Dulcineea Roz declara luna februarie Luna Torturilor!
Acum cativa ani stiam de februarie ca fiind luna Faurar, adica luna pregatirilor, acum toata lumea vorbeste de “luna iubirii”. Chiar daca Valentine’s Day este o sarbatoare imprumutata, multi romani aleg sa sarbatoreasca iubirea lor atat pe 14 februarie cat si de Dragobete, zece zile mai tarziu.
Februarie e luna celebrarilor, iar cu asta in minte, Cofetaria Dulcineea Roz declara luna februarie LUNA TORTURILOR! Si daca vorbim de torturi, in 2014 torturile tind sa urmeze cateva tendinte:
Torturile statement – torturi de nunti sofisticate, torturi de botez impresionante sau pur si simplu torturi unice. Sunt torturile cu o arhitectura ce sfideaza gravitatia, torturi geometrice, cu modele structurate, torturi artistice, uneori minimaliste, care devin instant atractia petrecerii si exprima in acelasi timp personalitatea sarbatoritilor.
Torturile romantice – torturi cu funde, volanase si detalii pictate manual. Asemeni tinutelor de sarbatoare, torturile imbraca un look usor vintage, cu decoratiuni bogate: perle, trandafiri, panglici dantelate, funde cu buline … Toate sunt detalii clasice in cofetarii dar acum sunt lucrate minutios si imbogatite cu noi detalii pictate manual, ceea ce aduce un farmec aparte fiecarui tort.
Torturi in culori vibrante. Culorile pastel, pudrate si vintage sunt la moda si in 2014, mai ales cand vine vorba de torturi delicioase, delicate si elegante, ideale pentru nunti. Nu lipsesc nici culorile indraznete, pe care intotdeauna parinti le aleg pentru tortul de botez sau pe care le aleg toti cei care vor ca tortul lor sa sara in evidenta intr-un mod deosebit.
Acestea sunt cateva idei prin care Dulcineea Roz si-a imaginat torturile anului 2014.
Dar in Cofetaria Dulcineea Roz nu numai torturile sunt rotunde ci si prajiturile frantuzesti. “Pregatesc prajituri frantuzesti pentru ca sunt cele mai fine delicii si mi-am dorit ca toate sa aiba forma perfecta, rotunda, o forma deosebita si imbietoare. Recent clientii chiar au inceput sa imi ceara in loc de prajiturile frantuzesti – mini torturi, tocmai pentru ca le vad rotunde si cu o textura delicata.” spune Mihaela Mineata, fondatoarea Dulcineea Roz.
Daca tot e februarie, Dulcineea Roz pregateste si torturi sub forma de inima, de doua persoane pentru a sarbatori in cuplu o seara romantica. In fiecare zi in cofetarie o vei gasi pe Mihaela pregatind si decorand cu truda fiecare prajitura sau tort, fiind receptiva la sugestii si comenzi de design personalizat. Ea iti va povesti cu drag si cu o amabilitate rara despre prajiturile ei, despre ingredientele pe care le foloseste si despre gusturile clientilor Dulcineea Roz.
Dulcineea Roz iti propune prajituri cu texturi delicate si torturi spectaculoase cu ingrediente naturale, culori ce iti incanta ochii si straturi fine ce se imbina armonios. Decorate subtil cu fructe, decoratiuni din martipan sau bucati de ciocolata, prajituri frantuzesti si torturile Dulcineea Roz te vor impresiona prin design si te vor rasfata cu arome delicate.
Despre Cofetaria Dulcineea Roz:
Dulcineea Roz a adus in Romania cele mai fine prajituri frantuzesti chiar in urma cu un an. Totul a inceput cu o cofetarie mica, take-away in Bucuresti, cu o notorietate purtata din gura in gura ca un secret bine pastrat de fiecare gurmand amator de dulciuri sofisticate.
(comunicat de presa)