Dupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai), organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei.
DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR
Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi (minimum 25%) organizat de Asociaţia Romania Culinara, Top Hospitality si Star Chefs.
Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.
DESPRE EDITIA DE TOAMNA
Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si in alte 6 orase importante (Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu si Constanta) in perioada 22-28 septembrie, toti cei pasionati de gastronomie avand posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 15 septembrie. Lista finala a localurilor participante va fi anuntata cu o saptamana inainte de debutul evenimentului insa deja sunt confirmate pentru Bucuresti nume precum Osho, Yoshi, Morgan la Dud, Goccia sau Silk Sky Bar Restaurant.
RELATII SUPLIMENTARE
Laurentiu Mata-Tanase (co-organizator din partea Top Hospitality / Star Chefs, Project Manager de Bucuresti): laurentiu@eventmarket.ro / 0726.671.227
Ionut Oprea (co-organizator din partea Romania Culinara, Project Manager sponsorizari / media): ionut@standout.ro / 0721.614.964
(comunicat de presa)