Ligia Pop, raw food chef, ambasadorul alimentatiei raw din Romania, este unul din Invitatii Speciali Restograf. De la ea am vrut sa aflam care sunt restaurantele ei preferate din Bucuresti, locurile in care se poate bucura de o masa buna. Ligia Pop ne-a spus: “Din pacate, nu pot numi restaurante specifice, fiindca asta ar insemna sa le recomand tuturor. Oamenii de multe ori imi iau cuvantul ca pe o recomandare de aur si atunci prefer sa dau raspunsuri generale”.
Asadar, iata care sunt tipurile de restaurante pe care le prefera raw food chef Romania, Ligia Pop. Despre ea aflati mai multe in articolul de aici.
Restaurantele libaneze
Intotdeauna mi-a placut mancarea libaneza, in special variantele de hummus, supele de linte si de legume, orezul libanez cu nuci si condimente. Toate preparatele lor din vegetale sunt delicioase intotdeauna.
Descoperiti aici o lista a restaurantelor libaneze din Bucuresti.
Restaurantele indiene
Mancarea indiana este preferata mea, fiindca parca ma regasesc in ea. Imi place diversitatea de preparate vegetariene si nu pot sa spun ca am un anumit fel preferat, fiindca toate sunt bune.
Descoperiti aici o lista a restaurantelor indiene din Bucuresti.
Restaurantele japoneze
Mancarea japoneza la fel este una dintre preferatele mele. Imi place sushi la nebunie, miso soup si supa lor de vegetale. In general toate preparatele lor sunt speciale.
Descoperiti aici o lista a restaurantelor japoneze din Bucuresti.
Restaurantele raw
Imi plac fiindca la unele dintre ele pot gasi preparate bune, cu gustul corect, precum descriu retetele in cartile mele. Ador smoothie-urile, salatele, sarmalutele raw si deserturile.
Descoperiti pe blogul Ligiei Pop o lista a locurilor cu mancare raw.
In toate variantele de mai sus am avut experienta bune in mare parte, insa au fost si experiente mai putin bune, cand ingredientele nu au fost de calitate si ne-am ales cu indigestii.
Tot de la Ligia Pop am vrut sa aflam si care este cel mai bun preparat pe care l-a mancat la un restaurant din lumea asta mare. Alegerea Ligiei Pop:
“Am mancat in Germania, candva in 2007, cea mai buna salata din radacinoase, extrem de satioasa si aratoasa. Dressing-ul era fara egal si legumele erau atat de proaspete si de buna calitate, ceea ce rar intalnesti la un restaurant.”