon: 0266 219.392 | pr@gastropan.ro
(comunicat de presa)
(poza de pe www.deviantart.com)